Nos, megvolt ez is. Kis összegzést vetek ide, mivel számomra a diéta mai nappal véget ért. Kezdtem január elején, 110 kg-val, 107-es derékkal. Ma reggel a mérleg 91 kg-ot mutatott, ami kissé megijesztett, mivel ezen a héten egy 0 ch-s kezdésű, majd ch töltéses, 2-3 deci/nap folyadékos tortúra volt. Derekam ma reggel 79 cm-t mutatott, ami majdnem 30 cm fogyás, ezzel vagyok a legelégedettebb. Súlyokat egész tisztességesen tudtam használni diéta alatt, kivéve az utolsó hetet, dehát ma meg is mondta Mr. Namat:"Akkor ma odabasztok a súlyoknak, igaz?
" Nem, nem basztunk oda, próbáltunk valamelyest szép edzést mutatni, de erről majd szóljon Zsolti. Nekem tetszett a forgatás, meglátjuk mi lesz belőle, én az edzés alatt elfogyasztott Zero Cola-tól szépen visszahíztam 3 kg-t, most már +7 kg-nál tartok reggelhez képest. Külön köszönet a Gyurma-stábnak, akik nagyon szimpatikusak voltak, rém profin dolgoztak körülöttünk, nagyon nagy megtiszteltetés, hogy részem volt ebben, remélem lesz is még. Végére egy képet rakok fel, a többit majd sokkal profibb készülékekről(Producer meg Zsolti-mármint a másik Zsolti
) tesznek fel ha gondolnak, és előnyösnek ítélnek meg mindenki számára