2024. November 05. - 11:43:36
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Sztereó felkészülése a 2008-as tavaszi szezonra :)  (Megtekintve 230746 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

2008. Április 11. - 19:13:42
Válasz #525
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

2008. Április 11. - 19:17:51
Válasz #526
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor

2008. Április 11. - 19:22:49
Válasz #527
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

2008. Április 11. - 19:23:42
Válasz #528
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor

2008. Április 11. - 19:27:39
Válasz #529
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Mért' jó a halnak?

...mert neki már nem kell szálkásítania!  !+"% ;D

2008. Április 11. - 21:28:13
Válasz #530
Nem elérhető

George

Még 7 nap!
;D ;D ;D
Szerintem már azon megy az agyalás, hogy mit mivel kellene nyomni edzés előtt ahhoz, hogy jobban menjen a bedurranás, kijöjjenek az erek, zombi fej, telt izmok...meg minden :D Szerintem ez lesz az egyik legkeményebb hét edzés szempontjából. Bőven lesz motivácó, nem lehet picsáskodni, hanem addig kell nyomni a vasat, amíg a vér kiserken a bőrünk alól! >:D Zsolti, hétfőtől Georgeoszaurusz üzemmód! >:D >:D >:D

2008. Április 12. - 07:19:56
Válasz #531
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Azért annyira nem izgulok. Megszoktam a szereplést...és aki szép,az minden körülmények közt szép.  o:) !+"% ;D

2008. Április 12. - 07:22:28
Válasz #532
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
LEEEEEPÓÓÓÓÓZOLTAAAAAAAAAATLAAAAAAAAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

8-)
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2008. Április 12. - 07:22:57
Válasz #533
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Nincs az az isten!  ;D  (Nem szabad minden puskaport ellőni! Tudod megihatnám a baracklét,de jó lesz az még később!  ;))

2008. Április 12. - 13:59:55
Válasz #534
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Ici-pici múlt

...szerintem nincs olyan ember magyarhonban aki annyi étrendkiegészítőt megevett mint én. Vannak akik lassan behozzák ezt a mennyiséget...de belegondolnom is rettenetes.

Elmesélem az elejétől hogy miképp kerültem kapcsolatba velük és miféle dolgokat tudtam beszerezni.

Amikor elkezdtem edzeni akkor még otthoni edzésekből állítottam össze a napi penzumot. Bár az akkori folyóíratokból és talán az akkori egyetlen igazán szakkönyvből (Weider:Bodybuilding System) nagyon jól megismertem a gyakorlatokat az izomzatot,az akkori testépítőket,de a táplálkozás és az étrendkiegészítés nagyon gyerekcipőben járt.

Az első étrendkiegészítőm a Sportrobi volt. Nem oldódott csomós volt,ízetlen. A titka hogy hagyni kellett állni egy órát és akkor újraturmixolni.Emellett (közben megszületett az unokaöcsém) bátyámék rendszeresen láttak el Mildibé babatápszerrel. ;D

Lassan de fejlődgettem. Az étkezésem nagyrésze tejből állt! 3-4 liter naponta.Nem csak a tudományos szempontok miatt,hanem mert szeret(t)em. Az otthoni étrend szerencsére nem volt zsíros de kímélőnek sem volt mondható a "pörkölt típusú" kajáktól. Plussz ugye sültcsirke meg ilyenek. Egy idő után sikerült édesnyámat rábeszélni hogy a sertészsírt cseréljük le olajra.

Lassan rá kellett vennem magam hogy lemenjek a konditerembe.Komplexusaim voltak mert a 60 kilós testsúly miatt nem éreztem maga egy hú de szupermennek. Sajnos sok súlyt nem tudtam kezelni mert nem bírtam el,de próbáltam kimásolt edzésterv szerint edzeni. Az akkori terem (egy 3 szobás lakás volt) tulaja Tánczos Zoli (Cini) hatalmas bátorítást adott és az izmai megigéztek.Soha nem láttam még előtte keresztszálkás mellizmot. Pont ilyet akartam én is.

A középiskola elkezdésével szerencsére kialakult egy baráti kör is akikkel le tudtunk menni edzeni. Közben megjelentek innen onnan behozott kétes eredetű dúsításra használt "proteinek" amiket először én úgy kaptam hogy ez "marha protein". Nagyon szar volt,nem is oldódott de egy kis kakaóval megbolondítva iható állagúvá lett. Később egy határőr fiatalember aki Pesten dolgozott jelezte felém hogy tud hozni nagyon jó Masterpro nevű terméket. Na ebből kezdtem használni az akkor 50-es verziót. Imádtam! Végre! Többszázkilót megettem az évek alatt szerintem. Közben néha elcsábultam egy másik hasonló felé amelyen akkor Seregi Laci feszített,ez volt az Unipro. Lassan megjelentek magazinok is. Persze hogy érdekelt a Body & Powerben rendelhető Provit,Multikraft.
Megrendeltem az első epres Provit-ot. Finom volt de mintha fura íze lett volna a szójától. A Multikraftot tudtam hogy nagyon sok német badis használja így kipróbáltam pár dobozzal. Sajnos ezt akkor pénztárcával nehéz volt bírni (főleg hogy nem az enyém volt a pénztárca) Megjött az első Flex magazín. Weider bácsiék cuccai. Ez igazán drága volt. Kipróbáltam...Muscle Building 50% protein és megfejeltem egy Smilax cseppel amiről koksz szerű hatást vártam. Többé kevésbé működött is..bár szerintem ennyi erővel aloe verát is használhattam volna.

A tej még mindig központ fehérjeforrás volt! Bár egy páréven belül Arnold megingatta a bizalmam a:"Bébik isznak tejet,a férfiak sört isznak!" kijeletésével. Innentől sört is ittam.Valamelyik csak bejön. A fehérjét kiegészítettem malátával.  ;D

6 év edzés kb ilyen szinten ment le nálam. Aztán lett 96-ban lehetőségem hogy egy barátom segítségével nyissunk egy tápkieg boltot. Meg is lett az első hivatalos mlo bolt szegeden. Itt ismertem meg jobban a táplálékkiegészítőket és szerepüket. Végigpróbáltam  termékpalettát. A Muscle Zyme-tól a (mostmár betiltott) Androsteneidon-ig.
Természetesen mindig szerettem volna ha szteroidszerű hatást tudok elérni egy kiegészítővel.Ez akkoriban valamelyest elérhető volt az akkori Univerzalos prohormonokkal,tribullussal (melynél természetesen minden cég megmagyarázta miért az övé a legjobb  ;D ),ZMA-val,Maca-val,Long Jack-el...zabbal...bármivel.
Ugye ekkor még virágkorukat érték a prohormonok,amelyeket én annyira azért nem húznék le.Voltak természetesen szarok és veszélyesek de voltak egész használhatóak. Rájöhettem miért nem jó egy tablettázott amino,mennyit jelent egy étrendkiegészítő minősége. A kreatinok közül lehetőségként a monohidrát vagy a foszfát volt jelen a paicon. Akkor vettem az első kreatin monohidrátot amikor Johnny kijelentette egy magazínban:"Ha nincs időm enni,akkor csak bekapok egy kanál kreatint!"Következő lépés az volt amikor Sztípity Robival megismerkedtem és a jóvoltából sokkal szélesebb körben is lehetőségem nyílt az étrendkiegészítők használatára. Lényegében nem volt olyan top cég amelynek a termékeit ne próbáltam volna ki. Hihetetlen széles volt a paletta. Nem titok szerintem hogy abban az időben rengeteg Anabolic Wheyt megettem...de a kedvencem abban az időszakban a Zero Carb Isopure volt.

De egy új korszak köszöntött be....

...amikor megkeresett Efit, bizony éppen a finoman szólva is off szezon kiadásban voltam. Mondta hogy próbáljam ki a Muscletech Musclebuilding stackjét. Egy jó kis Nitro Tech-el és Cell Tech-el megtámogatva.Plussz az Aplodan. Mikor megérkezett a csomag nem mertem megbontani a dobozokat.Megbabonáztak! Túl szépek vagytok. Kicsit megrettentem hogy mennyit kell majd nyelni.  ;D A 6-8. hét környékén jártam a stackel amikor épp ebben az időszakban érkezett haza az edzőtársam.Meglepődött a ténylegesen "kokszosra" hasonlító kinézetemen.Pedig ekkor csak a Muscletech Stack ment.Hihetetlen eredményt produkáltam vele!

És azóta csak méginkább megbizonyosodtam arról hogy a legjobb cégek termékeit felölelő Extremefit valóban a maximumot ki tudja belőled hozni NATURÁLBAN is! ...és ekkor még nem is léptek be a képbe az Anabolic Xtreme vagy a Gaspari cuccai. A továbblépés lehetősége a tiéd. Tudod a puding próbája az evés,és én rengeteg pudingot megettem.  ;D

Aki nemhiszi járjon utána!  ;)

2008. Április 12. - 23:19:21
Válasz #535
Nem elérhető

bandus

nagyon jó összefoglaló :-){, jár a taps!
"200 Danabolnak magában nem állnék neki,de tény,hogy a methandrostenolonnak az izomépítő hatását érdemes kihasználni legalább 1x-az életben..." by player

2008. Április 14. - 20:43:48
Válasz #536
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Száradgat a dolog,péntekre olyan 75,87 %-os felkészültségű leszek. Természetesen a kész végterméket csak a színpadon láthatjátok majd.  ;)

Minden ízt finomnak érzek. Az egyszerű főtt tojás pl nagyon-nagyon finom!
Az ISO 100 a megmentőm!!! A glutamint megemeltem és szomorúan vettem ma tudomásul hogy a kanálka már kopog a doboz alján.
Alapszabály: Nincs szar íz vagy rossz étel! Ha valamit szarnak érzel akkor nem vagy elég éhes!  ;)

Ma is kardióztam. Ma már bírtam 20 percet.  ;D

A súlyom 86 és 88 között libikókázik. A héttől majd felkerül a szaunaöv is.  ˝=/ ;D Vágyom a csendet.
Az alvásmennyiségem lecsökkent 2-3 órahosszára.Nemtom mikor bukik ez majd ki. Ma is hajnal 3-kor keltem. (Mondjuk hozzá tartozik az igazsághoz hogy imádom a kávét. Az ízét és magát a míveletet is. Lavazza kávét fogyasztok ami elég karakteres is. Sajnos lehet hogy pótcselekvés is...de délután még úgy iszom mint más a csapvizet.  :P

2008. Április 14. - 20:56:20
Válasz #537
Nem elérhető

blade

Annyit filózok hogy bepróbáljam-e a Hydroxycutot vagy az Anadroxot....de az az igazság hogy alapból szar alvó vagyok,ez még hatványozódik a diéta alatt (effektíve amit alvással töltök idő olyan 3-4 óra lehet)Ha most még meg is pörgetem magam akkor én leszek Pandacsöki Boborján a legtöbb időt nemalvó ember a világon.  ;D

A Gaspari viszont ilyen szempontból lehet hogy érdemesebb...Thermogenic Thyrotabs. Alszok rá...egyet-kettőt.

Ma már kardióztam is. (10 percet).Majd emelem egy kicsit. A lábedzésbe asszem el lehet felejteni a rekordkísérleteket. Sűrítünk,tömörítünk.
Én nem vagyok egy tápkieg guru, de az anadrox még engem is formált egy kicsit, pedig nem arról ismernek, hogy szálkásítok, de ezzel formálódtam és az erek is láthatóbbak lettek.
AMI NEM ÖL MEG ERŐSSÉ TESZ!

2008. Április 14. - 21:14:59
Válasz #538
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Anadrox...igen a régóta szimpatikus dolog. De május elején bejön a képbe a Plasmajet is. Lehet addig már kibírom bármilyen zsírégető nélkül is. Főleg hogy anélkül is pucolódik. Bár nálam van hogy hetente változik az elképzelés.

De igen az Anadrox lehet hogy egy 15 napra bekerül a képbe.

2008. Április 14. - 21:19:02
Válasz #539
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor