2024. November 05. - 06:50:50
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Sztereó felkészülése a 2008-as tavaszi szezonra :)  (Megtekintve 230730 alkalommal)

0 Felhasználó és 11 vendég van a témában

2008. Április 17. - 20:20:48
Válasz #585
Nem elérhető

George

Mostmár elárulom, hogy mi lesz a meglepetés: Zsolti felfal egy 5 kilós Nutellát a kamera előtt 2 perc alatt!!!  :-oD

2008. Április 17. - 20:26:20
Válasz #586
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Nem volt 5 kilós csak a 10 kilós megapak. Nembaj...ha cirkusz kell a népnek.  ;D

2008. Április 17. - 20:28:21
Válasz #587
Nem elérhető

George

Nem volt 5 kilós csak a 10 kilós megapak. Nembaj...ha cirkusz kell a népnek.  ;D
Annak felét bevállalom! Az edzés végére 10 kilóval nehezebbek leszünk ;D

2008. Április 18. - 14:59:50
Válasz #588
Nem elérhető

George

Nos, megvolt ez is. Kis összegzést vetek ide, mivel számomra a diéta mai nappal véget ért. Kezdtem január elején, 110 kg-val, 107-es derékkal. Ma reggel a mérleg 91 kg-ot mutatott, ami kissé megijesztett, mivel ezen a héten egy 0 ch-s kezdésű, majd ch töltéses, 2-3 deci/nap folyadékos tortúra volt. Derekam ma reggel 79 cm-t mutatott, ami majdnem 30 cm fogyás, ezzel vagyok a legelégedettebb. Súlyokat egész tisztességesen tudtam használni diéta alatt, kivéve az utolsó hetet, dehát ma meg is mondta Mr. Namat:"Akkor ma odabasztok a súlyoknak, igaz? ;D" Nem, nem basztunk oda, próbáltunk valamelyest szép edzést mutatni, de erről majd szóljon Zsolti. Nekem tetszett a forgatás, meglátjuk mi lesz belőle, én az edzés alatt elfogyasztott Zero Cola-tól szépen visszahíztam 3 kg-t, most már +7 kg-nál tartok reggelhez képest. Külön köszönet a Gyurma-stábnak, akik nagyon szimpatikusak voltak, rém profin dolgoztak körülöttünk, nagyon nagy megtiszteltetés, hogy részem volt ebben, remélem lesz is még. Végére egy képet rakok fel, a többit majd sokkal profibb készülékekről(Producer meg Zsolti-mármint a másik Zsolti ;D) tesznek fel ha gondolnak, és előnyösnek ítélnek meg mindenki számára ;)

2008. Április 18. - 15:19:17
Válasz #589
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Így van! Köszönöm a lehetőséget a Gyurma stábjának,Lindának és Pistinek. Remélem nem hazudtoltam meg magam,és nem egy rendhagyó műsor lesz.  ;D ;)

Pár kedvcsináló

1-2 Két kép amire rettenetesen büszke vagyok!  :-){
3. Rablom Namatnét.  ;)
4. Amilyen Nutellája senkinek nincs a világon!!!

2008. Április 18. - 15:22:26
Válasz #590
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Pár kép még

1. Így jár aki nem tartja be a fórum íratlan szabályait  ;D
2. Jól fejlődik Linda
3-4  A Padrino étterem jóvoltából brutál fitness kaják kerültek az asztalra

2008. Április 18. - 15:24:02
Válasz #591
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
1.Steve
2. Antal Ercsi...aki letarol mindenkit modell kategóriában az idén!  ;)

2008. Április 18. - 15:57:28
Válasz #592
Nem elérhető

God Vazzeg

1.Steve

Hűű de szép arcú a kishölgy  :-*

2008. Április 18. - 16:08:25
Válasz #593
Nem elérhető

fastor

1.Steve

nem csak az arca <3! :-*
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2008. Április 18. - 16:14:11
Válasz #594
Nem elérhető

God Vazzeg

1.Steve

nem csak az arca <3! :-*

Lényegre törőbb nem akartam lenni  :P

2008. Április 18. - 16:50:53
Válasz #595
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Na-na!  :-} ;D

...hú majd elfejetettem:Köszönet Ocskó Attis barátomnak az Energy Block tulajdonosának hogy lehetővé tette nekünk ezt az őrületet.

Az edzésről nem is írtam.Inkább a kamerának szólt mint tényleges harcore edzés volt. Okosságokat is elmondtam közben. Komolyan nagyon büszke vagyok rá hogy ilyen ismerőseim,barátaim vannak. A Nutellát amit kaptam június 8.-án falom be. Köszönöm George-nak is hogy segít végigvinni a finisig!

Remélem minden jól sikerül de bizony a kész forma mégiscsak még kb 4 hétre van. Kibaszott fáradt vagyok...de nagyon pozitív élményekkel teli.

Május 8-ig pedig egyetek Nutellát!  ;D

2008. Április 18. - 16:58:04
Válasz #596
Nem elérhető

hopika

Mér' pont május 8.-ig?Mert aznap játszunk a Kathagoval és még sok más bandával egyetemben Királyhelmecen??? @:-)
 @-o @-o @-o

George:a múltkori találkozásunk óta is látványos változáson mentél keresztül!
Grat! :-)!

A Zöld Szörnyetegnek meg annyit,hogy minek még 4 hét?Mehetsz a jövő héten is a forma alapján...
Kitartás Zsolti!
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2008. Április 18. - 17:14:49
Válasz #597
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Azé május 8-ig mer' akkor lesz a Gyurma!  Łł=

A 4 hét még kell nekem sőt a júniusi vb előőti idő is kell,mert bizony a fejlődés tekintetében még van egy-két dolog a tarsolyomban addig.  ;)

2008. Április 18. - 18:12:52
Válasz #598
Nem elérhető

Johnnyx

Na kíváncsi vagyok milyen lesz a gyurma. Sajnos pont akkor kellett elmennem, amikor elkezdtetek forgatni odabent. De azt láttam, hogy az előkészületek nagyon profik voltak és nagyon jó volt a hangulat. Jó volt látni élőben a stáb tagjait.
Egyetek zabot!

2008. Április 18. - 19:19:30
Válasz #599
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Délután bedobtam a Lindától kapott 2 darab ALRI Hyperdrive-ot és 1 darab Stimulant X-et. Egyszerre akarok most elaludni és tachykardiában meghalni. !+"% ;D

Hülye vagyok üssetek!  @-o ;D

Steve meg így betömegelve úgy néz ki mint más amikor már bediétázott. Ez ugye nem fair.  ;D