2024. November 06. - 07:36:08
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Sztereó felkészülése a 2008-as tavaszi szezonra :)  (Megtekintve 230853 alkalommal)

0 Felhasználó és 11 vendég van a témában

2008. Február 27. - 13:03:06
Válasz #300
Nem elérhető

hopika

Háde ez nem kihívás... mikrofon nélkül lenyomom a musical társulatot... @-o @:-) @-o
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2008. Február 27. - 13:08:14
Válasz #301
Nem elérhető

Jordan

Háde ez nem kihívás... mikrofon nélkül lenyomom a musical társulatot... @-o @:-) @-o
Azt nem mondta, hogy Hopika csak a zsüriben lehet!  ;D
Ő választja majd ki a leghangosabb fórumost!!!  :-<
A meglepetés pedig az lessz hogy a győztes felléphet minkét együttesében.  8-)
Drugs Bunny Edző Válaszol
Szia Bunny! A Sárga kapszula olyan lett nekem, mint a Szent Grál, egy Szentírás, maga a Szent Biblia :)

2008. Február 27. - 13:21:34
Válasz #302
Nem elérhető

hopika

2008. Február 27. - 16:13:15
Válasz #303
Nem elérhető

mushroom

Ha úgy alakul, hogy lemegyek mondjuk Szeghalomra v. éppen nem lesz semmi vizsga meg ilyesmi a fórumtalin, a pestieket szívesen viszem 5 fős a kocsi (testépítő méretből inkább legyen 4 :D) ebből az egyik ugyebár az enyém. Még benzinpénzt se kell adni, mert ha megyek az azt jelenti, hogy ígyis úgyis lemennék utasokkal, v. anélkül  8-)

2008. Február 27. - 16:22:11
Válasz #304
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

2008. Február 27. - 17:00:14
Válasz #305
Nem elérhető

hopika

Ha úgy alakul, hogy lemegyek mondjuk Szeghalomra v. éppen nem lesz semmi vizsga meg ilyesmi a fórumtalin, a pestieket szívesen viszem 5 fős a kocsi (testépítő méretből inkább legyen 4 :D) ebből az egyik ugyebár az enyém. Még benzinpénzt se kell adni, mert ha megyek az azt jelenti, hogy ígyis úgyis lemennék utasokkal, v. anélkül  8-)

A gombáknak hogyan adnak jogosítványt??? @-o @-o @-o

2008. Február 27. - 17:06:27
Válasz #306
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Nem offolni....!  :-/-(-: :-Đ

Ő vagomba jön.  !+"%

2008. Február 27. - 17:08:22
Válasz #307
Nem elérhető

Bubee

Satrap Espressobar - Kávékorzó.hu - Kávéológia @ Index

2008. Február 27. - 17:10:14
Válasz #308
Nem elérhető

hopika

Nem ismered a régi reklámszlogent Gomba-gomba...a Vagomba! @-o
 :-!!!

2008. Február 27. - 17:23:59
Válasz #309
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

2008. Február 27. - 18:18:53
Válasz #310
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Pár konkrétumot is...

A szénhidrátbevitelemet kicsit ingáztatom 50-150 között.A szénhidrátot többnyire 14 óráig bezárólag fogyasztom el. (ápdét 2  ;D) A szénhidrátforrás perpill pufrizs vagy kukorica vagy bab. A babban lévó phaseolamin a legtöbb szénhidrátblokkoló készítmény alapanyaga így ezért is hasznosnak találom az evését. ( Mindent meg tudok magyarázni  ;D). Meg Bud Spencer is szerette.Meg szeretem a csilis babot is de azt most nem ehetek.a kukorica meg szintén remek rostforrás és átviszi az emberen amit át kell....és különben is Kolombusz hozta be. ;D

A fehérje a napokban főleg tojás és a turmixok. Napközben 5 db 40 grammos ON Whey este egy 20 grammos Probolic Sr és 10 gramm glutamin SR. Az edzés utáni turmix is tartalmaz 10 gramm glutamint plusszban. Ez a Probolic nagyon bevált. Sokat gondolkoztam a ON Caseinen is de szerintem jobb választás a Probolic.

Ma vettem új edzőkesztyűt. Ez OFF. Meg olvastam hogy a bodybuilding.com-on a Probolic mellé Victor Martinez edző dvd jár.  ::) :P ;D....ez is OFF...meg a Dymatize-nak is van 12 órás fehérjéje ezt is olvastam de ez is off... ;D...Yvette 72 kiló... :-!!!  ;D.....énekelni is szoktam a boltban. De jólesik!  @-o ;D #:-)

Off! Én beszéltem!  ;D

2008. Február 27. - 18:29:05
Válasz #311
Nem elérhető

Bubee

Pár konkrétumot is...

A szénhidrátbevitelemet kicsit ingáztatom 50-150 között.A szénhidrátot többnyire 14 óráig bezárólag fogyasztom el. (ápdét 2  ;D) A szénhidrátforrás perpill pufrizs vagy kukorica vagy bab. A babban lévó phaseolamin a legtöbb szénhidrátblokkoló készítmény alapanyaga így ezért is hasznosnak találom az evését. ( Mindent meg tudok magyarázni  ;D). Meg Bud Spencer is szerette.Meg szeretem a csilis babot is de azt most nem ehetek.a kukorica meg szintén remek rostforrás és átviszi az emberen amit át kell....és különben is Kolombusz hozta be. ;D

A fehérje a napokban főleg tojás és a turmixok. Napközben 5 db 40 grammos ON Whey este egy 20 grammos Probolic Sr és 10 gramm glutamin SR. Az edzés utáni turmix is tartalmaz 10 gramm glutamint plusszban. Ez a Probolic nagyon bevált. Sokat gondolkoztam a ON Caseinen is de szerintem jobb választás a Probolic.

Ma vettem új edzőkesztyűt. Ez OFF. Meg olvastam hogy a bodybuilding.com-on a Probolic mellé Victor Martinez edző dvd jár.  ::) :P ;D....ez is OFF...meg a Dymatize-nak is van 12 órás fehérjéje ezt is olvastam de ez is off... ;D...Yvette 72 kiló... :-!!!  ;D.....énekelni is szoktam a boltban. De jólesik!  @-o ;D #:-)

Off! Én beszéltem!  ;D

Miért ne ehetnél csilisbabot? Mi szemét van abban? Ha jól tudom semmi. Legalábbis anno amikor anyám csinált nekem, semmi olyat nem rakott bele ami tilos lenne  ::)
Satrap Espressobar - Kávékorzó.hu - Kávéológia @ Index

2008. Február 27. - 18:36:35
Válasz #312
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Végül is...de az nem olyan trendi badis kaja az nembaj?  !+"% ;D  Most képzeld el ne adj isten benne leszek az első 20-ban a versenyeken jön a Flex meg a többi magazin és akkor én benyögöm hogy csilisbabbal diétázom? Olyan szélsőséges vagyok így is hogy ezt sokan nem is tudják megemészteni. Sztereó the Liquidman! "Az ember aki évek óta nem evett szilárd kaját!" Majd csak így emleget a bulvársajtó.  ;D

2008. Február 27. - 19:56:18
Válasz #313
Nem elérhető

hopika

Köszönöm Hopi! Iszol valamit?  Łł= ;D

Ja.
Majd lefekvés előtt egy Onwhey Rocky Road-ot.A musclemilk-et az asszonynál hagytam...
Most meg fokhagymás kicsken-mellet főzök...és ha kész lapátolok(de csak módjával) belőle...
 /7%

2008. Február 27. - 20:00:57
Válasz #314
Nem elérhető

hopika

Végül is...de az nem olyan trendi badis kaja az nembaj?  !+"% ;D  Most képzeld el ne adj isten benne leszek az első 20-ban a versenyeken jön a Flex meg a többi magazin és akkor én benyögöm hogy csilisbabbal diétázom? Olyan szélsőséges vagyok így is hogy ezt sokan nem is tudják megemészteni. Sztereó the Liquidman! "Az ember aki évek óta nem evett szilárd kaját!" Majd csak így emleget a bulvársajtó.  ;D

Ezekre a kajákra visszatérve...
Egy kicsit le vagyunk agyban korlátozva kaja ügyileg sztem.
Például én szeretem a toroskáposztát-ami ugye normál állapotban nem egy full diétás dolog.DE csirkemellből és minimális olivaolajjal elkészítve profi és akár diétás kaja is lehet!
ON.