2024. November 06. - 13:35:27
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Sztereó felkészülése a 2008-as tavaszi szezonra :)  (Megtekintve 230887 alkalommal)

0 Felhasználó és 9 vendég van a témában

2008. Február 20. - 12:27:26
Válasz #165
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
Ma válledzés volt. Kipróbáltuk a Superpumpot...én gyakorlatlag beírtam a halhatatlan kódot a vállamba vele, Zsolti meg remegett ;D Mai menü:
Oldalemelés: növekvő súlyokkal, a vége 24 volt ma, bemelegítő jellegű gyakorlat, 8-10 ismétlésekkel.
Vállból nyomás: itt is fokozatosan, 140 volt a vége ma, 6 alá nem mentünk ismétléssel.
Innentől eltérő volt, Zsolti egykezes nyomást csinált, t*köm tudja mennyivel, 15 ismétlések, én nyomattam tovább az oldalemelést több variációban. Csukját még tegnap csináltuk meg, kis bemelegítés után vállvonogatás volt 200-al a terítéken. Holnap kar, kíváncsi vagyok már előre a pump hatására >:D

Hali!

Kipróbálhatnátok a Gaspari Plasmajet-et!
Tegnap vettem be a tizes adagot, ma reggel fogmosáskor úgy bedurrant a bickó, hogy azt hittem felrobban!
 d:)

2008. Február 20. - 12:34:41
Válasz #166
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Plasmajet majd csak szezon után. Még most is fáj a vállam! Nemtom az edzéstől vagy a Super Pump-tól....bár most megszegtem minden szabályt és megittam turmix után.  ;D

A kóla tippet köszönöm...a finisben lehet hogy szükség lesz rá.  :-/]

2008. Február 20. - 14:16:04
Válasz #167
Nem elérhető

George

Laci! Akkor ezek szerint a Plasmajet egy intenzív hasmenés esetén felér egy szuperszettes karedzéssel :-/]

2008. Február 20. - 16:16:18
Válasz #168
Nem elérhető

George

Nos..nem tudom mennyire Superpump vagy nem, de nekem egész kellemes érzés van a vállamban, kinézetre mintha nem eresztett volna le úgy edzés után. Zsolti nemrég közölte, hogy leszakadtak a vállai, így neki sikerült elkezdenie azt, amire mindig is vágyott, hogy megváltoztassa az izmai tapadását. Legfeljebb lesz neki négyfejű válla. Lehet annyira lerongyolódott most, hogy gépelni sem tud, de majd tájékoztatja a nagyérdeműt.

2008. Február 20. - 17:30:37
Válasz #169
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
é l e k...a vá ll  szó szer int lesz akadt...fáj...dalmaim vannak.  :'(

2008. Február 21. - 14:00:53
Válasz #170
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Retrozzunk egy kicsit  !+"% ;D

1. kép 14 évesen
2.-3. kép 15 évesen (falon posztereket teccik látni?  :-}, a háttérben az íróasztalon sárga dobozban mildibé babatápszer  ;D ) A 3. képen ugye Arnoldnak megállt  söröskorsó a mellkasán. És nekem?  ˝=/ !+"% ;D
4. kép 17 évesen

2008. Február 21. - 14:03:06
Válasz #171
Nem elérhető

George

Az ott egy régi Orion tv, amihez még kicsi piros tekerő pálcika volt mellékelve a csatornák beállításához? ;D !+"%

2008. Február 21. - 14:04:10
Válasz #172
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
1-2. kép 21 évesen
3. kép 23 évesen
4.kép Fitness mb Darázs Dettivel

2008. Február 21. - 14:05:34
Válasz #173
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Akkori edzőtársam szabadkezes rajzainak egy része

A tv már érintőgombos volt  ;D

2008. Február 21. - 14:20:56
Válasz #174
Nem elérhető

God Vazzeg

1-2. kép 21 évesen
3. kép 23 évesen

Te jó régóta erre készülsz már  :-)! A 14 éves képeiden is látszik, hogy jó az alap, én 14 évesen jóllakott sörösüveg formájú voltam  ;D

2008. Február 21. - 18:12:17
Válasz #175
Nem elérhető

Johnnyx

1-2. kép 21 évesen
3. kép 23 évesen

Te jó régóta erre készülsz már  :-)! A 14 éves képeiden is látszik, hogy jó az alap, én 14 évesen jóllakott sörösüveg formájú voltam  ;D

Ahogy én is  ;D Bár mostanában is kezd már sörösüveg formám lenni, a különbség, hogy most némi izom is társul a zsír mellé  !+"%
 :-!!! Mindenesetre jók a képek  ;)
Egyetek zabot!

2008. Február 21. - 19:16:21
Válasz #176
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
1-2. kép 21 évesen
3. kép 23 évesen

Nagyon régóta tudatosan készülök de ha belegondolok és nem csinálok ennyire (igazán) off szezonokat  ::) :P ;D,akkor már lehet hogy nem itt tartanék. Nekem fontos volt hogy sokáig csinálhassam amit szeretek. Rengetegen kihullottak a testépítő életben,igazából csak pár "túlélő" maradt. Az egyik épp Johnny akin nem fog az idő vasfoga.  ;D :-){
Talán tudatosan és okosan sikerült is az életemet felépíteni. Az a munkám amit szeretek,az a hobbim amit szeretek,szerető család vesz körül,és talán kimondhatom hogy komoly szakmai tisztelet övez ebben a kicsinyke faluban amit Szegednek hívnak. Biztos lehetett volna másképp is csinálni,de én azthiszem elégedett lehetek.

Örülök hogy még kíváncsiak rám az emberek,és szeretném ha még sokáig kíváncsiak lehetnének. Tök jó lenne még 50 évesen is ha azt mondanák hogy itt van Zsolti a béka.  ;D Én csak azt ígérhetem hogy örök gyerek maradok! ...és ezért köszönet az Extremefit Anti Age termékének.   @-o

Az olyan példaértékű emberek pedig akik itt a fórum életében is résztvesznek,mind erőt adnak ahhoz hogy csináljam azt amit szeretek.
Remélem tavasszal egy olyan Szterejót láthattok a színpadon akire talán méltán lehettek büszkék. Úgy gondolom ez a kis közösség remekül összekovácsolódott...és mint ahogy Berkes Laci is elmondta nagyon sokat jelent egy-egy biztató szó egy-egy kedvesen odavetett irónikus humor (rád gondolok George  ;D).

Nagyon sok ember állt mellettem a felkészüléseim során...de akár a versenyeken is nagyon jóleső gesztus volt mikor Pintér Feri,Vida Zoli,vagy Koko odajött hogy jó a forma.Nem kell több csak egy pár ilyen kósza jóleső megjegyzés. De nagyon szeretem olvasni Johnny kritikáit vagy Krémer Józsi beszámolóit is.  :-)! ;D
Ugyanilyen jólesett Zoli (Efit) megkeresése,és bizalma is.

Stevetől meg jólesett a polihisztor jelző...talán egy kicsit lehet hogy tényleg az vagyok.
Maradok tisztelettel mindenki barátja,mert én feltétel (hovatartozás)nélkül mindenkit tisztelek aki tenni akar sportért!

Pumpáljátok a vasat,és egyetek Nutellát!  (:-)

2008. Február 21. - 19:23:37
Válasz #177
Nem elérhető

Bubee

:-){ (+)

Szterejó 4 prezident!  /:-)  --)  ;D
Satrap Espressobar - Kávékorzó.hu - Kávéológia @ Index

2008. Február 21. - 19:34:57
Válasz #178
Nem elérhető

George

Nos...enyém a megtiszteltetés a közös edzésekért. De most úgy őszintén. Kezd olyan érzésem lenni, mint a Csontdaráló filmben, amikor kicserélték az egyik őr tesztóját ösztrogénre. Zsolti ugye nem ez a helyzet???  Ugye nem lesz az holnap, hogy "olyan érzékeny a mellbimbóm az utóbbi időben"???  >:D

2008. Február 21. - 19:43:40
Válasz #179
Nem elérhető

L

1-2. kép 21 évesen
3. kép 23 évesen

Nagyon régóta tudatosan készülök de ha belegondolok és nem csinálok ennyire (igazán) off szezonokat  ::) :P ;D,akkor már lehet hogy nem itt tartanék. Nekem fontos volt hogy sokáig csinálhassam amit szeretek. Rengetegen kihullottak a testépítő életben,igazából csak pár "túlélő" maradt. Az egyik épp Johnny akin nem fog az idő vasfoga.  ;D :-){
Talán tudatosan és okosan sikerült is az életemet felépíteni. Az a munkám amit szeretek,az a hobbim amit szeretek,szerető család vesz körül,és talán kimondhatom hogy komoly szakmai tisztelet övez ebben a kicsinyke faluban amit Szegednek hívnak. Biztos lehetett volna másképp is csinálni,de én azthiszem elégedett lehetek.

Örülök hogy még kíváncsiak rám az emberek,és szeretném ha még sokáig kíváncsiak lehetnének. Tök jó lenne még 50 évesen is ha azt mondanák hogy itt van Zsolti a béka.  ;D Én csak azt ígérhetem hogy örök gyerek maradok! ...és ezért köszönet az Extremefit Anti Age termékének.   @-o

Az olyan példaértékű emberek pedig akik itt a fórum életében is résztvesznek,mind erőt adnak ahhoz hogy csináljam azt amit szeretek.
Remélem tavasszal egy olyan Szterejót láthattok a színpadon akire talán méltán lehettek büszkék. Úgy gondolom ez a kis közösség remekül összekovácsolódott...és mint ahogy Berkes Laci is elmondta nagyon sokat jelent egy-egy biztató szó egy-egy kedvesen odavetett irónikus humor (rád gondolok George  ;D).

Nagyon sok ember állt mellettem a felkészüléseim során...de akár a versenyeken is nagyon jóleső gesztus volt mikor Pintér Feri,Vida Zoli,vagy Koko odajött hogy jó a forma.Nem kell több csak egy pár ilyen kósza jóleső megjegyzés. De nagyon szeretem olvasni Johnny kritikáit vagy Krémer Józsi beszámolóit is.  :-)! ;D
Ugyanilyen jólesett Zoli (Efit) megkeresése,és bizalma is.

Stevetől meg jólesett a polihisztor jelző...talán egy kicsit lehet hogy tényleg az vagyok.
Maradok tisztelettel mindenki barátja,mert én feltétel (hovatartozás)nélkül mindenkit tisztelek aki tenni akar sportért!

Pumpáljátok a vasat,és egyetek Nutellát!  (:-)

Levontam a tanulságot...minden 1181. hozzászólásod sikerül komolyra ;D ;D ;D

Viccet félretéve: respekt:-){
"-Pedig azt gondolják sokan, hogy egy ilyen  individuális sport inkább egy emberen múlik...
  -Nem igaz! Higgyétek el: a testépítés CSAPATMUNKA!"