2024. November 06. - 17:19:27
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Sztereó felkészülése a 2008-as tavaszi szezonra :)  (Megtekintve 230908 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2008. Február 18. - 20:32:05
Válasz #150
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Semmi alkoholt hisz kalória is és a tesztoszteron szintet is csökkenti....bár egyre több érdekességet olvasok pl a resveratrolról is. Pl az egyik oxoban is érdekes dolgokat írnak róla.  ;D

Tehát bor sem...én nem norbi útmutatásai alapján készülök hanem Palumbo mester antiszénhidrát diétáján vagyok. ;D

2008. Február 19. - 10:29:21
Válasz #151
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
Ha nagyon száraz, akkor vörösboros kólával kell letolni. ;-oo-;

Szia Sasa!

Valóban, a borban levő alkohol kalóriává alakul! De.. ha nem szőlőérzékenyeknek készitett tablettás bor, akkor nagyon egészségss lehet a benne lévő erős ntioxidánsok miatt! Persze, csak napi egy pohár.  :-oD Ja, és eresít is!  :-O Persze én nem iszogato a diéta ezen szakaszában, csak meg kívántam a bor pozitívumait is jegyezni.
Bubee majd leirja nekünk a borgyártás folyamatát! ;D A tejről már mindent tudunk! Łł= (megjezzem, én is tanultam tejgazdaságtanból, a borkészítést meg kertészetből ,de így is érdekes volt a tejről irt cikke, mindenkinek ajánlom) :-<
A kóla meg segít ha nehezen emésztenél, Zéró Cola lenne a legjobb, de magyorországon az nincs! Persze ezt sem kell elsokalni, de ha megromlik bennetek a sok fehérje valóban segít!

d:)

2008. Február 19. - 18:16:48
Válasz #152
Nem elérhető

George

Hogy egy kis edzésről is essen szó ebben a topikban...meg Zsoltitól úgysem tudtok meg semmit, már csak a kajára tud gondolni  <:-). A tréningeket az utóbbi időkben eresedő alkarok, laposodó hasak és kőkeményen durranó izmok jellemzik. =/+' Intenzitás alakul, néha már-már maximális. Kitárgyalunk minden kaját, versenyt, versenyzőt meg nosztalgiázunk(mert Zsoltinak már ez is kell  ;D véngecc :D). Ami abszolút pozitívum, hogy emelkednek a használt súlyok, nincs az az üres állapot, amit a szénhidrát megvonás okoz általában. A heti három edzésről most térünk át a négyre, de óvatosnak kell lenni, mert nem kellene még több plusz izom most, hogy így is valszeg nem fog beleférni a súlycsoportba(107-ről kezdte a szálkásítást). Na majd kiegészíti ha akarja az úr.  :D

2008. Február 19. - 18:28:22
Válasz #153
Nem elérhető

Bubee

Szia Sasa!

Valóban, a borban levő alkohol kalóriává alakul! De.. ha nem szőlőérzékenyeknek készitett tablettás bor, akkor nagyon egészségss lehet a benne lévő erős ntioxidánsok miatt! Persze, csak napi egy pohár.  :-oD Ja, és eresít is!  :-O Persze én nem iszogato a diéta ezen szakaszában, csak meg kívántam a bor pozitívumait is jegyezni.
Bubee majd leirja nekünk a borgyártás folyamatát! ;D A tejről már mindent tudunk! Łł= (megjezzem, én is tanultam tejgazdaságtanból, a borkészítést meg kertészetből ,de így is érdekes volt a tejről irt cikke, mindenkinek ajánlom) :-<
A kóla meg segít ha nehezen emésztenél, Zéró Cola lenne a legjobb, de magyorországon az nincs! Persze ezt sem kell elsokalni, de ha megromlik bennetek a sok fehérje valóban segít!

;D Még nem tudunk mindent a tejről  ::)  ;) Hamarosan folytatom a dolgot.

Te amúgy valami agrár oskolába jártál?  :-O  ????...

A kólával kapcsolatosan csak annyit jegyeznék meg h amikor kinn dolgoztam Dániában farmokon, az egyik sertéstelepen bizony a kismalacokat kólával itattuk, és mellé még joghurtot is kaptak! Ez akkoriban egy új dolog volt, de meg kell mondjam h annak ellenére h marhaságnak és poénosnak tűnik, nem az. Az újszülött malacok túlélési esélyeit NAGYON feljavította! A mortalitás bizony szépen lecsökkent a két új módszernek köszönhetően. És képzeld, itthon a szakemberek ezt hülyégnek tartják és nem hiszik el. Tipikus mentalitás. Inkább a szemedbe röhögnek, minthogy tanulnának valamit.
Satrap Espressobar - Kávékorzó.hu - Kávéológia @ Index

2008. Február 19. - 18:52:50
Válasz #154
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Hogy egy kis edzésről is essen szó ebben a topikban...meg Zsoltitól úgysem tudtok meg semmit, már csak a kajára tud gondolni  <:-). A tréningeket az utóbbi időkben eresedő alkarok, laposodó hasak és kőkeményen durranó izmok jellemzik. =/+' Intenzitás alakul, néha már-már maximális. Kitárgyalunk minden kaját, versenyt, versenyzőt meg nosztalgiázunk(mert Zsoltinak már ez is kell  ;D véngecc :D). Ami abszolút pozitívum, hogy emelkednek a használt súlyok, nincs az az üres állapot, amit a szénhidrát megvonás okoz általában. A heti három edzésről most térünk át a négyre, de óvatosnak kell lenni, mert nem kellene még több plusz izom most, hogy így is valszeg nem fog beleférni a súlycsoportba(107-ről kezdte a szálkásítást). Na majd kiegészíti ha akarja az úr.  :D

...sok hozzáfűznivalóm nincs. Ma már tetszettem magamnak.  ;D

Plussz egy érdekesség az imént értem haza....és a tömegközlekedési járművön egy kínaival beszélgettem 20 percet. Ő beszélt én meg bólogattam az "iga?" kérdésére. Minden 5 percben volt benne magyar szó is mint:" Hirosima,Mao Ce Tung,Hong-Kong,kizsákmányol,Amerika,hülye"  ;D A kínai filmekből ismert hatalmas gesztikulálással beszélt és nagy beleéléssel így akik láttak minket azoknak úgy tünt mintha régi ismerősök lennénk.  ;D  Már gondolkoztam rajta hogy lehet pár kínai mondatot benyögök amit karatefilmekből tanultam így bizonyára a hallgatóságot is lehengereltem volna hihetetlen kantoni tájszólásommal.  ;D Meg akartam kérdezni hogy ismeri-e Jin Tropin barátomat  ::) >:D ;D...de nem feszegettem a témát.  A végén kedvesen meghajolt és elköszönt.  #:-)

107 kiló...49-es kar...darázs derék ezek jellemeznek most. 270-el guggolunk,180-nal nyomunk fekve (sajna csak 3 ismétlést). A fehérjebevitelt viszont nagyrészt már szöcskékből és rovarokból fedezzük. Igen egészséges!  /7% <:-)

2008. Február 19. - 19:07:04
Válasz #155
Nem elérhető

sasa

Milyen tömegközlekedésü jármű? A nagyok limuzinnal járnak és saját sofőrjük van. ))=/

2008. Február 19. - 19:11:03
Válasz #156
Nem elérhető

Jordan

Már gondolkoztam rajta hogy lehet pár kínai mondatot benyögök amit karatefilmekből tanultam így bizonyára a hallgatóságot is lehengereltem volna hihetetlen kantoni tájszólásommal.  ;D

Na ezem sírtam a röhögéstől!  :-)!
Drugs Bunny Edző Válaszol
Szia Bunny! A Sárga kapszula olyan lett nekem, mint a Szent Grál, egy Szentírás, maga a Szent Biblia :)

2008. Február 19. - 19:32:41
Válasz #157
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Milyen tömegközlekedésü jármű? A nagyok limuzinnal járnak és saját sofőrjük van. ))=/

Tudod Sasa nem akartam ezzel kérkedni,de a nagybátyám Dubaiban sejk és pillanatnyilag nem volt raktáron limuzin,csak luxus busz. ...oszt küldött vele egy kínai szolgát is. Vazze.  !+"% ;D
Bocs de most mennem kell mert a repülőm is megjött és már utálom hogy Phil Heth is csak zaklat telefonon hogy mikor írok már róla...mondom átugrok hozzá egy pár fotót csinálni.

Ja Sasa Lenda Murray pusziltatja Brigit. ...cak ki ne felejtesek valami fontosat még.  ::) ˝=/ ;D

2008. Február 19. - 19:34:50
Válasz #158
Nem elérhető

fastor

Tudod Sasa nem akartam ezzel kérkedni,de a nagybátyám Dubaiban sejk és pillanatnyilag nem volt raktáron limuzin,csak luxus busz. ...oszt küldött vele egy kínai szolgát is. Vazze.  !+"% ;D
Bocs de most mennem kell mert a repülőm is megjött és már utálom hogy Phil Heth is csak zaklat telefonon hogy mikor írok már róla...mondom átugrok hozzá egy pár fotót csinálni.

Ja Sasa Lenda Murray pusziltatja Brigit. ...cak ki ne felejtesek valami fontosat még.  ::) ˝=/ ;D
kész @-o
fetregnek a röhögéstöl ;D :-OO :-OO :-OO
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2008. Február 19. - 19:39:38
Válasz #159
Nem elérhető

sasa

Most megfogtál! Nagy vagy! Łł=

2008. Február 19. - 20:12:32
Válasz #160
Nem elérhető

George

Viccelsz??? Tolja át a barázdált feka seggét ha akar valamit!

2008. Február 19. - 20:16:43
Válasz #161
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

Viccelsz??? Tolja át a barázdált feka seggét ha akar valamit!

Megmondtam neki! Nem besértődött?!  @-o ;D
Marad Badell...átugrom hozzá egy tequilára aztán rázunk egyet Ricky Martinnál. Árrribá,ribá,ribááááááááááá!  ;D

2008. Február 19. - 20:20:44
Válasz #162
Nem elérhető

George

Besértődött??? Azt a hisztis k****a eget!!! Nembaj, majd jön még könyörögni egy közös képért! Csak mert most szerencséje volt és megnyert valami vidéki bajnokságot...

2008. Február 20. - 12:01:07
Válasz #163
Nem elérhető

George

Ma válledzés volt. Kipróbáltuk a Superpumpot...én gyakorlatlag beírtam a halhatatlan kódot a vállamba vele, Zsolti meg remegett ;D Mai menü:
Oldalemelés: növekvő súlyokkal, a vége 24 volt ma, bemelegítő jellegű gyakorlat, 8-10 ismétlésekkel.
Vállból nyomás: itt is fokozatosan, 140 volt a vége ma, 6 alá nem mentünk ismétléssel.
Innentől eltérő volt, Zsolti egykezes nyomást csinált, t*köm tudja mennyivel, 15 ismétlések, én nyomattam tovább az oldalemelést több variációban. Csukját még tegnap csináltuk meg, kis bemelegítés után vállvonogatás volt 200-al a terítéken. Holnap kar, kíváncsi vagyok már előre a pump hatására >:D

2008. Február 20. - 12:22:26
Válasz #164
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member

Szia Sasa!

;D Még nem tudunk mindent a tejről  ::)  ;) Hamarosan folytatom a dolgot.

Te amúgy valami agrár oskolába jártál?  :-O  ????...

A kólával kapcsolatosan csak annyit jegyeznék meg h amikor kinn dolgoztam Dániában farmokon, az egyik sertéstelepen bizony a kismalacokat kólával itattuk, és mellé még joghurtot is kaptak! Ez akkoriban egy új dolog volt, de meg kell mondjam h annak ellenére h marhaságnak és poénosnak tűnik, nem az. Az újszülött malacok túlélési esélyeit NAGYON feljavította! A mortalitás bizony szépen lecsökkent a két új módszernek köszönhetően. És képzeld, itthon a szakemberek ezt hülyégnek tartják és nem hiszik el. Tipikus mentalitás. Inkább a szemedbe röhögnek, minthogy tanulnának valamit.

Szia Bubee!

Nekem az egész családom szinte agrármérnökPapa, mama, apu, anyut kivéve ő pedegógus! Engem is mezgaz középsuliba irattak, de 52kg-os vagány boxolóként ez nem kötött le. :-OO
Viszont a bioszt, kémiát, élettant ott szigoruan vették ezért sok megmaradt. Késöbb mikor képeztem magam ezek az alapok sokat segitettek a megértésben.
Főiskolát pedagógait végeztem mŰvelődésszervező szakon, mert legjobban a törit, műv.törit vágtam és ezt elbírtam a meló melett. A szakgogám a legális drogokból irtam ide a cóla is kapcsolódott. :-}
Szóval Sztereó(mert ez a te topicod), ha szar a gyomrod igyál cóla light-ot(mértékkel), de be tudom szerezni a ZÉRÓ-t is! Így nőnek a túlélési esélyeid! ;D