Ladies and Gentlemen! Ez itt a George különkiadás
A nagy érdeklődésre való tekintettel, meg arra, hogy nem akartam külön topikot nyitni magamnak, így is van elég halott téma, kicsit mesélek magamról. 25 éves vagyok, 9 éve foglalkozom súlyzós edzéssel.Ebben volt 3 év hivatásos katonai szolgálat, ami lefaragott rólam 7 kilót, viszont hatalmas izom-állóképességet adott. Miután leszereltem áttértem a délelőtti edzésekre, felszedtem gyorsan 10 kilót, helyre tudtam tenni az étkezésem, és megismerkedte Zsoltival, aki akkor abban a teremben edző volt. Megkérdezte, akarok-e együtt edzeni vele, most fog versenyre készülni, én persze rögtön belementem(ezt később sokszor megbánta
). Ekkor kezdtem el lábazni, mert addig sosem lábaztam a sok futás miatt, meg mert alapból 49-es vádlim meg majdnem 70-es combom volt. Rengeteget tanultam, rengeteget fejlődtem, a legnagyobb súly, amit elértem 120 kg volt 180 cm-hez. Abban a időben eléggé ráálltunk a nagyobb súlyokra, kereten fekvenyomásban 170 volt a csúcsom, aminek én eléggé örültem, lábtolásban asszem 400 volt, amibe 30-at belenyomtam, nyakból nyomásnál 120, és itt már voltak őrült oldalemelések, amit 4-5 kilós egykezesekkel csináltunk válledzések végén, ezt én 400-nál tettem le, többet értelme nem volt csinálni, mert jobban már úgysem durran be, valami meg egyszerűen "átkattant", és úgy éreztem, hogy akár 600-at, vagy 800-at is meg tudnék csinálni, mert már nem fáradok el. Sokat segített a fájdalomküszöb átlépéseknél a 3 év a seregben. Egy nem normális őrült kiképzőnk volt, aki azzal szórakozott, hogy 10-15 percig álljunk karokkal oldalsó középtartásban, és utána karkörzések meg fekvőtámasz meg ilyesmi. Tavaly volt egy elég nagy "érzelmi" válság az életemben, aminek következtében 120-ról lement a súlyom 93 kg-ra. A 47-es karomból 39-es lett. Ezt az élményt azért csak nagyon kevés embernek kívánom, talán még nekik sem. Szar volt átélni, ahogy annyi év kemény munkája csak úgy elszáll, de kellett egy mélypont, ahonnan vissza pattantam, és folytattam mindent. Lassan 8 hónapja jöttem haza Angliából, és sikerült 110-re összekapnom magam, bár a használt súlyok még csak most kezdenek helyreállni. Van ami most sokkal jobban megy, mint előtte. Jelenleg 104.5 kg vagyok, másfél hónapja megy a diéta(csak a magam kedvéért), 87 cm derék, 44.5 karok, mellkas valahol 120 fölött, nem szoktam annyira méregetni magam, egyedül a karomon mérem le, hogy vesztettem-e izmot vagy nem. Képet nem rakok most fel, mert még eléggé félkész az egész, majd ha elfogadható lesz, akkor állítólag tv-ben is látható majd
. Röviden ennyi. Én hiszek abban, hogy hittel bármit el lehet érni. És itt mindenki eldöntheti, hogy miben(kiben) hisz. Ha céljai nem is, de álmai mindenkinek vannak. Én az enyéimet valósítom meg, és ebben hiszek, hogy ez sikerülni is fog. Majd később írok még erről, szerintem hatalmas jelentősége van mindenben. Egyenlőre ennyi.