2024. November 05. - 11:48:22
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Sztereó felkészülése a 2008-as tavaszi szezonra :)  (Megtekintve 230749 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

2008. Április 10. - 12:49:00
Válasz #495
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Köszönöm!
Jöhet minden, vers, ének, tánc, break  Łł=  =/+' ;D

Sokat nem szabad szerepelnem mert az Ogre megöl!  ;D  (...majd sutyiba  !+"% )

2008. Április 10. - 12:53:22
Válasz #496
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Köszönöm Endru!

Akkor ezért egy kis ajándék neked a mai edzésünkről.

1.Pedig nagyon utálom a most musculart
2.Ogre és a kicsi én
3.Éretlen
4.Csak úgy

Azé' (és most remélem nem sértődsz meg!) az eddigiekhez képest fejlődtél kedves névnaposunk! (a zöld béka rágná ki a gyomrod közepét...persze csak a jobb diéta miatt!)
Grat!!!  :-)!

(és üdvözlet az Ogre-nak is innen a határszélről!)

Én vagyok az "építsünk szarból viskót várat" tipikus esete. Engem nem tudsz megítélni sem polóban,sem edzés közben. A színpadon teljesedek ki mikor az eufórikus állapot az izmokat vérrel tölti meg,az adrenalin az egekbe szökik és az egész egyetlen pszihoaktív élménnyé válik.  @-o ;D

Én így megbújok és alkalmazkodom.  --)  Aztán pedig  :-oD =/+' :-/- :-O (:-)

2008. Április 10. - 13:24:49
Válasz #497
Nem elérhető

Suncity

It a forumon is enegedd meg Zsolti, hogy még1szer BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNJAK! :)
a Shaker-ert meg 1000Hála nagyon profi, Jobb mint a kakaós <:-) :-oD
a képek meg magukért beszélnek :-):-):: :-! EDZÜNK MINT A PATKÁNYOK!

2008. Április 10. - 13:28:09
Válasz #498
Nem elérhető

endre66

Köszi a képeket...nagyon randák vagytok... :-/-(-:

@-o

2008. Április 10. - 13:31:45
Válasz #499
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
Köszönöm Endru!

2.Ogre és a kicsi én
3.Éretlen
4.Csak úgy
Nagyon jók a képek, főleg 6 héttel a verseny előtt!  :-)!

Válledzés után készültek?   ::)
Vagy esetleg láb után...?  :D

Nyomjad tovább Zsóti!  @:-)

George neked mikor lesz a verseny? Ne idegesíts fel azzal, hogy "csak úgy nyárra csinálod"...  @-o
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2008. Április 10. - 13:43:22
Válasz #500
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Köszönöm Endru!

2.Ogre és a kicsi én
3.Éretlen
4.Csak úgy

George neked mikor lesz a verseny? Ne idegesíts fel azzal, hogy "csak úgy nyárra csinálod"...  @-o

Na ez hiányzott nekem egy kis lendület egy pro-tól.  @-o @:-)  Innetől 150%...beindul.......vrümmmmmm!  @-o
Épp kardióztam egy kicsit meg a farizmokat edzettem.  ;D

George csak úgy velem együtt szépül. De majd ő kommentál ha akar.

2008. Április 10. - 13:44:38
Válasz #501
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
It a forumon is enegedd meg Zsolti, hogy még1szer BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNJAK! :)
a Shaker-ert meg 1000Hála nagyon profi, Jobb mint a kakaós <:-) :-oD
a képek meg magukért beszélnek :-):-):: :-! EDZÜNK MINT A PATKÁNYOK!

Isten éltessen! Meg ne lássam többet a Nesquikes poharat a kezedben!  ;D

2008. Április 10. - 13:58:46
Válasz #502
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
Köszönöm Endru!

2.Ogre és a kicsi én
3.Éretlen
4.Csak úgy

Na ez hiányzott nekem egy kis lendület egy pro-tól.  @-o @:-)  Innetől 150%...beindul.......vrümmmmmm!  @-o
Épp kardióztam egy kicsit meg a farizmokat edzettem.  ;D

George csak úgy velem együtt szépül. De majd ő kommentál ha akar.
Lendület egy pro-tól?  ;D Na, ne viccelj már! Itt Te vagy az öreg róka!

2002-ben az első szezonomban csak kapkodtam a fejemet a bemelegítő helységben (MB-Millenáris Park)... Csupa sztár! Gaszt, Scorus, Esztero, Kormány, Lauter... Aztán a Superbody-n megint találkoztunk...csak Te még nem ismertél  ;D... Néztem is..."Huh, megint itt van az Esztero Zsolt! De mi a faszér' hurcolja magával mindenhová azt a Nutella-s üveget?!  ????... Na mindegy...sokat kell még tanulnom! Ki tudja miket szednek még ezek!"

Ilyesmik jártak a fejemben.  ;D

Aztán 2003-ban már köszöntünk egymásnak, sőt Szegeden azt mondtad nekem, hogy durván nézek ki. 
:-O :-){  :-OO ;-oo-;

Nagyon jó érzés visszagondolni ezekre a dolgokra...

PS: nekem 17 hetem van a versenyig...úgyhogy Te fogsz ráhangolni a diétára...már el is kezdted...úgyhogy köszi Zsót!  @:-)

2008. Április 10. - 14:15:20
Válasz #503
Nem elérhető

George

Nagyon nehéz a teremben rendes képet csinálni, nem túl jók a fények. Sokat sz*roztunk vele, a pumpa sem volt az igazi, ezért nekem kissé felemás érzésem van a készült képekkel kapcsolatban. Van még pár, amit holnap kapok készhez, majd meglátjuk, hogy mi használható belőle :D

2008. Április 10. - 14:21:52
Válasz #504
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
Nagyon nehéz a teremben rendes képet csinálni, nem túl jók a fények. Sokat sz*roztunk vele, a pumpa sem volt az igazi, ezért nekem kissé felemás érzésem van a készült képekkel kapcsolatban. Van még pár, amit holnap kapok készhez, majd meglátjuk, hogy mi használható belőle :D
Bla-bla-bla...

;D ;D ;D

:-OO

2008. Április 10. - 14:24:05
Válasz #505
Nem elérhető

NaturalBoy

Remélem bármilyenek is lettek a képek azért közzé teszed.Már kíváncsian várom illetve gondolom várjuk.A kis képeden  aprofilban csak egy nagy fehér bölény látszik. ;D Úgyhogy gyerünk gyerünk jőjjenek a képek  @:-)

2008. Április 10. - 14:29:43
Válasz #506
Nem elérhető

endre66

Bla-bla-bla...

;D ;D ;D
 :-OO

Figyelitek hogy kikerülte a kérdést a dzsentlemanus! Nem sámli  :D

2008. Április 10. - 14:34:51
Válasz #507
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Steve... :-){
Ez a hülye édesség ha nem lenne a rögeszmém akkor már lehet hogy a profi versenyekre készülnék veled.  ;D
De Te is Johnny is Laci is mind komoly lendületet adtok...és úgyérzem hogy van még bennem potenciál és még elő fogok jönni 2 éven belül egy új stratégiával ami eddig még nem volt...bár biztos nem költségkímélő.  ::) ;D

Az Extremefit cuccai nagyon bejöttek eddig. Egy darab patti nem jött ki rajtam és eddig majdnem kész fazonban soha nem voltam 88 kiló!!!!!

Ha javasolnom kellene felhasználóknak:

Tömegnövelés (nagyon nehezen hízóknak): MHP Up Your Mass vagy ON Pro Complex Gainer vagy Dymatize Mega Gainer
Tömegnövelés (mondjuk úgy minőségi): Muscletech Nitro Tech+Cell Tech, Muscle Milk, (éjszakára) MHP Probolic SR
Formába hozás: ON 100% Whey vagy Gaspari Intrapro vagy Dymatize Elite Whey vagy (a finisben) Dymatize ISO 100

Bcaa: ON
Glutamin: MHP

A legjobban használató kreatinos cucc: Nitro Tech

Top vitamin: MHP Activite vagy Dymatize Super Multi

Számomra a legrejtélyesebb kipróbálásra váró cuccok: AX Hyperdrol, Gaspari Halodrol, Muscletech Anator P70

2008. Április 10. - 14:37:30
Válasz #508
Nem elérhető

George

Remélem bármilyenek is lettek a képek azért közzé teszed.Már kíváncsian várom illetve gondolom várjuk.A kis képeden  aprofilban csak egy nagy fehér bölény látszik. ;D Úgyhogy gyerünk gyerünk jőjjenek a képek  @:-)
A "fehér bölény" kifejezésnek ebben a sportban már van egy gazdája, és örülök neki, hogy az nem én vagyok ;D Majd rakok fel, hogy ne sírjon itt a szátok :D Endú júzer kedvéért: nem kerülök kis semmit, aminek meg kell történnie az életemben ;D ;D ;D A többit személyesen - mondjuk egy közös edzés? ::)

2008. Április 10. - 14:40:10
Válasz #509
Nem elérhető

endre66

Kóstolgatsz?   :--:
Nem kell partner. Egyedül dolgozom.  :angry:

!+"%