A hétvégét eltekintve több hete nem ettem csirkemellet....(mondjuk nem is hiányzik)...csak hal ment...most meg jópár napja csak főtt tojás meg turmix adja a fehérjerészt. Száradgat,csoffad. A fejem már egész jó.
Az edzés tulajdonképpen nem változott sokat. Talán annyi hogy heti 2 alkalommal van has és heti 2 alkalommal kardió.Kicsit még szűkös,de nem akarok a "tömegemből" veszíteni.
Az edzésrész nagyon szerteágazó: hol nagy súly,hol nagyon fegyelmezett mozdulatokkal végzett lassú kivitelezés közepes súllyal,hol pedig őrült módon degeneráltan nagy ismétlésszámok prezentálása.
Kajákról álmodozni jó dolog...asszem holnap is elmegyek a tescoba nézelődni. Két legyet egy csapásra: vizuálisan örömöt okozok magamnak,másrészt pedig kardiónak sem utolsó. Csak ne tököljenek előttem az öregek,ne álljanak be elém,ne lökjenek meg, ne siettesenek,hagyják hogy olvasgassak,szagoljak,nézzek.
Sokan megkérdezik hogy mi ebben a jó.Már ebben a felkészülés dologban. Nagyon élvezetes.Egyrészt egy az egyben átformálod az alakot és évről évre próbára teszed az akaraterődet. De ezzel az "önkínzással" együtt nekem szükségem van rá minden évben."Hogy bírod ki?" Nem sok minden kell csak akaraterő,elszántság,elhivatottság oszt sikerül bárkinek.Nem ördöngösség ez.Nekem ez az életem része,és nehéz lenne nélküle.Hozzátartozik az életemhez.
Időnként meg is dícsérnek.Bár a dícséretek közt is vannak jobbak és rosszabbak:
-Hány kilót fogytál? Nagyon meglátszik! (Ez most pozitív vagy negatív?)
-Nagyon vékony vagy...és az arcod is úristen (Ezt negatívként élem meg)
-Hú de csúnya eres a karod! (Ez pozitív!)
-Fogyókúrázol vagy versenyre készülsz? ( Lehet pozitív és negatív)
De sorolhatnánk még a különböző módon feltett kérdések tömkelegét: "Hányas kezed van?" "Vékonyítassz?"
Bár sokszor link vagyok az edzés és az élet bizonyos területein,de ha kell akkor bármikor oda tudom tenni magam,és jópár évig még meg is teszem,mert örülök ha az átalakulásommal példát mutathatok az embereknek,elismerést váltok ki a vendégeimből. De ettől nem érzem magam se többnek se kevesebbnek.
Egyikünk fodrász, a másik atomfizikus...én meg egy "csöves" proli badis vagyok.
"Edzünk mint a patkányok" még ha néha egy kicsit "sáros is a cipőnk". Uff én beszéltem!