2024. November 06. - 12:29:39
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Sztereó felkészülése a 2008-as tavaszi szezonra :)  (Megtekintve 230876 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

2008. Február 22. - 19:32:22
Válasz #240
Nem elérhető

hopika

A hekk az csak csaló elkészítéssel ehető-de úgy szeretem.DE nem a filé,hanem a törzs.
A baj az,hogy most már benne vagyok én is a diétában-így a végefelé beiktatom majd a nagyon ízletes csipetnyi vegetás vízben főtt tonhalfilét magában... :----
Nincs is jobb,mint mikor azt várod,hogy mikor tűnik már el a tányérodból az az utolsó rohadt haldarab... :-Đ ˝=/ :-Đ
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2008. Február 22. - 19:45:21
Válasz #241
Nem elérhető

God Vazzeg

2008. Február 22. - 19:55:10
Válasz #242
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Valaki belecsunyít a gyönyörű topicomba annak mosmá annyi! Annak postázok egy pick étkezési utalványt meg egy böllérkést oszt gondoljon arra amire akar.  ;D

Písz end láv!  :-* ;D

2008. Február 22. - 19:56:44
Válasz #243
Nem elérhető

George

Zsótti most mijé??? Hozzuk itt a nézettséget ;D Mesélj inkább a mai edzésről :-!!!

2008. Február 22. - 19:59:14
Válasz #244
Nem elérhető

fastor

Valaki belecsunyít a gyönyörű topicomba annak mosmá annyi! Annak postázok egy pick étkezési utalványt meg egy böllérkést oszt gondoljon arra amire akar.  ;D

nah szóval tehát a legyek szaporítószervével kezdik a békák az ünnepi vacsorát mert tudvalevö azokban sok a fehérje...
hol is az a vásárlási utalvány? ::) :-*
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2008. Február 22. - 19:59:45
Válasz #245
Nem elérhető

hopika

Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2008. Február 22. - 20:00:27
Válasz #246
Nem elérhető

George

Tapírhere a megodás!!! Ide kellett beküldeni? :-p

2008. Február 22. - 20:01:30
Válasz #247
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Ma edzettünk! Kell még valami fontos infó?  ;D Láttunk válogatott sportolót (asszem kézilabdás,vagy vizilabdás)ette a kakaóscsigát a hasgépen. El kellett volna zavarni az ilyet.Egyrészt ilyet nem eszünk bent a teremben merthát mégis csak egy szentélyről van szó,másrészt ne előttem.  ;D Oszt ilyen sportolóink vannak szolgálati lakással meg fizetéssel.Szép.  ˝=/

Lábtoltunk sokkal,meg seggeztem is.Az egyre jobban tetszik. Má nem a seggem,hanem a gyakorlat.

2008. Február 22. - 20:07:17
Válasz #248
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

nah szóval tehát a legyek szaporítószervével kezdik a békák az ünnepi vacsorát mert tudvalevö azokban sok a fehérje...

Látod Fastor! Nem figyelsz rám kellően,és tanító mondataim felett szinte rutinosan átsiklassz! Ki beszélt itt "vásárlási utalványról"? Te már nem kapsz...ezután csak a 06 90 655 4547 emelt díjas számon keresztül értekezhetsz velem.

2008. Február 22. - 20:08:43
Válasz #249
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Tapírhere a megodás!!! Ide kellett beküldeni? :-p

Tényleg a békának van pöcse?  !+"%

2008. Február 22. - 20:09:13
Válasz #250
Nem elérhető

George

2008. Február 22. - 20:11:03
Válasz #251
Nem elérhető

fastor

Godnak írtad:P
tudok olvasni ))=/

Látod Fastor! Nem figyelsz rám kellően,és tanító mondataim felett szinte rutinosan átsiklassz! Ki beszélt itt "vásárlási utalványról"? Te már nem kapsz...ezután csak a 06 90 655 4547 emelt díjas számon keresztül értekezhetsz velem.
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2008. Február 22. - 20:11:34
Válasz #252
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Azta! Akko már értem mér félnek a nők a békától.  ;D

2008. Február 22. - 20:24:02
Válasz #253
Nem elérhető

George

Most még megy a móka-kacagás, de az az igazság, hogy pár hét és kissé befordult állapotok lesznek itt. Én ma elég frusztrált lettem ezen a csokis tekercs dolgon. Hajnalban kell majd edzeni, hogy se telefonáló, se kajáló, se tuc-tuc zenés emberek ne legyenek lent.

2008. Február 22. - 20:31:42
Válasz #254
Nem elérhető

endre66

Ha áttértek a hajnali edzésre, lemegyek közétek (na nem kolostori ruhában) és felvesszük a John Rambo jelmezeket, aztán alájagyújtunk.  @-o

Maradok tisztelettel:

endrú gyógysó
Független szakértő
 /:-)