2024. November 05. - 06:50:06
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Sztereó felkészülése a 2008-as tavaszi szezonra :)  (Megtekintve 230729 alkalommal)

0 Felhasználó és 10 vendég van a témában

2008. Április 15. - 19:55:56
Válasz #555
Nem elérhető

George

A hétvégét eltekintve több hete nem ettem csirkemellet....(mondjuk nem is hiányzik)...csak hal ment...most meg jópár napja csak főtt tojás meg turmix adja a fehérjerészt. Száradgat,csoffad. A fejem már egész jó.  ;D

Az edzés tulajdonképpen nem változott sokat. Talán annyi hogy heti 2 alkalommal van has és heti 2 alkalommal kardió.Kicsit még szűkös,de nem akarok a "tömegemből" veszíteni.

Az edzésrész nagyon szerteágazó: hol nagy súly,hol nagyon fegyelmezett mozdulatokkal végzett lassú kivitelezés közepes súllyal,hol pedig őrült módon degeneráltan nagy ismétlésszámok prezentálása.

Kajákról álmodozni jó dolog...asszem holnap is elmegyek a tescoba nézelődni. Két legyet egy csapásra: vizuálisan örömöt okozok magamnak,másrészt pedig kardiónak sem utolsó. Csak ne tököljenek előttem az öregek,ne álljanak be elém,ne lökjenek meg, ne siettesenek,hagyják hogy olvasgassak,szagoljak,nézzek.

Sokan megkérdezik hogy mi ebben a jó.Már ebben a felkészülés dologban. Nagyon élvezetes.Egyrészt egy az egyben átformálod az alakot és évről évre próbára teszed az akaraterődet. De ezzel az "önkínzással" együtt nekem szükségem van rá minden évben."Hogy bírod ki?" Nem sok minden kell csak akaraterő,elszántság,elhivatottság oszt sikerül bárkinek.Nem ördöngösség ez.Nekem ez az életem része,és nehéz lenne nélküle.Hozzátartozik az életemhez.

Időnként meg is dícsérnek.Bár a dícséretek közt is vannak jobbak és rosszabbak:

-Hány kilót fogytál? Nagyon meglátszik! (Ez most pozitív vagy negatív?)
-Nagyon vékony vagy...és az arcod is úristen (Ezt negatívként élem meg)
-Hú de csúnya eres a karod! (Ez pozitív!)
-Fogyókúrázol vagy versenyre készülsz? ( Lehet pozitív és negatív)

Erről egy beszólás nekem is az eszembe jutott.
Egszer a nagykőrösi autopiacon nézelődtünk,pénzünk nem lévén,hogy milyen autót is nem veszünk.
Sétálunk,nézelődünk egyszer csak hallom hogy valaki kiabál utánnam:Hej Izmos,hej izmos!!
Hátranézek nem ismerem(biztos nem nekem kiabál).
De az csak ordít:Hej Izmos,hej izmos!
Odamegyek hozzá,mondom neki:Na Szo More(csak úgy romásan ;D)?
Erre Ő:Izmos há gyere má vissza nézd meg ezt a szép kis Ford Szirénát!!(én úgy tudtam hogy Sierra :D),van rajta könnyüfényfelnyi...azt hiszem életemben először akkor fostam be szó szerint a röhögéstől.
Łł= Ford Szarréra  ;D ;D ;D

2008. Április 15. - 19:59:44
Válasz #556
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
A hétvégét eltekintve több hete nem ettem csirkemellet....(mondjuk nem is hiányzik)...csak hal ment...most meg jópár napja csak főtt tojás meg turmix adja a fehérjerészt. Száradgat,csoffad. A fejem már egész jó.  ;D

Az edzés tulajdonképpen nem változott sokat. Talán annyi hogy heti 2 alkalommal van has és heti 2 alkalommal kardió.Kicsit még szűkös,de nem akarok a "tömegemből" veszíteni.

Az edzésrész nagyon szerteágazó: hol nagy súly,hol nagyon fegyelmezett mozdulatokkal végzett lassú kivitelezés közepes súllyal,hol pedig őrült módon degeneráltan nagy ismétlésszámok prezentálása.

Kajákról álmodozni jó dolog...asszem holnap is elmegyek a tescoba nézelődni. Két legyet egy csapásra: vizuálisan örömöt okozok magamnak,másrészt pedig kardiónak sem utolsó. Csak ne tököljenek előttem az öregek,ne álljanak be elém,ne lökjenek meg, ne siettesenek,hagyják hogy olvasgassak,szagoljak,nézzek.

Sokan megkérdezik hogy mi ebben a jó.Már ebben a felkészülés dologban. Nagyon élvezetes.Egyrészt egy az egyben átformálod az alakot és évről évre próbára teszed az akaraterődet. De ezzel az "önkínzással" együtt nekem szükségem van rá minden évben."Hogy bírod ki?" Nem sok minden kell csak akaraterő,elszántság,elhivatottság oszt sikerül bárkinek.Nem ördöngösség ez.Nekem ez az életem része,és nehéz lenne nélküle.Hozzátartozik az életemhez.

Időnként meg is dícsérnek.Bár a dícséretek közt is vannak jobbak és rosszabbak:

-Hány kilót fogytál? Nagyon meglátszik! (Ez most pozitív vagy negatív?)
-Nagyon vékony vagy...és az arcod is úristen (Ezt negatívként élem meg)
-Hú de csúnya eres a karod! (Ez pozitív!)
-Fogyókúrázol vagy versenyre készülsz? ( Lehet pozitív és negatív)

Erről egy beszólás nekem is az eszembe jutott.
Egszer a nagykőrösi autopiacon nézelődtünk,pénzünk nem lévén,hogy milyen autót is nem veszünk.
Sétálunk,nézelődünk egyszer csak hallom hogy valaki kiabál utánnam:Hej Izmos,hej izmos!!
Hátranézek nem ismerem(biztos nem nekem kiabál).
De az csak ordít:Hej Izmos,hej izmos!
Odamegyek hozzá,mondom neki:Na Szo More(csak úgy romásan ;D)?
Erre Ő:Izmos há gyere má vissza nézd meg ezt a szép kis Ford Szirénát!!(én úgy tudtam hogy Sierra :D),van rajta könnyüfényfelnyi...azt hiszem életemben először akkor fostam be szó szerint a röhögéstől.

Ilyesmi nekem is van sztori.Tunéziában játszódott. Mentünk az óvárosban a piacon és hallom az egyik bódéból: "Hello Rambo!" Mondom neki: " اشترك مثقفون من ست دول إسلامية في إعداد كتاب يتناولون فيه رأيهم عن العلاقة الحالية بين الغرب" (merhogy ez is megy  ;D)
Ránéz az efendi a karomra. "Gyere Rambo van biznisz!" Mondom mit akar ez? Asszonyt meg a gyereket berángatom a sok papucs meg szőnyeg közé megnézni mi biznisz. "Gyere szkander"  Hejj megörültem mert megértette velem hogy szkanderezzünk. Elmondta ha nyerek akkor a fölső sor papucs az enyém.Mondom és ha nem? "Akkor enyém asszony!"
Nem tudtam hogy sírjak vagy nevessek. Mondom a nejemnek én bevállalom,ez a 40 kilós csak nem tud lenyomni.De gondolkodtam mi van akkor ha a púlt mögül előjön valami 150 kilós szumós testvér vagy rokon. Na akkor cumi van. Az efendi beáll a megszokott szkander állásba,nagy levegőt veszek,feltűröm a polóújjat,lesz ami lesz.....nagy levegő....bicepsz megfeszül....a nyüzüge meglátja a megfeszült bicepszet,elengedi a kezem és csak ennyit mond:"Nincs biznisz Rambo!"
Viszont ő adta a legnagyobb kedvezményt az arab tradicionális sapkából.

A másik sztorim is hasonló: Most a nyáron voltunk Tihanyba és megyünk fel a visszhanghoz (ami már nem létezik)és vannak ilyen karikaturisták akik leveszik a külföldi turistákat. Ilyesmi szöveggel és német vagy angoltudással: " Gutntág mádám. Mámá hállivúdi filmsztár,Pápá big áktör?"

Na mi is odaértünk? "Sperehenzi dójcs? Magyarok? Papa súlyemel?" -Mondom nem,hivatásos sakkozó vagyok!-A tömeg röhög. De a faszikám kivágta magát:"Akkor biztos ólombábukkal sakkozik!"  Łł= ))=/ ;D

2008. Április 15. - 20:51:25
Válasz #557
Nem elérhető

bandus

:-OO

engem is lerambóztak, amikor felpróbáltam egy pólót, bár valószínűleg kevesebb okuk volt rá ;D nameg a szeretlek zsúzsá Łł=
"200 Danabolnak magában nem állnék neki,de tény,hogy a methandrostenolonnak az izomépítő hatását érdemes kihasználni legalább 1x-az életben..." by player

2008. Április 15. - 21:15:36
Válasz #558
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Akkor ismered náluk a "szervusz zsuzsi,szervusz kati"-t ,meg a "szervusz vizibusz,trolibusz,friderikusz"-t.  ;D

2008. Április 16. - 13:22:01
Válasz #559
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Kis helyzetjelentés. A ch baromira bekorlátozva. Csoffad de rendesen. Ha visszatöltenék egy kicsit akkor egészen tűrhető lenne. Így egy kicsit most még "vékonka". Ma vállazás volt.Fekve oldalemeléssel kezdtem amit még Serge Nubret mutatott nekem.  ;) ;D Azután normál oldalemelés. Igazából a súlyok itt mennének nagyobbal is,de maradtunk a szép kimért mozdulatú oldalemeléseknél. 20 kiláig mentem fel. Azután végeztem egy kis statikus kitartást oldalra.Ezt szeretem. 3 vagy 4 vagy 5 kilós kézisúlyzó és kitartod a kemény oldalemelések után 1 percre. Élvezetes! Utána csináltunk egy kis nyomást gépen fej fölé. Itt 120 kilóig mentünk. Ezután én még csináltam 3 sorozat egykezes nyomást kézisúlyzóval.Ez már csak olyan levezetés volt. A napi szénhidrát lement reggel 6-ig.  !+"% Az ebédem pár perce vizes tonhalfilé,cottage cheese,paprika. Pár perc múlva iszok egy jó kávét a termogenézis miatt.  ;D A következő fehérjeadag már ISO 100 lesz úgy másfél óra múlva. Újabb 2 órára rá főtt tojás,majd este ismét ISO 100,glutamin,bcaa.

Holnap lábazunk. Kitörést akarok millióeggyet végezni.  ;)

2008. Április 16. - 13:40:03
Válasz #560
Nem elérhető

hopika

Kedves Green Barátom!

Nem kötekszem,de a túró nevezetű zsírszegény (Cottage Cheese-nek csúfolt) valamiben nincs CH??? 8-}
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2008. Április 16. - 13:42:39
Válasz #561
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Minimális kis kutyafüle. Aminek íze van,annak van valamennyi ch tartalma is.  ;)

2008. Április 16. - 13:53:11
Válasz #562
Nem elérhető

hopika

Tom amúgy csak kezd belassulni az agyam-ma még 2 tonhalkonzerv és egy turmix van csak bennem-meg egy csomó bogyóóóó  @-o
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2008. Április 16. - 15:20:18
Válasz #563
Nem elérhető

George

Aki ma többet ivott nálam az egyik se panaszkodhat  :-Đ

2008. Április 16. - 15:57:58
Válasz #564
Nem elérhető

madinorbi

Eszteró mester képeket mikor láthatunk ???
Izompóló nélkül ?
Sztem sokan kíváncsiak vagyunk a formára !!!
szekönd editör mentes felhasználó

2008. Április 16. - 16:09:16
Válasz #565
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
Eszteró mester képeket mikor láthatunk ???
Izompóló nélkül ?
Sztem sokan kíváncsiak vagyunk a formára !!!

Majd én a pénteki forgatáson készítek egy pár fotót. >:D

2008. Április 16. - 16:13:56
Válasz #566
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Tudjátok én tényleg frusztrált vagyok egy kicsit. Amolyan komplexus ez...ami csak a színpadra lépés előtt oszlik el. Tényleg nemigen szeretek vetkőzni így priváte. A trikó még csak-csak egy kis előjáték után... ;D...de a többi az had legyen már titok.

Egyébként igen gondoltam hogy a stáb készít képeket...mi is külsősként csinálunk majd egy párat hogy látszódjon a Gyurma stáb.

Mádi mester pedig eljön Szeghalomra ha Eszteró mestert szeretné megcsodálni trikó nélkül.  ;D

2008. Április 16. - 16:23:45
Válasz #567
Nem elérhető

endre66

Nah, a nagy fotózkodásban legyen valaki aki súlyzót fog a kezébe    :-!!!

8-)    Amúgy Zsoltit tényleg lehetetlen levetkőztetni    !+"%

˝=/

2008. Április 16. - 16:31:00
Válasz #568
Nem elérhető

George

Majd én a háttérben néha nyomok egy-két sorozatot :D

2008. Április 16. - 16:36:11
Válasz #569
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Nah, a nagy fotózkodásban legyen valaki aki súlyzót fog a kezébe    :-!!!

8-)    Amúgy Zsoltit tényleg lehetetlen levetkőztetni    !+"%

˝=/

!+"% ;D