2024. November 06. - 13:31:06
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Sztereó felkészülése a 2008-as tavaszi szezonra :)  (Megtekintve 230883 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

2008. Február 21. - 21:32:29
Válasz #195
Nem elérhető

izomboy

Én eddig a vállból nyomást pl elhagytam mert fő okozójának érzem a csapott vállnak (az elűlső delta túlfejlődése)

Viszont most közelsem érzem olyajn dominánsnak a vállam.
Lehet hibát követek el ezzel?

2008. Február 21. - 21:38:52
Válasz #196
Nem elérhető

God Vazzeg

A leírt súlyokkal semmi vicc nincsen, mi komolyan vesszük a válledzést. Érdekes, mert most így belegondolva, mindig ezt strapáltuk a leginkább, mindenféle szemét dologgal, és most nem a nagysúlyos nyomásra gondolok. Próbáljatok meg annyi ismétlést megcsinálni oldalemelésben 5 kilós súlyzóval, amennyit csak bírtok - az edzés végén. Mi 400-nál rakjuk le jobb napokon. Egy próbát megér >:D

Be lehet ám vallani hogy a 140kg és a 400 ismétlés is csak feb.21-ei poén csak  :o Én szoktam 5 killával levezetni, de 20 ismétlés után úgy dobom el, mintha parázs lenne. Miből vagytok ti vazze??!  :-/-(-:  !+"%

Amúgy meg:  :-)!

2008. Február 21. - 21:40:54
Válasz #197
Nem elérhető

izomboy

Tud valaki Békanövit? ;)
A lényeg hogy visszaveszem a vállból nyomást a tervbe, én is akarok 140 be nyomkodni >:D mer az jó

2008. Február 21. - 22:02:07
Válasz #198
Nem elérhető

George

Drága fórumozó testépítők!!!  :P
Én George menyasszonya vagyok (a kis képen mellette állok), és tanusíthatom hogy 400 oldalemelést már jó párszor láttam tőle egyhuzamban 5 kg-os súlyzókkal.  <3!

2008. Február 21. - 22:21:16
Válasz #199
Nem elérhető

tas

Én George menyasszonya vagyok (a kis képen mellette állok), és tanusíthatom hogy 400 oldalemelést már jó párszor láttam tőle egyhuzamban 5 kg-os súlyzókkal.  <3!

:-O :-O  :-){ :-){

2008. Február 22. - 00:32:43
Válasz #200
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
1-2. kép 21 évesen
3. kép 23 évesen
4.kép Fitness mb Darázs Dettivel

Te jó régóta erre készülsz már  :-)! A 14 éves képeiden is látszik, hogy jó az alap, én 14 évesen jóllakott sörösüveg formájú voltam  ;D

Nagyon régóta tudatosan készülök de ha belegondolok és nem csinálok ennyire (igazán) off szezonokat  ::) :P ;D,akkor már lehet hogy nem itt tartanék. Nekem fontos volt hogy sokáig csinálhassam amit szeretek. Rengetegen kihullottak a testépítő életben,igazából csak pár "túlélő" maradt. Az egyik épp Johnny akin nem fog az idő vasfoga.  ;D :-){
Talán tudatosan és okosan sikerült is az életemet felépíteni. Az a munkám amit szeretek,az a hobbim amit szeretek,szerető család vesz körül,és talán kimondhatom hogy komoly szakmai tisztelet övez ebben a kicsinyke faluban amit Szegednek hívnak. Biztos lehetett volna másképp is csinálni,de én azthiszem elégedett lehetek.

Örülök hogy még kíváncsiak rám az emberek,és szeretném ha még sokáig kíváncsiak lehetnének. Tök jó lenne még 50 évesen is ha azt mondanák hogy itt van Zsolti a béka.  ;D Én csak azt ígérhetem hogy örök gyerek maradok! ...és ezért köszönet az Extremefit Anti Age termékének.   @-o

Az olyan példaértékű emberek pedig akik itt a fórum életében is résztvesznek,mind erőt adnak ahhoz hogy csináljam azt amit szeretek.
Remélem tavasszal egy olyan Szterejót láthattok a színpadon akire talán méltán lehettek büszkék. Úgy gondolom ez a kis közösség remekül összekovácsolódott...és mint ahogy Berkes Laci is elmondta nagyon sokat jelent egy-egy biztató szó egy-egy kedvesen odavetett irónikus humor (rád gondolok George  ;D).

Nagyon sok ember állt mellettem a felkészüléseim során...de akár a versenyeken is nagyon jóleső gesztus volt mikor Pintér Feri,Vida Zoli,vagy Koko odajött hogy jó a forma.Nem kell több csak egy pár ilyen kósza jóleső megjegyzés. De nagyon szeretem olvasni Johnny kritikáit vagy Krémer Józsi beszámolóit is.  :-)! ;D
Ugyanilyen jólesett Zoli (Efit) megkeresése,és bizalma is.

Stevetől meg jólesett a polihisztor jelző...talán egy kicsit lehet hogy tényleg az vagyok.
Maradok tisztelettel mindenki barátja,mert én feltétel (hovatartozás)nélkül mindenkit tisztelek aki tenni akar sportért!

Pumpáljátok a vasat,és egyetek Nutellát!  (:-)

:-){

Éljen Zsolti a béka!!!  :-):-)::

Te figyi, azért egy királylány igazán megcsókolhatna már... ::) :-} ;D
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2008. Február 22. - 08:14:18
Válasz #201
Nem elérhető

izomboy

Az égvilágon, senki nem vonta kétségbe:)
Akkor nem is reagálnék az állításra...

2008. Február 22. - 08:34:12
Válasz #202
Nem elérhető

endre66

Azt hittem egy napon George megkéred a kezem   :'( , erre meg bejelented, hogy menyasszonyod van?  :-/-

!+"%

2008. Február 22. - 13:33:39
Válasz #203
Nem elérhető

fastor

most próbálom azt a tojásos receptedet:D
milyen fokozaton szoktad 11 percet a mikróban hagyni?
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2008. Február 22. - 13:34:26
Válasz #204
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Azt hittem egy napon George megkéred a kezem   :'( , erre meg bejelented, hogy menyasszonyod van?  :-/-

!+"%

Endru ez nem az a topic!!! Itt nem lehet ilyen dolgokról beszélni! Nyissak egy "Kinek a pap..." topicot?  ;D

2008. Február 22. - 13:37:36
Válasz #205
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
1-2. kép 21 évesen
3. kép 23 évesen
4.kép Fitness mb Darázs Dettivel

Te jó régóta erre készülsz már  :-)! A 14 éves képeiden is látszik, hogy jó az alap, én 14 évesen jóllakott sörösüveg formájú voltam  ;D

Nagyon régóta tudatosan készülök de ha belegondolok és nem csinálok ennyire (igazán) off szezonokat  ::) :P ;D,akkor már lehet hogy nem itt tartanék. Nekem fontos volt hogy sokáig csinálhassam amit szeretek. Rengetegen kihullottak a testépítő életben,igazából csak pár "túlélő" maradt. Az egyik épp Johnny akin nem fog az idő vasfoga.  ;D :-){
Talán tudatosan és okosan sikerült is az életemet felépíteni. Az a munkám amit szeretek,az a hobbim amit szeretek,szerető család vesz körül,és talán kimondhatom hogy komoly szakmai tisztelet övez ebben a kicsinyke faluban amit Szegednek hívnak. Biztos lehetett volna másképp is csinálni,de én azthiszem elégedett lehetek.

Örülök hogy még kíváncsiak rám az emberek,és szeretném ha még sokáig kíváncsiak lehetnének. Tök jó lenne még 50 évesen is ha azt mondanák hogy itt van Zsolti a béka.  ;D Én csak azt ígérhetem hogy örök gyerek maradok! ...és ezért köszönet az Extremefit Anti Age termékének.   @-o

Az olyan példaértékű emberek pedig akik itt a fórum életében is résztvesznek,mind erőt adnak ahhoz hogy csináljam azt amit szeretek.
Remélem tavasszal egy olyan Szterejót láthattok a színpadon akire talán méltán lehettek büszkék. Úgy gondolom ez a kis közösség remekül összekovácsolódott...és mint ahogy Berkes Laci is elmondta nagyon sokat jelent egy-egy biztató szó egy-egy kedvesen odavetett irónikus humor (rád gondolok George  ;D).

Nagyon sok ember állt mellettem a felkészüléseim során...de akár a versenyeken is nagyon jóleső gesztus volt mikor Pintér Feri,Vida Zoli,vagy Koko odajött hogy jó a forma.Nem kell több csak egy pár ilyen kósza jóleső megjegyzés. De nagyon szeretem olvasni Johnny kritikáit vagy Krémer Józsi beszámolóit is.  :-)! ;D
Ugyanilyen jólesett Zoli (Efit) megkeresése,és bizalma is.

Stevetől meg jólesett a polihisztor jelző...talán egy kicsit lehet hogy tényleg az vagyok.
Maradok tisztelettel mindenki barátja,mert én feltétel (hovatartozás)nélkül mindenkit tisztelek aki tenni akar sportért!

Pumpáljátok a vasat,és egyetek Nutellát!  (:-)

:-){

Éljen Zsolti a béka!!!  :-):-)::

Te figyi, azért egy királylány igazán megcsókolhatna már... ::) :-} ;D

Királylány az van,de én már csak maradok béka ezek szerint.  ;D
Vagy van szerepe annak hogy hol csókol meg a királylány?  ;D

2008. Február 22. - 13:38:43
Válasz #206
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

700 watt...mély tányér...

2008. Február 22. - 13:39:51
Válasz #207
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
Két béka beszélget szomorúan a pocsojában!  :-OO  :-OO

-Emlékszel amikor Szegeden a Discoba minden csajt mg...tunk, kvákk, kvákk?  :-OO
-Emlékszem kvákk kvákk! És te mikor Kecskeméten az összeset kvákk, kvákk? :-OO
-Persze, emlékszem kvákk kvákk! Csak a varázsló lányát nem kellett volna, kvákk, kvákk!  :-OO
 d:)

2008. Február 22. - 13:40:40
Válasz #208
Nem elérhető

fastor

700 watt...mély tányér...
5 perc után összeugrott:S az mitöl van?:S:S:S:S
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2008. Február 22. - 13:41:03
Válasz #209
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member