2024. November 06. - 15:32:41
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Sztereó felkészülése a 2008-as tavaszi szezonra :)  (Megtekintve 230904 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

2008. Február 21. - 19:51:23
Válasz #180
Nem elérhető

George

Mi teljesen komoly emberek vagyunk, komoly munkával, komoly célokkal. Csak szeretünk néha lazázni, mert az élet nem küzdelem, és spec nem harcolni akarok, hanem élvezni amíg lehet, úgy, ahogyan én szeretem. Sztem Zsolti is így van vele, különben nem maradtunk volna meg egymás mellett ennyi ideig.

2008. Február 21. - 20:01:58
Válasz #181
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Nos...enyém a megtiszteltetés a közös edzésekért. De most úgy őszintén. Kezd olyan érzésem lenni, mint a Csontdaráló filmben, amikor kicserélték az egyik őr tesztóját ösztrogénre. Zsolti ugye nem ez a helyzet???  Ugye nem lesz az holnap, hogy "olyan érzékeny a mellbimbóm az utóbbi időben"???  >:D

Most mért vagy ilyen? Sírhatok a válladon?  :'( :-* ;D

Igen egyébként én is szeretem az élet legegyszerűbb élvezeteit...de tényleg csak ilyen jelképes igényeim vannak:  :-)(-: /7% =/+' ;-oo-; :-oD @:-) :-! (:-) Kb ennyi!

2008. Február 21. - 20:03:05
Válasz #182
Nem elérhető

BrianB

Nos...enyém a megtiszteltetés a közös edzésekért. De most úgy őszintén. Kezd olyan érzésem lenni, mint a Csontdaráló filmben, amikor kicserélték az egyik őr tesztóját ösztrogénre. Zsolti ugye nem ez a helyzet???  Ugye nem lesz az holnap, hogy "olyan érzékeny a mellbimbóm az utóbbi időben"???  >:D

Igen egyébként én is szeretem az élet legegyszerűbb élvezeteit...de tényleg csak ilyen jelképes igényeim vannak:  :-)(-: /7% =/+' ;-oo-; :-oD @:-) :-! (:-) Kb ennyi!
Ezt kihagytad:  :-)-

2008. Február 21. - 20:03:32
Válasz #183
Nem elérhető

George

2008. Február 21. - 20:05:32
Válasz #184
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Anyuuu!!! Apu tényleg buzi??? @-o

Mondtam hogy ne emeld meg ennyire a tesztó adagot!  :-/-(-: De neked falrahányt borsó!

2008. Február 21. - 20:06:30
Válasz #185
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

Ja kösz....de az én koromban már elég a lényegre térni.  ;D

2008. Február 21. - 20:07:16
Válasz #186
Nem elérhető

BrianB

Ja kösz....de az én koromban már elég a lényegre térni.  ;D
Igazigaz  :-} ;D

2008. Február 21. - 20:07:40
Válasz #187
Nem elérhető

George

Ja ha már néha feláll, akkor nem lehet az időt húzni ;D

2008. Február 21. - 20:11:50
Válasz #188
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
 &5* ;D

Ezé kapsz holnap a lábazáson! Senkinek se szólok mikor rajtad marad a 600 kiló!  >:D ;D

2008. Február 21. - 20:40:59
Válasz #189
Nem elérhető

fastor

"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2008. Február 21. - 20:50:40
Válasz #190
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Jöttök még ti sírva autogrammért!  ;D

2008. Február 21. - 21:02:30
Válasz #191
Nem elérhető

izomboy

Bocs az offolásért, pedig jó a téma:)

"Vállból nyomás: itt is fokozatosan, 140 volt a vége ma, 6 alá nem mentünk ismétléssel"

Ezt jól írtad George?  140 kilóba váll felett 6 ismétlés?    '"+%!%/ a húúú azért ez brutálisan hangzik.
Nekem fekve megy annyi basszus...

2008. Február 21. - 21:05:50
Válasz #192
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Nekünk vállba megy,de azóta nem is mozog.  ;D Vállba nagyon jók vagyunk!

2008. Február 21. - 21:12:15
Válasz #193
Nem elérhető

izomboy

nutellát kell keverni békahormonnal és nekem is menni fog....

a 21 éves fazonoddal most is vinnél minden tinédzser kategóriát...

Figyelnem kell ezt a topikot is, motivációs képek, tuti infók, jó poénok:) Łł=

2008. Február 21. - 21:17:33
Válasz #194
Nem elérhető

George

A leírt súlyokkal semmi vicc nincsen, mi komolyan vesszük a válledzést. Érdekes, mert most így belegondolva, mindig ezt strapáltuk a leginkább, mindenféle szemét dologgal, és most nem a nagysúlyos nyomásra gondolok. Próbáljatok meg annyi ismétlést megcsinálni oldalemelésben 5 kilós súlyzóval, amennyit csak bírtok - az edzés végén. Mi 400-nál rakjuk le jobb napokon. Egy próbát megér >:D