2024. November 05. - 11:30:25
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Sztereó felkészülése a 2008-as tavaszi szezonra :)  (Megtekintve 230745 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2008. Április 10. - 14:43:04
Válasz #510
Nem elérhető

George

Kóstolgatsz?   :--:
Nem kell partner. Egyedül dolgozom.  :angry:

!+"%
;D Jólvan ;D Akkor nem mutatjuk meg, hogy hogyan tudnád hasznosítani a nitrogént a levegőből ;D

2008. Április 10. - 14:45:59
Válasz #511
Nem elérhető

sasa

Mi van Zsolti spenótot zabáltál?
Nagyon durva formád lett, gratulálok! (:-)

2008. Április 10. - 14:50:50
Válasz #512
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Igyekszem Sasa,mondtam. ....és ez még nem a vége...hú az még messze van hisz a top formát június 6-8-ra kell belőni.
Szeretem a spenótot...popeye is azt ette...lehet hogy nekem is az kellene.  <:-)

Szeghalmon a verseny után:  ;-oo-;;D

2008. Április 10. - 15:06:04
Válasz #513
Nem elérhető

NaturalBoy

A spenótban található a legtöbb ecdysteroid természetes úton.Ezt alkalmazza az ALRI is a Pro-Anabol nevű termékében.Ha jól tudom 100 g. spenótban van 10 mg. napi 200 mg. már látványos eredményeket produkál,mert 6-szor jobb proteinbeépülést tesz lehetővé.Szóval napi 2 kg. spenót és nem lesz ellenfeled Sztereó   8-)

2008. Április 10. - 15:15:12
Válasz #514
Nem elérhető

sasa

Mi biztos, hogy ott leszünk. Persze a sör sem maradhat el. ;-oo-;
Remélem sok induló lesz, hogy ne vesszen a rengeteg munka ami bele lett fektetve a versenyszervezésbe. Nem is beszélve arról, ha jól sikerűl akkor lesz egy hagyományőrző szuper tavaszi verseny.

2008. Április 10. - 18:26:56
Válasz #515
Nem elérhető

Seth

"1.Pedig nagyon utálom a most musculart" -na ezen a képen egy csöppet megleődtem...  :-O  Łł= ...

mod: Visszamentem még kétszer megnézni, ehhez hasonló karokat még sosem láttam Rajtad, pedig sztem vagy száz képet láttam már Rólad... és ez nem nyalás, de jóbal vastagabbnak tűnnek, pedig régen pont attól féltem ez lesz a genetikai hátrányod... , ha az is volt, csak VOLT! grat...  :o

2008. Április 10. - 18:32:48
Válasz #516
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Tényleg utálom mert egy Frank Zane-nek nem áll jól.  ;D Ahhoz masszívabb külső kell! Ha csinálom is többnyire kicsit megcsavarva,félig oldalról.

De azért köszi a "dícséretet".

2008. Április 10. - 18:36:41
Válasz #517
Nem elérhető

Seth

Zane-nek is pont az volt a gyengéje... mármint a most muscular és a kar...

2008. Április 10. - 18:40:57
Válasz #518
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
A spenótban található a legtöbb ecdysteroid természetes úton.Ezt alkalmazza az ALRI is a Pro-Anabol nevű termékében.Ha jól tudom 100 g. spenótban van 10 mg. napi 200 mg. már látványos eredményeket produkál,mert 6-szor jobb proteinbeépülést tesz lehetővé.Szóval napi 2 kg. spenót és nem lesz ellenfeled Sztereó   8-)

Minden évben vannak heppjeim amikben hiszek.

90-es évektől napjainkig Nutella  ;D
90-es években Smilax csepp
90-es évek közepe Ginseng
2000 után Ecdisteron
2004 környékén inzulinutánzók (ALA, Vanádium Szulfát)
2005 tribullus,maca

...még lehet hogy volt pár termék amiben szentül hittem,de most ennyi jut eszembe. A Ginseng teát a mai napig szertartásosan tudom fogyasztani.

2008. Április 11. - 01:43:00
Válasz #519
Nem elérhető

dragonslayer

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT DOESN'T WORK HARD!

2008. Április 11. - 12:28:35
Válasz #520
Nem elérhető

madinorbi

Most nézegettem a képeket a váll és a kar az komolyságos de inkább a váll az nagyon komplett kerek telt gratula !!! Na szal ilyen vállakat kell hegesztenem  ;D ;D ;D
szekönd editör mentes felhasználó

2008. Április 11. - 12:59:58
Válasz #521
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

2008. Április 11. - 13:01:35
Válasz #522
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Most nézegettem a képeket a váll és a kar az komolyságos de inkább a váll az nagyon komplett kerek telt gratula !!! Na szal ilyen vállakat kell hegesztenem  ;D ;D ;D

Nem olyan jó ez...csak a jó fény és a photoshop teszi.  ;) ;D

Egyébként ha épp nem szarakodik a vállam akkor azt szeretem a legjobban edzeni.

2008. Április 11. - 17:56:03
Válasz #523
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Annyit filózok hogy bepróbáljam-e a Hydroxycutot vagy az Anadroxot....de az az igazság hogy alapból szar alvó vagyok,ez még hatványozódik a diéta alatt (effektíve amit alvással töltök idő olyan 3-4 óra lehet)Ha most még meg is pörgetem magam akkor én leszek Pandacsöki Boborján a legtöbb időt nemalvó ember a világon.  ;D

A Gaspari viszont ilyen szempontból lehet hogy érdemesebb...Thermogenic Thyrotabs. Alszok rá...egyet-kettőt.

Ma már kardióztam is. (10 percet).Majd emelem egy kicsit. A lábedzésbe asszem el lehet felejteni a rekordkísérleteket. Sűrítünk,tömörítünk.

2008. Április 11. - 18:56:23
Válasz #524
Nem elérhető

bandus

Annyit filózok hogy bepróbáljam-e a Hydroxycutot vagy az Anadroxot....de az az igazság hogy alapból szar alvó vagyok,ez még hatványozódik a diéta alatt (effektíve amit alvással töltök idő olyan 3-4 óra lehet)Ha most még meg is pörgetem magam akkor én leszek Pandacsöki Boborján a legtöbb időt nemalvó ember a világon.  ;D

A Gaspari viszont ilyen szempontból lehet hogy érdemesebb...Thermogenic Thyrotabs. Alszok rá...egyet-kettőt.

Ma már kardióztam is. (10 percet).Majd emelem egy kicsit. A lábedzésbe asszem el lehet felejteni a rekordkísérleteket. Sűrítünk,tömörítünk.

Linda írta valahol, hogy a lipo-6-nak nem igazán volt pörgető hatása.
"200 Danabolnak magában nem állnék neki,de tény,hogy a methandrostenolonnak az izomépítő hatását érdemes kihasználni legalább 1x-az életben..." by player