Pár konkrétumot is...
A szénhidrátbevitelemet kicsit ingáztatom 50-150 között.A szénhidrátot többnyire 14 óráig bezárólag fogyasztom el. (ápdét 2
) A szénhidrátforrás perpill pufrizs vagy kukorica vagy bab. A babban lévó phaseolamin a legtöbb szénhidrátblokkoló készítmény alapanyaga így ezért is hasznosnak találom az evését. ( Mindent meg tudok magyarázni
). Meg Bud Spencer is szerette.Meg szeretem a csilis babot is de azt most nem ehetek.a kukorica meg szintén remek rostforrás és átviszi az emberen amit át kell....és különben is Kolombusz hozta be.
A fehérje a napokban főleg tojás és a turmixok. Napközben 5 db 40 grammos ON Whey este egy 20 grammos Probolic Sr és 10 gramm glutamin SR. Az edzés utáni turmix is tartalmaz 10 gramm glutamint plusszban. Ez a Probolic nagyon bevált. Sokat gondolkoztam a ON Caseinen is de szerintem jobb választás a Probolic.
Ma vettem új edzőkesztyűt. Ez OFF. Meg olvastam hogy a bodybuilding.com-on a Probolic mellé Victor Martinez edző dvd jár.
....ez is OFF...meg a Dymatize-nak is van 12 órás fehérjéje ezt is olvastam de ez is off...
...Yvette 72 kiló...
.....énekelni is szoktam a boltban. De jólesik!
Off! Én beszéltem!