...ez csak egy pár dolog.
A toleranciaküszöböm is csökken. Szerintem egyébként jól viselem a dolgot. Mindig van valami vagy valaki aki ad egy plussz lökést.
A napokban suncity júzer is beleszagolt a glutaminomba és egyértelműen kijelentette hogy sült hús illatú. Az ISO 100 (fuzzy nevel) pedig egyesek szerint vattacukor mások szerint kűrtős kalács illatú.
Most jövök a tescobol. Holnap sajna alapítványi bálban segédkezek illetve "mulatok",így vettem 800 gramm tőkehalfilét és egy kis mexikói mixet hogy a bál ideje alatt ki tudjak osonni enni a sülthúsok közül. Ja meg rakok bele egy kis cottage cheese-t is. Hosszú lesz az este. Még jó hogy Molnár Csanád ex testépítő mb személyében lesz egy hasonszőrű nemnormális asztaltársam mint én.
Talán nem mondok el titkot ha elárulom hogy a GYURMA stábja április 18.-án pénteken Szegeden forgat (velem
) az Energy Block edzőteremben. Asszem egy karedzést prezentálunk....vagy mellet...de asszem épp kar jön ott. Akko azt.
A Bihac Open (május 17) versenyre két kisbusznyi magyar megyen. Este egy svédasztalos késői gyorsfalás lészen,másnap pedig délelőtt egy igazi zaba,ahol egy egész birkát is megsütnek majd.
Ez lesz az első versenyem.
Úgy gondolom a
Dymatize ISO 100 csokis cuccát csak javasolni tudom minden versenyzőnek!!! Ha akartok jót és finomat akkor csak ezt!!! Nagyon jól emészthető és nagyszerű a felszívódása. Verseny előtti hétig biztos nyomni fogom,utána pedig megadózisban a Bcaa és a Glutamin fehérjetöltés,ch ürítés alatt. A verseny előtti pillanatokra sokat töprengtem hogy mi legyen de asszem bedobok pár BSN Endorusht. Jó lesz! Megálmodtam!
Összességében nagyon pozitív vagyok...tele vagyok ambícióval és már az őszi ultrabrutál tömegelést is tervezem aminek az alapja az Anabolic Xtreme Hyperdrol és Mass Fx lesz (ha nem jön addig még jobb).