2024. November 06. - 07:36:21
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Sztereó felkészülése a 2008-as tavaszi szezonra :)  (Megtekintve 230854 alkalommal)

0 Felhasználó és 12 vendég van a témában

2008. Február 26. - 20:37:00
Válasz #285
Nem elérhető

fastor

nemtom mitöl ilyen nagy cucc a diéta ::)
én attól szálkásodok hogy kevesebbet mozgok ;D
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2008. Február 26. - 20:38:25
Válasz #286
Nem elérhető

George

Most azon gondolkodtam,hogy ha napi 8-10 órát aeroboznék,akkor simán tolhatnám akár a nutellát is... @-o
;D !+"% Mindenhová vigyél magaddal egy Leg-Magic-et vagy Ab King Pro-t :D

2008. Február 26. - 20:43:18
Válasz #287
Nem elérhető

George

Hehe...igazából mi kis hisztis p*csák vagyunk, akik csak attól félnek, hogy a nehezen megszerzett izmot ledobjuk egy szűkebb kajálással. Ha csak annyi lenne a tét, hogy ki bír többet fogyni...meg nem mindenki olyan colos mint egyesek. Én már egy szálkás 130-al kiegyezhetek, de neked nem szabad megállni vagy 160-ig ahhoz, hogy komolyan nézz ki >:D ;D

2008. Február 26. - 20:54:41
Válasz #288
Nem elérhető

fastor

Hehe...igazából mi kis hisztis p*csák vagyunk, akik csak attól félnek, hogy a nehezen megszerzett izmot ledobjuk egy szűkebb kajálással. Ha csak annyi lenne a tét, hogy ki bír többet fogyni...meg nem mindenki olyan colos mint egyesek. Én már egy szálkás 130-al kiegyezhetek, de neked nem szabad megállni vagy 160-ig ahhoz, hogy komolyan nézz ki >:D ;D
igaz 8-)
csak gondoltam szítom a kedélyeket ;D
kértek csokis fehérjés tejbegrízt fahéjjal? /7%
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2008. Február 26. - 21:00:53
Válasz #289
Nem elérhető

George

Nem köszi. De ha egy tejfölös alapon, sonkás, duplasajtos, vagy paradicsomos alapon, szalámis, duplasajtos, meg magyaros pizzával támadsz, meg esetleg lasagne is erősíti sereged, akkor kicsordulna a könny a szememből - meg a nyál a számból @-o

2008. Február 26. - 23:11:33
Válasz #290
Nem elérhető

pókerarc

Fastor ilyesmire gondoltál?Épp valamelyik nap próbálgattam mi minden jó a tejberízsre.
Van rajta: kakaó,fahéj,meggybefőtt,meggylé,barackbefőtt,nutella és banán. 8-}
Elég jó dús így,nem kell belőle sok... <:-) 
Bocsi diétázók >:D >:D ;D

2008. Február 26. - 23:20:51
Válasz #291

Pain

Vendég
Fastor ilyesmire gondoltál?Épp valamelyik nap próbálgattam mi minden jó a tejberízsre.

Fahély, megybefőtt kilőve. Helyette egy kis dió, mogyoró na meg epres jam!!!  /7%
Na meg is csinálom, így éjszakára a legjobb!  :D ;)

2008. Február 27. - 07:22:44
Válasz #292
Nem elérhető

fastor

/7% :-O nagyon gusztának tünik ;D
Szegény STereo Diéta rovatát szét OFFOLjuk ))=/

2008. Február 27. - 09:16:34
Válasz #293
Nem elérhető

George

Majd Szeghalmon jól megnézünk Zsoltival meg Hopival mindenkit, hogy mekkorára nőttetek a tejberizstől ;D >:D

2008. Február 27. - 09:21:39
Válasz #294
Nem elérhető

hopika

Télleg George!
Mikorra van tervezve az "összejövetel"? Agyam as like a zokni... @-o
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2008. Február 27. - 09:25:45
Válasz #295
Nem elérhető

George

Télleg George!
Lyukas, vagy büdös? !+"% Ezt nem hagyhattam ki ;D
Én semmi konkrétat nem tudok, itt fel lett dobva az ötlet, hogy mi lenne ha Szeghalom verseny(után) kis "happening" lenne, utána mindenki elkezdte, hogy az messze van, meg legyen már Pesten. Szerintem meg legyen Szegeden, mert nekem meg az nincs messze. Vagy Záhonyban, mert neked meg az van közel. Meg lehetne oldani kis fórumos összefogással, hogy ki, kit hoz el, stb...

2008. Február 27. - 09:34:39
Válasz #296
Nem elérhető

hopika

Jaja-nem bonyolult a dolog.
Ha akar valaki menni(jönni) meg lehet oldani,ahogy én is Nyíregyházán felcsíptem még karácsony előtt Tomi fórumtársunkat és együttes erővel kocsikáztunk fel a Lurdy-ba Steve-ékhez.
Ha nekem útba esik(vagy nem egy 100km-es kitérő) szívesen elviszek 1-2 fórumtalira vágyó emberkét magammal...Persze,ha nem jön nekem sem közbe valami!

NADE mikor van a verseny napja????Lusta vagyok visszaolvasni...de ha megmondod beírom a kis okos telefonocskámba az eseményt.
Amúgy lehet megyünk az akusztikus projektemmel március 19-én Szegedre játszani...

2008. Február 27. - 10:01:55
Válasz #297
Nem elérhető

hopika

2008. Február 27. - 11:30:27
Válasz #298
Nem elérhető

God Vazzeg

Télleg George!
Lyukas, vagy büdös? !+"% Ezt nem hagyhattam ki ;D
Én semmi konkrétat nem tudok, itt fel lett dobva az ötlet, hogy mi lenne ha Szeghalom verseny(után) kis "happening" lenne, utána mindenki elkezdte, hogy az messze van, meg legyen már Pesten. Szerintem meg legyen Szegeden, mert nekem meg az nincs messze. Vagy Záhonyban, mert neked meg az van közel. Meg lehetne oldani kis fórumos összefogással, hogy ki, kit hoz el, stb...

Nekem szeged és pest is 100km, északi rész az nekem rohadt messze van. Szeged nem lenne rossz, kecskemétről (és vonzáskörzetéből) tudok vinni embereket, ha kell..  /:-)

2008. Február 27. - 12:55:54
Válasz #299
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Ezt már szeretem! A leghangosabb fórumos a versenyen kap tőlem valami meglepit!  :P :-* ;D