2024. November 06. - 11:22:02
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Sztereó felkészülése a 2008-as tavaszi szezonra :)  (Megtekintve 230871 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

2008. Február 22. - 14:45:40
Válasz #225
Nem elérhető

Jordan

Arra nem is gondoltok hogy George olyan nagy, hanem a barátnöje olyan pici????
Vagy széken áll + photoshop!!!  ;D
Drugs Bunny Edző Válaszol
Szia Bunny! A Sárga kapszula olyan lett nekem, mint a Szent Grál, egy Szentírás, maga a Szent Biblia :)

2008. Február 22. - 14:56:45
Válasz #226
Nem elérhető

Lantos Johnny

VIP Member
Mint írtam tegnapelőtt a vállam tropára ment. Többen javasolták hogy ha nem akarom hogy még rosszabb legyen már most kezdjek szedni fájdalomcsillapítókat. Mivel én nem élek gyógyszereken (nem röhögni  ;D) ezért lementem alfába és a hibás,fájó sejtekre ráküldtem a falósejteket. Az javulás mára 80%-os!!! Minden az agyba dől el! Nincs időm a sérülésre!  ;)
Zsolti!
Kűggyé má az én vállamra is ilyen kis izéket..falósejteket.. o:)
.."senki sem mondhatja azt,hogy senki..anélkül hogy valaki lenne"
                                                     (MICIMACKÓ)
www.lantosjohnnyfitness.hu

2008. Február 22. - 15:11:19
Válasz #227
Nem elérhető

Bubee

Mint írtam tegnapelőtt a vállam tropára ment. Többen javasolták hogy ha nem akarom hogy még rosszabb legyen már most kezdjek szedni fájdalomcsillapítókat. Mivel én nem élek gyógyszereken (nem röhögni  ;D) ezért lementem alfába és a hibás,fájó sejtekre ráküldtem a falósejteket. Az javulás mára 80%-os!!! Minden az agyba dől el! Nincs időm a sérülésre!  ;)
Zsolti!
Łł=
Satrap Espressobar - Kávékorzó.hu - Kávéológia @ Index

2008. Február 22. - 15:42:29
Válasz #228
Nem elérhető

hopika

Nekem meg a torkomra kell most falósejt!
Megragadt az egyik amino tabi és hiába iszom rá az on turmixot,nem tágít...elég szar érzés és már elkezdtem aminotabisat büfögni!
Grrrrrr ?:-/
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2008. Február 22. - 16:39:04
Válasz #229
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Mint írtam tegnapelőtt a vállam tropára ment. Többen javasolták hogy ha nem akarom hogy még rosszabb legyen már most kezdjek szedni fájdalomcsillapítókat. Mivel én nem élek gyógyszereken (nem röhögni  ;D) ezért lementem alfába és a hibás,fájó sejtekre ráküldtem a falósejteket. Az javulás mára 80%-os!!! Minden az agyba dől el! Nincs időm a sérülésre!  ;)
Zsolti!

Johnny...megpróbálthatom bár előre jelzem nem Gyúrcsók vagyok hanem Harry Potter.  ;D
Várjá',megpróbálom.....Na érze' valamit?

2008. Február 22. - 16:58:22
Válasz #230
Nem elérhető

George

:-< Ladies and Gentlemen! Ez itt a George különkiadás >:D ;D
A nagy érdeklődésre való tekintettel, meg arra, hogy nem akartam külön topikot nyitni magamnak, így is van elég halott téma, kicsit mesélek magamról. 25 éves vagyok, 9 éve foglalkozom súlyzós edzéssel.Ebben volt 3 év hivatásos katonai szolgálat, ami lefaragott rólam 7 kilót, viszont hatalmas izom-állóképességet adott. Miután leszereltem áttértem a délelőtti edzésekre, felszedtem gyorsan 10 kilót, helyre tudtam tenni az étkezésem, és megismerkedte Zsoltival, aki akkor abban a teremben edző volt. Megkérdezte, akarok-e együtt edzeni vele, most fog versenyre készülni, én persze rögtön belementem(ezt később sokszor megbánta >:D). Ekkor kezdtem el lábazni, mert addig sosem lábaztam a sok futás miatt, meg mert alapból 49-es vádlim meg majdnem 70-es combom volt. Rengeteget tanultam, rengeteget fejlődtem, a legnagyobb súly, amit elértem 120 kg volt 180 cm-hez. Abban a időben eléggé ráálltunk a nagyobb súlyokra, kereten fekvenyomásban 170 volt a csúcsom, aminek én eléggé örültem, lábtolásban asszem 400 volt, amibe 30-at belenyomtam, nyakból nyomásnál 120, és itt már voltak őrült oldalemelések, amit 4-5 kilós egykezesekkel csináltunk válledzések végén, ezt én 400-nál tettem le, többet értelme nem volt csinálni, mert jobban már úgysem durran be, valami meg egyszerűen "átkattant", és úgy éreztem, hogy akár 600-at, vagy 800-at is meg tudnék csinálni, mert már nem fáradok el. Sokat segített a fájdalomküszöb átlépéseknél a 3 év a seregben. Egy nem normális őrült kiképzőnk volt, aki azzal szórakozott, hogy 10-15 percig álljunk karokkal oldalsó középtartásban, és utána karkörzések meg fekvőtámasz meg ilyesmi. Tavaly volt egy elég nagy "érzelmi" válság az életemben, aminek következtében 120-ról lement a súlyom 93 kg-ra. A 47-es karomból 39-es lett. Ezt az élményt azért csak nagyon kevés embernek kívánom, talán még nekik sem. Szar volt átélni, ahogy annyi év kemény munkája csak úgy elszáll, de kellett egy mélypont, ahonnan vissza pattantam, és folytattam mindent. Lassan 8 hónapja jöttem haza Angliából, és sikerült 110-re összekapnom magam, bár a használt súlyok még csak most kezdenek helyreállni. Van ami most sokkal jobban megy, mint előtte. Jelenleg 104.5 kg vagyok, másfél hónapja megy a diéta(csak a magam kedvéért), 87 cm derék, 44.5 karok, mellkas valahol 120 fölött, nem szoktam annyira méregetni magam, egyedül a karomon mérem le, hogy vesztettem-e izmot vagy nem. Képet nem rakok most fel, mert még eléggé félkész az egész, majd ha elfogadható lesz, akkor állítólag tv-ben is látható majd ;D. Röviden ennyi. Én hiszek abban, hogy hittel bármit el lehet érni. És itt mindenki eldöntheti, hogy miben(kiben) hisz. Ha céljai nem is, de álmai mindenkinek vannak. Én az enyéimet valósítom meg, és ebben hiszek, hogy ez sikerülni is fog. Majd később írok még erről, szerintem hatalmas jelentősége van mindenben. Egyenlőre ennyi.

2008. Február 22. - 17:05:56
Válasz #231
Nem elérhető

mushroom

Łł= Wow az a 70-es comb guggolások nélkül elég durván hangzik, meg ez az egész sereg téma is nagyon komoly!  =/+' Gondolom Sztereó nagy hasznát veszi a kiképzőtisztes mentalitásodnak, így nincs félkemény / lötyögős edzés  @:-) ;D

2008. Február 22. - 17:08:17
Válasz #232
Nem elérhető

God Vazzeg

George! Sokkal nagyobbnak nézel ki a képen, ha nem haragszol meg érte  ;-oo-;  ;D

2008. Február 22. - 17:21:03
Válasz #233
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
A nagy érdeklődésre való tekintettel, meg arra, hogy nem akartam külön topikot nyitni magamnak, így is van elég halott téma, kicsit mesélek magamról. 25 éves vagyok, 9 éve foglalkozom súlyzós edzéssel.Ebben volt 3 év hivatásos katonai szolgálat, ami lefaragott rólam 7 kilót, viszont hatalmas izom-állóképességet adott. Miután leszereltem áttértem a délelőtti edzésekre, felszedtem gyorsan 10 kilót, helyre tudtam tenni az étkezésem, és megismerkedte Zsoltival, aki akkor abban a teremben edző volt. Megkérdezte, akarok-e együtt edzeni vele, most fog versenyre készülni, én persze rögtön belementem(ezt később sokszor megbánta >:D). Ekkor kezdtem el lábazni, mert addig sosem lábaztam a sok futás miatt, meg mert alapból 49-es vádlim meg majdnem 70-es combom volt. Rengeteget tanultam, rengeteget fejlődtem, a legnagyobb súly, amit elértem 120 kg volt 180 cm-hez. Abban a időben eléggé ráálltunk a nagyobb súlyokra, kereten fekvenyomásban 170 volt a csúcsom, aminek én eléggé örültem, lábtolásban asszem 400 volt, amibe 30-at belenyomtam, nyakból nyomásnál 120, és itt már voltak őrült oldalemelések, amit 4-5 kilós egykezesekkel csináltunk válledzések végén, ezt én 400-nál tettem le, többet értelme nem volt csinálni, mert jobban már úgysem durran be, valami meg egyszerűen "átkattant", és úgy éreztem, hogy akár 600-at, vagy 800-at is meg tudnék csinálni, mert már nem fáradok el. Sokat segített a fájdalomküszöb átlépéseknél a 3 év a seregben. Egy nem normális őrült kiképzőnk volt, aki azzal szórakozott, hogy 10-15 percig álljunk karokkal oldalsó középtartásban, és utána karkörzések meg fekvőtámasz meg ilyesmi. Tavaly volt egy elég nagy "érzelmi" válság az életemben, aminek következtében 120-ról lement a súlyom 93 kg-ra. A 47-es karomból 39-es lett. Ezt az élményt azért csak nagyon kevés embernek kívánom, talán még nekik sem. Szar volt átélni, ahogy annyi év kemény munkája csak úgy elszáll, de kellett egy mélypont, ahonnan vissza pattantam, és folytattam mindent. Lassan 8 hónapja jöttem haza Angliából, és sikerült 110-re összekapnom magam, bár a használt súlyok még csak most kezdenek helyreállni. Van ami most sokkal jobban megy, mint előtte. Jelenleg 104.5 kg vagyok, másfél hónapja megy a diéta(csak a magam kedvéért), 87 cm derék, 44.5 karok, mellkas valahol 120 fölött, nem szoktam annyira méregetni magam, egyedül a karomon mérem le, hogy vesztettem-e izmot vagy nem. Képet nem rakok most fel, mert még eléggé félkész az egész, majd ha elfogadható lesz, akkor állítólag tv-ben is látható majd ;D. Röviden ennyi. Én hiszek abban, hogy hittel bármit el lehet érni. És itt mindenki eldöntheti, hogy miben(kiben) hisz. Ha céljai nem is, de álmai mindenkinek vannak. Én az enyéimet valósítom meg, és ebben hiszek, hogy ez sikerülni is fog. Majd később írok még erről, szerintem hatalmas jelentősége van mindenben. Egyenlőre ennyi.
Fotók?  8-)

Vagy már volt és én lemaradtam róluk...?  ::) :)
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2008. Február 22. - 17:55:45
Válasz #234
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

Milyen jó nekem!  :-):-):: !+"% ;D :-)!

George nem egy magamutogató típus...de nem is baj.Könnyű megismerni bennünket a teremben mert mi vagyunk a legjobban beöltözve.  ;D
Úgy gondolom,inkább vagyunk intenzitás és szuperszett mániákusok mint súlyemelők. És igen,nekem van saját kiképzőtisztem!  ))=/

2008. Február 22. - 18:13:14
Válasz #235
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Meg különben is ez az én topicom,így itt rólam kell írni! Tehát akkor: Ma többen megjegyezték hogy milyen jól nézek ki,milyen kedves vagyok,előzékeny...és olyan kis aranyos vagyok.  ;D  !+"% @-o
Bár eddig hittem hogy a szépség belűről fakad ma mégis rájöttem az edzőteremben valaki után a budiban hogy ez nem így van.Ha valaki olyan szép mint amit ott láttam,azzal ne találkozzak inkább.  :-/] ;D

2008. Február 22. - 18:28:13
Válasz #236
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Ma mivel lusta voltam,nem mentem el a házamtól 300 méterre lévő Lidl-be megvenni a tőkehalfilét,hanem csak lesétáltam a ház előtt található Penny marketbe.Itt megvásároltam egy kilógramm hekk filét.Az elkészítés és elfogyasztás után (2 perce) szentül megfogadom hogy a büdös életben többet nem veszek hekket!!! Szar ízű,szar állagú,szar szagú! Más baja nincs!  ;D

2008. Február 22. - 19:02:04
Válasz #237
Nem elérhető

Johnnyx

A hekkel bizony én is így jártam. Csak még hozzájött az, hogy fagyasztott volt és több volt benne a víz, mint hittem.  :-\
Egyetek zabot!

2008. Február 22. - 19:17:58
Válasz #238
Nem elérhető

George

George! Sokkal nagyobbnak nézel ki a képen, ha nem haragszol meg érte  ;-oo-;  ;D
Hehe nem haragszom meg érte. Sokáig én is úgy voltam vele, hogy csak minél nagyobb legyek, minél többet mutasson a mérleg. Aztán egyszer egy ismerősöm megkérdezte, hogy miért nem diétázok, hogy megnézzem, hogy mégis mi van a zsír alatt. Mert az egy dolog, hogy azt mondják rád, hogy nagy vagy, de az teljesen más, ha azt mondják, hogy izmos  ;) Hiába vagy nagy, ha a derekad elviszi az összképet, a karod meg parízer. Nagyobb hatást kelt egy kisebb, de definiált külső. Szépen lassan építem magam, nem akarok elhízni nagyon egy tömegelés alatt.

2008. Február 22. - 19:21:52
Válasz #239
Nem elérhető

George

Az elkészítés és elfogyasztás után (2 perce) szentül megfogadom hogy a büdös életben többet nem veszek hekket!!! Szar ízű,szar állagú,szar szagú! Más baja nincs!  ;D
Nekem is itt rohad már vagy 2 hónapja egy fél kiló  :----