90.5 kiló! Már van ér a kezemen. Máshol eddig is volt,de ennek most jobban örülök.
A vércukker meg megtréfált a reggeli edzés előtt. Vártam hogy mikor sötétül el minden a fekvenyomás közben. De csak nem kapcsolódott le a lámpa. Egy almát kellett a magamévá tenni. Egész jól belejöttem az edzésbe utána. Olyan komoly kaját ebédeltem. Pulykamellbe göngyölt gomba.
( Hamarosan a fórumon is jelen lesz egy hölgy aki szeret kísérletezni és megosztja velünk konyhaművészeti tudományát
A hét közepétől kéne egy kicsit napozni is mert olyan Adams familys a színem. Nem érvényesülnek annyira a hihetetlen izomkötegek.
...és bár fájó pont...lehet egy kis kardió sem ártana mostmár. Ma megborotválkoztam és rájöttem milyen jóképű vagyok.
Olyan kis kedves kicsi mogyorófejű.
Hétvégén kifejtettem a szüléimnek is hogy nem tudnék végigcsinálni egy felkészülést étrendkiegészítők nélkül. Egyszerűen az édes íz pótolhatatlan...de most egy életre szerelmes lettem az ON wheybe. A Dymatize ISO 100 nemtom milyen lesz...de mindegy egyébként is...majd kikérem a Linda vagy Steve véleményét hogy melyik belőle a fincsi íz.
Beszélgettem hozzáértő emberrel a masszázsról.Az izompólya masszázsról vagy nyújtásról is. Hát sok érdekes dolgot tudtam meg...de egy könyvet a figyelmembe ajánlott ami tudásának alapjához nagyrészben hozzájárult. Hát kiváncsi vagyok. Ezt kérem magamtól névnapomra:
http://www.kello.hu/Shop(bD1odSZjPTUwMA==)/Public/showbookout.htm?matnr=3000088270