2024. November 06. - 09:38:10
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Sztereó felkészülése a 2008-as tavaszi szezonra :)  (Megtekintve 230860 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

2008. Február 23. - 12:08:42
Válasz #255
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Ja hogy azért ON is legyen:

Így néz ki júniusig felépítve a tápkieg rendszer:

Március-április

ON Whey
ON Bcaa
ON Glutamin
ON Super Multi
MHP  Probolic SR
PCT vagy Novedex

Május

Dymatize Iso 100
Dymatize Bcaa Complex
Dymatize Glutamin
Dymatize Super Multi
MHP Probolic Sr

Június

Dymatize Iso 100 
Dymatize Multi 
Dymatize Glutamin
Dymatize Bcaa Complex
MHP Probolic Sr
PCT+T Bomb

Gaspari Plasmajet-ét még valahová be fogom illeszteni.Majd meglátom.

2008. Február 25. - 12:37:13
Válasz #256
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
92.5 kiló. Valami elindult lefelé.  @-o ;D

Nem volt fényesen nagy mellezés ma,(már súlyban) de a bedurranás maximális volt. Most kevesebb pufirizst ettem...egyik nap egy kis kukorica kerül mellé,másik nap egy kis bab. George azt mondta babos napon nem lábazik velem.  :'( ;D

2008. Február 25. - 13:10:45
Válasz #257
Nem elérhető

Raymond

Nem volt fényesen nagy mellezés ma,(már súlyban) de a bedurranás maximális volt. Most kevesebb pufirizst ettem...egyik nap egy kis kukorica kerül mellé,másik nap egy kis bab. George azt mondta babos napon nem lábazik velem.  :'( ;D

;D ;D...egyébként megtudom érteni  Georget.....ha babot ettem vagy valami kevésbé emészthető kaját vigyáznom kell hogy guggolás kozben ne adjak más zajt a nyögésen kívül..... ;D ;D ;D :D

2008. Február 25. - 13:21:11
Válasz #258
Nem elérhető

Johnnyx

;D ;D...egyébként megtudom érteni  Georget.....ha babot ettem vagy valami kevésbé emészthető kaját vigyáznom kell hogy guggolás kozben ne adjak más zajt a nyögésen kívül..... ;D ;D ;D :D

Veszélyes dolog ez  ;D Én is jártam már így. Guggolásnál minden egyes ismétlés után szünetet kellett tartanom, hogy benttartsam a gázokat. Azóta odafigyelek, hogy mit eszek edzés előtt.
Egyetek zabot!

2008. Február 25. - 13:38:59
Válasz #259
Nem elérhető

Jordan

Veszélyes dolog ez  ;D Én is jártam már így. Guggolásnál minden egyes ismétlés után szünetet kellett tartanom, hogy benttartsam a gázokat. Azóta odafigyelek, hogy mit eszek edzés előtt.

Engem nem érdekel!!!
Hadd szóljon a durrogás!  ;D
Legalább távoltartja a hülyéket!  ;)
Drugs Bunny Edző Válaszol
Szia Bunny! A Sárga kapszula olyan lett nekem, mint a Szent Grál, egy Szentírás, maga a Szent Biblia :)

2008. Február 25. - 13:48:01
Válasz #260
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
....ennél rosszabb csak az ha hasmenéssel mész le edzeni. Ezt még tudod überelni ha lábnapod van.  !+"% ;D  Na nekem volt már ilyen. Nagyobb súly alatt guggoltam és éreztem hogy valami kis levegő ki akar szökni...nem voltak sokan mondom had szökjön...hú és onnantól mikor érzed hogy valami "sütős" akar gyors tempóval elillanni,de te ekkor még nem tudod hogy forró levegő vagy  :-/]  ;D. Éppen hogy be tudtam zárni a kaput mielőtt hajjaj.  !+"% ;D Ciki lett volna összefosva végigblattyogni a termen.  ;D 

2008. Február 26. - 07:42:52
Válasz #261
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Mától a háttérképem és kedvenc színekből álló képkompozícióm.  @-o

2008. Február 26. - 10:41:15
Válasz #262
Nem elérhető

George

Kedves fórumozók! Szeretnék megkérni egy eléggé fanatikus embert, hogy nyisson Zsoltinak egy "Kínozzuk magunkat kajával" topikot! Nekem már nincs ehhez elég erőm.  ?:-/

2008. Február 26. - 15:00:00
Válasz #263
Nem elérhető

fastor

ez hgoy készül? :o finomnak tünik /7%
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2008. Február 26. - 18:22:26
Válasz #264
Nem elérhető

George

ez hgoy készül? :o finomnak tünik /7%
Hát megsütöd a palacsintát, aztán megkened jó vastagon Nutellával <:-)

2008. Február 26. - 18:24:13
Válasz #265
Nem elérhető

hopika

Én ugyanígy csináltam a "Nagy Karácsonyi Muszkliteszt"-nél,csak én Csokis MassTech-kel kentem meg a palacsintát... @:-)
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2008. Február 26. - 18:33:30
Válasz #266
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
áááá az nem olyan finom. Most épp egy nutellás sportáskáért lobbizok mert tudjátok egyedüli magyarként tagja vagyok az eredeti olasz Ferrero Nutella Fan Clubnak.  :-)! <:-)

...nembaj annál finomabb lesz majd júniusban.

2008. Február 26. - 18:35:58
Válasz #267
Nem elérhető

hopika

Amúgy,ha nem ez átkozottttt diéta menne én is bevágnék egy fél doboznyit most a laptopom előtt...Annyira jó,hogy észre sem veszed és csak tűnik el a szádban a finomság... @-o @-o @-o

2008. Február 26. - 18:56:32
Válasz #268
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Hopi ha majd ketten leszünk  :-* ;D akkor elárulom a nagy nutella titkokat. Hidd el hogy önmagában még nem mindig adja ki a maximális ízt. Majd kipróbálhatod pl vajjal elkeverve (a vaj jobb ízfokozó mint a margarin) és ha fokozni akarod akkor belekeverheted az áfonyadzsemet is. Mindezt meg lehet bolondítani ha pl ledarálsz szezámmagot és beleszórod. Hogy egészséges legyen,mehet bele darált lenmag is.  <:-) ;D

Nemszabad kenyérre kenni hanem pl kalácsra vagy vagy édes tésztára.

2008. Február 26. - 18:58:23
Válasz #269
Nem elérhető

hopika

Na haggyá békén,mert egyedül vagyok a házban és mingyá odamegyek a hűtőhöz!!! @-o