2024. November 05. - 09:05:22
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Sztereó felkészülése a 2008-as tavaszi szezonra :)  (Megtekintve 230742 alkalommal)

0 Felhasználó és 8 vendég van a témában

2008. Április 15. - 05:49:42
Válasz #540
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Akkor nekem csak 5 nap.........nem megy már ez az alvás téma.  :( Tehát asszem részemről az Anadrox vagy Hidroxycut kilőve.
Ma is 3-kor már kimentem...ettem,ittam. Tulajdonképp az általános kedélyállapotommal semmi baj,de ez az alvástéma aggszt egy kicsit.Bár ezt minden évben ugyanígy eljátszom.
Most hajnalban ettem egy kis zabsütit,megittam az ISO 100-at,benyeltem a multit és a cét,megittam a kofit. Oszt most itt ülök fitten és várom hogy világosodjon.

De már egyértelműen és tudatosan készülök a versenyek utáni időszakra. A példaértékű emberektől megjön az étvágyam.  =/+' :-oD =/+' :-oD (:-)

2008. Április 15. - 07:19:54
Válasz #541
Nem elérhető

mushroom

El nem tudod képzelni mit meg nem adnék, ha napi 3 óra alvás elég lenne!  :-)(-: Olyan sok a munka és olyan kevés az idő...

2008. Április 15. - 08:04:22
Válasz #542
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Nem jó ám....egyrészt tudod a lányokat nem akarom zavarni a molyolásommal hajnalban...de óhatatlanul felébresztem valamelyiküket. A legjobb időszakomban amikor kajálok mint a gép, 6 óra alvásnál nem tudok többet produkálni. Ez a gyengém. Biztos lenne előnye is...de a fejlődés szempontjából inkább negatív a dolog mint pozitív.

2008. Április 15. - 08:51:57
Válasz #543
Nem elérhető

mushroom

Ez mondjuk igaz, és teljesen érthető is. De ha már úgyse megy másképp érdemes az előnyös oldalát nézni  ;) Tudod, ha rástresszelsz jön a kortizol  ;D A fejlődésed meg így is nagyon komoly!  :-){

2008. Április 15. - 10:06:45
Válasz #544
Nem elérhető

God Vazzeg

Nekem is 5-6 óra a napi adagom, azt is úgy alszom mint a nyúl, minden zajra felriadok. Sajna ez van, azt mondják az idegrendszeremmel lehet a gond  ::) Pedig birka türelmem van (  o:) ), egy darabig (  >:D )

2008. Április 15. - 14:57:46
Válasz #545
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
A hétvégét eltekintve több hete nem ettem csirkemellet....(mondjuk nem is hiányzik)...csak hal ment...most meg jópár napja csak főtt tojás meg turmix adja a fehérjerészt. Száradgat,csoffad. A fejem már egész jó.  ;D

Az edzés tulajdonképpen nem változott sokat. Talán annyi hogy heti 2 alkalommal van has és heti 2 alkalommal kardió.Kicsit még szűkös,de nem akarok a "tömegemből" veszíteni.

Az edzésrész nagyon szerteágazó: hol nagy súly,hol nagyon fegyelmezett mozdulatokkal végzett lassú kivitelezés közepes súllyal,hol pedig őrült módon degeneráltan nagy ismétlésszámok prezentálása.

Kajákról álmodozni jó dolog...asszem holnap is elmegyek a tescoba nézelődni. Két legyet egy csapásra: vizuálisan örömöt okozok magamnak,másrészt pedig kardiónak sem utolsó. Csak ne tököljenek előttem az öregek,ne álljanak be elém,ne lökjenek meg, ne siettesenek,hagyják hogy olvasgassak,szagoljak,nézzek.

Sokan megkérdezik hogy mi ebben a jó.Már ebben a felkészülés dologban. Nagyon élvezetes.Egyrészt egy az egyben átformálod az alakot és évről évre próbára teszed az akaraterődet. De ezzel az "önkínzással" együtt nekem szükségem van rá minden évben."Hogy bírod ki?" Nem sok minden kell csak akaraterő,elszántság,elhivatottság oszt sikerül bárkinek.Nem ördöngösség ez.Nekem ez az életem része,és nehéz lenne nélküle.Hozzátartozik az életemhez.

Időnként meg is dícsérnek.Bár a dícséretek közt is vannak jobbak és rosszabbak:

-Hány kilót fogytál? Nagyon meglátszik! (Ez most pozitív vagy negatív?)
-Nagyon vékony vagy...és az arcod is úristen (Ezt negatívként élem meg)
-Hú de csúnya eres a karod! (Ez pozitív!)
-Fogyókúrázol vagy versenyre készülsz? ( Lehet pozitív és negatív)

De sorolhatnánk még a különböző módon feltett kérdések tömkelegét: "Hányas kezed van?" "Vékonyítassz?"

Bár sokszor link vagyok az edzés és az élet bizonyos területein,de ha kell akkor bármikor oda tudom tenni magam,és jópár évig még meg is teszem,mert örülök ha az átalakulásommal példát mutathatok az embereknek,elismerést váltok ki a vendégeimből. De ettől nem érzem magam se többnek se kevesebbnek.
Egyikünk fodrász, a másik atomfizikus...én meg egy "csöves" proli badis vagyok.  ;)

"Edzünk mint a patkányok" még ha néha egy kicsit "sáros is a cipőnk". Uff én beszéltem!

2008. Április 15. - 15:04:03
Válasz #546
Nem elérhető

endre66

Sokan megkérdezik hogy mi ebben a jó.Már ebben a felkészülés dologban. Nagyon élvezetes.Egyrészt egy az egyben átformálod az alakot és évről évre próbára teszed az akaraterődet. De ezzel az "önkínzással" együtt nekem szükségem van rá minden évben."Hogy bírod ki?" Nem sok minden kell csak akaraterő,elszántság,elhivatottság oszt sikerül bárkinek.Nem ördöngösség ez.Nekem ez az életem része,és nehéz lenne nélküle.Hozzátartozik az életemhez.

Ámen!  :-/-

2008. Április 15. - 15:45:21
Válasz #547
Nem elérhető

George

Zsolti ma egy kicsit vékonynak tűnt a kezed. Péntekre tömegeljél rá széptestvérem ;D

2008. Április 15. - 15:52:28
Válasz #548
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
Zsolti ma egy kicsit vékonynak tűnt a kezed. Péntekre tömegeljél rá széptestvérem ;D

Mi lesz pénteken????...  ! <:-)

2008. Április 15. - 16:29:10
Válasz #549
Nem elérhető

Lantos Johnny

VIP Member
Ici-pici múlt

A kreatinok közül lehetőségként a monohidrát vagy a foszfát volt jelen a paicon. Akkor vettem az első kreatin monohidrátot amikor Johnny kijelentette egy magazínban:"Ha nincs időm enni,akkor csak bekapok egy kanál kreatint!"
Attyauristen!!!Ez abban az időben lehetett,amikor nem feltétlenül tudta a riportalany,hogy interjut készítenek vele >:D
.."senki sem mondhatja azt,hogy senki..anélkül hogy valaki lenne"
                                                     (MICIMACKÓ)
www.lantosjohnnyfitness.hu

2008. Április 15. - 16:35:58
Válasz #550
Nem elérhető

Lantos Johnny

VIP Member
Egy tápkieget kihagytál az elejéről.
Amit a Fekete Feri bácsi boltjában lehetett kapni(csak úgy..egy nylon zacskó begumizva...fehér por.Amire azt mondták,hogy Delta protein a neve :P.Én egyszer-egyszer vettem belőle mert Debrecenben a Dávid-ban is árulták..és hihetetlen (lehet hogy aplacebo hatás),de szemmel láthatóan erősödtem és vastagodtam =/+' =/+'
                                                     (MICIMACKÓ)

2008. Április 15. - 16:45:06
Válasz #551
Nem elérhető

Lantos Johnny

VIP Member
A hétvégét eltekintve több hete nem ettem csirkemellet....(mondjuk nem is hiányzik)...csak hal ment...most meg jópár napja csak főtt tojás meg turmix adja a fehérjerészt. Száradgat,csoffad. A fejem már egész jó.  ;D

Az edzés tulajdonképpen nem változott sokat. Talán annyi hogy heti 2 alkalommal van has és heti 2 alkalommal kardió.Kicsit még szűkös,de nem akarok a "tömegemből" veszíteni.

Az edzésrész nagyon szerteágazó: hol nagy súly,hol nagyon fegyelmezett mozdulatokkal végzett lassú kivitelezés közepes súllyal,hol pedig őrült módon degeneráltan nagy ismétlésszámok prezentálása.

Kajákról álmodozni jó dolog...asszem holnap is elmegyek a tescoba nézelődni. Két legyet egy csapásra: vizuálisan örömöt okozok magamnak,másrészt pedig kardiónak sem utolsó. Csak ne tököljenek előttem az öregek,ne álljanak be elém,ne lökjenek meg, ne siettesenek,hagyják hogy olvasgassak,szagoljak,nézzek.

Időnként meg is dícsérnek.Bár a dícséretek közt is vannak jobbak és rosszabbak:

-Hány kilót fogytál? Nagyon meglátszik! (Ez most pozitív vagy negatív?)
-Nagyon vékony vagy...és az arcod is úristen (Ezt negatívként élem meg)
-Hú de csúnya eres a karod! (Ez pozitív!)
-Fogyókúrázol vagy versenyre készülsz? ( Lehet pozitív és negatív)

Erről egy beszólás nekem is az eszembe jutott.
Egszer a nagykőrösi autopiacon nézelődtünk,pénzünk nem lévén,hogy milyen autót is nem veszünk.
Sétálunk,nézelődünk egyszer csak hallom hogy valaki kiabál utánnam:Hej Izmos,hej izmos!!
Hátranézek nem ismerem(biztos nem nekem kiabál).
De az csak ordít:Hej Izmos,hej izmos!
Odamegyek hozzá,mondom neki:Na Szo More(csak úgy romásan ;D)?
Erre Ő:Izmos há gyere má vissza nézd meg ezt a szép kis Ford Szirénát!!(én úgy tudtam hogy Sierra :D),van rajta könnyüfényfelnyi...azt hiszem életemben először akkor fostam be szó szerint a röhögéstől.
                                                     (MICIMACKÓ)

2008. Április 15. - 19:38:11
Válasz #552
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

Mi lesz pénteken????...  ! <:-)

Gyün valami stáb vidékrő!  ::)

2008. Április 15. - 19:39:43
Válasz #553
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Ici-pici múlt

A kreatinok közül lehetőségként a monohidrát vagy a foszfát volt jelen a paicon. Akkor vettem az első kreatin monohidrátot amikor Johnny kijelentette egy magazínban:"Ha nincs időm enni,akkor csak bekapok egy kanál kreatint!"
Attyauristen!!!Ez abban az időben lehetett,amikor nem feltétlenül tudta a riportalany,hogy interjut készítenek vele >:D

Nekem akkor ezek már szentírások voltak.Ha ezt mondtad akkor ez így volt. Az akkori kreatinok még MRP-k voltak.  ;D ˝=/ !+"%

2008. Április 15. - 19:41:34
Válasz #554
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Egy tápkieget kihagytál az elejéről.
Amit a Fekete Feri bácsi boltjában lehetett kapni(csak úgy..egy nylon zacskó begumizva...fehér por.Amire azt mondták,hogy Delta protein a neve :P.Én egyszer-egyszer vettem belőle mert Debrecenben a Dávid-ban is árulták..és hihetetlen (lehet hogy aplacebo hatás),de szemmel láthatóan erősödtem és vastagodtam =/+' =/+'

Télleg Delta fehérje. Asszem tojásból volt. Asszem fingatta is az embert. (engem nem  ::);D

Még volt egy pár érdekes nevű amit az akkori NDK-ban gyártottak.Remélem oral-turinabol nem volt benne.  ;D