2024. November 05. - 06:43:01
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Sztereó felkészülése a 2008-as tavaszi szezonra :)  (Megtekintve 230726 alkalommal)

0 Felhasználó és 7 vendég van a témában

2008. Április 16. - 16:38:15
Válasz #570
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Majd én a háttérben néha nyomok egy-két sorozatot :D

Olyan digitális technikák léteznek már! Kellek én a forgatáshoz? Az Eszterminátor. Szines szinkronizált magyar animációs sci-fi vígjáték.  ;D

2008. Április 16. - 16:38:53
Válasz #571
Nem elérhető

endre66

Há' értitek! Olyan rövid az adásidő, nehogymá' azzal menjen el az idő, hogy Zsóti kever 3 turmixot...meg beköti a cipőfűzőjét!  @-o

ui.: benned bíztam George! 

2008. Április 16. - 16:40:39
Válasz #572
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
úgy terveztem hogy egy másfél órás bemelegítés után...két gyakorlat bukásig: combközelítés és combtávolítás progresszív de agresszív terheléssel.  Łł= =/+'

2008. Április 16. - 16:43:57
Válasz #573
Nem elérhető

George

Na ne már! Akkor hol lesz a szaracén roham visszaverése??? Nekem nem ilyen a forgatókönyvem 8-}

2008. Április 16. - 16:58:15
Válasz #574
Nem elérhető

God Vazzeg

Há' értitek! Olyan rövid az adásidő, nehogymá' azzal menjen el az idő, hogy Zsóti kever 3 turmixot...meg beköti a cipőfűzőjét!  @-o

ui.: benned bíztam George! 

Ha be bírja kötni egyedül a cipőjét, már az is sejtet valamit  ;D  --)

2008. Április 16. - 20:25:17
Válasz #575
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
De várjá majd nézd meg hogy kötöm meg a cipőfűzőmet!  :-O  Csupán az akaraterőmmel! Sőt rá tudom erőltetni a George-ra telepatikusan hogy kösse be helyettem.  ;D

2008. Április 16. - 20:46:46
Válasz #576
Nem elérhető

George

De várjá majd nézd meg hogy kötöm meg a cipőfűzőmet!  :-O  Csupán az akaraterőmmel! Sőt rá tudom erőltetni a George-ra telepatikusan hogy kösse be helyettem.  ;D
Álmodj királylány {-) ;D Az igazság az, hogy Zsolti képtelen bekötni a cipőjét, ezért állandóan orrabukik edzés közben.

2008. Április 16. - 20:50:52
Válasz #577
Nem elérhető

madinorbi

Tépőzár, papucs, mezítláb és még hasonló trükökkel lehet ezen segíteni !
  !+"%
szekönd editör mentes felhasználó

2008. Április 16. - 20:58:37
Válasz #578
Nem elérhető

George

Tépőzár, papucs, mezítláb és még hasonló trükökkel lehet ezen segíteni !
  !+"%
Papucs meg mezítláb Arnoldéknak állt jól, mi nem vagyunk annyira jóképűek, pedig edzünk, mint a patkányok! A tépőzáras meg már nem divat... ;D

2008. Április 16. - 21:14:22
Válasz #579
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
A kisvárosi fílingünkhöz talán a gumicsizma passzolna.  !+"% ;D

Kis csíkos szatyor (igény szerint egy tescos nejlon is lehet),a pólóra kínosan ügyelni hogy több hete ne legyen kimosva.  ;D

-"Héjj paraszt,rakjá még súlyt fő egy araszt!"
-"Oszt mé,me nem elég dikk? A búrád má így is izzadságba fürdikk!"
-"Maraggyá mán meee kiosztalak heeeeeee.Mondom a súlybó ne vegyé má leeeeee!"

@-o !+"% ;D

2008. Április 16. - 21:25:44
Válasz #580
Nem elérhető

Johnnyx

Én tudnám még ajánlani a békatalpat, végül is az illik Zsoltihoz, a békához  ;D :-OO
Egyetek zabot!

2008. Április 16. - 21:30:31
Válasz #581
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Én tudnám még ajánlani a békatalpat, végül is az illik Zsoltihoz, a békához  ;D :-OO

Aki látta Arnold Stay Hungry filmjét az tudná hogy ez már sajna lelőtt poén.  ;)

2008. Április 17. - 00:55:47
Válasz #582
Nem elérhető

moszad

Ha esetleg nem sikerül próbáld így:
http://videa.hu/play.php?v=zuhDUAX7JdcGXqy1
 ;D    --)
Akinek van humorérzéke az mindent tud,
akinek nincs az mindenre képes.

2008. Április 17. - 13:08:59
Válasz #583
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Már láttam ezt...de bejön.  ;D

Holnap jön a nagy nap. Elővételben eddig 2470 jegyet adtunk el.  !+"% ;D

Most frappánsan ki kellene találnom ilyen ide illő kifogásokat:...khhmmm egy kicsit belázasodtam,ami sajnos majd holnap rányomja a bélyegét az edzésre.Egy kicsit lapos is lettem és komolyan az erek mintha soha sem lettek volna ott felszívódtak. Nem értem!  ????...

Meg tudjátok tiszta ideg vagyok mert elfogyott a glutaminom is. Érzem ahogy a kortizolok jönnek és felzabálnak.  !+"% ;D

Holnap azt kapjátok ami van. Ígérem egy szó,egy komment el nem hagyja az ajakam,csak hardcore tréning! Itt majd a reciprokára gondoljatok.  ;D

Szeretettel várom a Gyurma stábot,külön megtiszteltetés nekünk hogy ott lesz Linda és Steve is!  :-){

Kösz mégegyszer!

The Nutzilla  @-o

2008. Április 17. - 20:18:08
Válasz #584
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Még az étrendkiegészítőkről: Kedves komolyan diétázók! Épp az előbb beszéltük át Yvettel hogy a Dymatize ISO 100-ban megtaláltuk a maximálisan tökéletes ch mentes kiegészítőt. Yvette sokszor még két edzés között is benyom egyet belőle.Nem üli meg a gyomrot,iszonyatosan rövid idő alatt felszívódik....és brutál jól lehet vele pucolódni! Emellett nagyon finom. A csokis már-már igen édesnek tűnik,de a fuzzy nekem most nagyon tetszik. Amennyire idegennek éreztem az elején most annyira bejön az íze.  :-)!

Azért írok ilyen litániákat róla mert tényleg favorit.Nem találkoztam még ilyen jó izolátummal! (...vagy a diéta ezen szakaszában tudok már ennyire örülni mindennek.  @-o)

Tehát ZSÍRKAPARÓK előre,ISO 100-at bendőbe!  ;)