2024. November 06. - 07:39:58
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Sztereó felkészülése a 2008-as tavaszi szezonra :)  (Megtekintve 230857 alkalommal)

0 Felhasználó és 15 vendég van a témában

2008. Február 26. - 19:13:10
Válasz #270
Nem elérhető

hopika

Odamentem....
és szörnyű felismerés fogadott:ma nem lesz kicsken főzés(ahogy egy régi amcsi román kollégám hívta a csirkét),mivel nincs itthon csirkemell!!! Grrrrrrr!!!
A holnapi nap így a tojás-hal-turmix napja lesz...hacsak az asszonyka nem vesz addig kicsken-mellet.
 :-)->
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2008. Február 26. - 19:14:10
Válasz #271
Nem elérhető

George

Kedvenc palacsintám: megkenem jó vastagon Nutellával, mellé édes mazsolás túró, a kettő tetejére tejszínhab, és így tekerem össze.

2008. Február 26. - 19:16:05
Válasz #272
Nem elérhető

hopika

Na tégy ilyet a diétázókkal G.!
Adok egy minuszt azon-nyomban! @-o

2008. Február 26. - 19:19:10
Válasz #273
Nem elérhető

George

Most nyomtam le 8 tojás fehérjét...két hónapja nem eszek mást, csak csirke, hal,tojáfehérje, brokkoli, egyéb párolt zöldségek, reggelente pufirizs, meg sok-sok ON Whey. SZERINTED???? Mi már attól csillapítjuk az éhséget, hogy ilyeneket beszélünk meg egymással >:D

2008. Február 26. - 19:27:00
Válasz #274
Nem elérhető

Ren

Ha majd megtehetitek próbáljátok ki, egyszerű: 1-1 óriás túrórudit tekerjetek bele, úgy is finom+ rá is lehet kenni még v.mit! ;)
 /7%

2008. Február 26. - 19:28:09
Válasz #275
Nem elérhető

hopika

Most nyomtam le 8 tojás fehérjét...két hónapja nem eszek mást, csak csirke, hal,tojáfehérje, brokkoli, egyéb párolt zöldségek, reggelente pufirizs, meg sok-sok ON Whey. SZERINTED???? Mi már attól csillapítjuk az éhséget, hogy ilyeneket beszélünk meg egymással >:D

Hát nem éééérted?Azért adtam volna csak a minuszt,hogy jobban menjen a fogyás! @-o

2008. Február 26. - 19:29:58
Válasz #276
Nem elérhető

George

Már nem jár olyan gyorsan az agyam ;D Csak alapvető funkciók mennek... =/+' :-oD :-/]

2008. Február 26. - 19:54:09
Válasz #277
Nem elérhető

endre66

banán   <:-)  gesztenyepüré   <:-)   nutella    <:-)

2008. Február 26. - 20:13:02
Válasz #278
Nem elérhető

hopika

2008. Február 26. - 20:21:22
Válasz #279
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Hétvégén odavoltunk "bulizni". Tudjátok nálunk ez ilyen folk vonulatú. Tudvalévő hogy a néptáncosok és népzenészek messzeföldön ismert nagyivók.  ;D  Milyen jól éreztem magam!  ˝=/  Mindenki kellemesen (a buli hangulatának megfelelő) halványan illuminált állapotban...én pedig kedélyesen iszogattam a bubis szódavizet. Remek svédasztal,de én csak kimentem és bedobtam egy minden igényt kielégítő Probolic és glutamin mátrixot.  /7% ˝=/ ;D

De utána nagyon büszke voltam magamra.  o:)  Bár Remzső Feri elárulta már hogy a Jagermeister az gyógynövény,én mégis kihagytam.  ;D

2008. Február 26. - 20:23:54
Válasz #280
Nem elérhető

hopika

Szted nekem mennyire könnyű egy diétánál a zenekar(ok)al koncertezni és legfőképp az utána lévő partit kibírni???
Nekem is és nekik is egy szerencséjük van:mindíg van aki vezessen-személyemben... ˝=/ ˝=/ ˝=/

2008. Február 26. - 20:26:48
Válasz #281
Nem elérhető

George

Csak ne panaszkodj, neked a kardio így tiszta szórakozás! Ennyi büntetést igazán megérdemelsz miatta >:D Zsolti is megmondta: a diéta nem arról szól, hogy finomat eszünk. Legalja kaja, legigénytelenebbül "elkészítve". pl. hekk mikróban [:-o]

2008. Február 26. - 20:29:13
Válasz #282
Nem elérhető

hopika

Nekem a top még mindíg a tonhalfilé főzve sima vízben...
...a vizes vatta üdítő íze a szádban (nem) olvad...
 :----

Egy pici szerencsém,hogy még annyira nem durva a kajálásom...még csak most jön a tényleges bekeményítés(hogy a qr... :-Đ :-Đ :-Đ)

2008. Február 26. - 20:31:27
Válasz #283
Nem elérhető

George

Hagyd egy napig állni az összepárolt brokkolit, répát, karfiolt, zöldbabot. Ereszt egy kis levet, semmilyen íze sincs, de mikor a szádba teszed, el kell mondani egy halk fohászt, hogy ne ugyanitt jöjjön majd ki. :----

2008. Február 26. - 20:35:14
Válasz #284
Nem elérhető

hopika

Most azon gondolkodtam,hogy ha napi 8-10 órát aeroboznék,akkor simán tolhatnám akár a nutellát is... @-o