2024. November 06. - 17:29:40
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Sztereó felkészülése a 2008-as tavaszi szezonra :)  (Megtekintve 230922 alkalommal)

0 Felhasználó és 15 vendég van a témában

2008. Február 18. - 15:29:56
Válasz #135
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
2 reformétel Sztereótól. Méghogy egy kaja nem lehet szép!  !+"%

1. Pipimell+hajában főtt burgonya+pepperoni  (...tessék figyelni az édesanyámtól lenyúlt retro tányért)
2-3. Reform bundáskenyér+köret  (tojás+zabpehely+mikro  ;D )

2008. Február 18. - 16:48:15
Válasz #136
Nem elérhető

Kris

Bovebben leirnad ,hogy hogyan keszul?

2008. Február 18. - 16:50:41
Válasz #137
Nem elérhető

fastor

Akkor még nem is mondtuk el a Hétszönyű Kaponyányi Monyók legendáját ;D

Ja, fehérlófia 2x7 évig szopott, addigra erős lett. Én már 29 éve szopok, már jó lenne ha rohadt erős lennék  =/+'  :-/--
:-O
nagy leszek én is ilyen beteg leszek? ;D :-)-> ;-oo-;

Ha rám gondolsz, szerintem nagyobb vagy nálam  ;-oo-; Maximum nem ilyen kövér  ;D
nem csak ;D
am meg másik csatornát nézted te 40 kilóval több vagy :-}
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2008. Február 18. - 16:54:02
Válasz #138
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Bovebben leirnad ,hogy hogyan keszul?

Hihetetlen nehéz.  ;D  Jegyzetelj! Tojást mondjuk 4-5-6 darabot (a sárgáját belátásod szerint likvidálod)összekeversz zabpehellyel,fűszerekkel...be a mikroba 10-12 percre és már ehető is.  <:-)

2008. Február 18. - 17:10:14
Válasz #139
Nem elérhető

God Vazzeg

Ja, fehérlófia 2x7 évig szopott, addigra erős lett. Én már 29 éve szopok, már jó lenne ha rohadt erős lennék  =/+'  :-/--

Ha rám gondolsz, szerintem nagyobb vagy nálam  ;-oo-; Maximum nem ilyen kövér  ;D
nem csak ;D

Úgy értem magasabb, csak próbáltam többértelműen írni  --)

2008. Február 18. - 17:17:01
Válasz #140
Nem elérhető

fastor

nem csak ;D

Úgy értem magasabb, csak próbáltam többértelműen írni  --)
ohh !+"%
bocsi ;D
STereo és ez finom?:P kb menniy zabpehlyet szoktál belevegyítani?
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2008. Február 18. - 17:42:31
Válasz #141
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
2 reformétel Sztereótól. Méghogy egy kaja nem lehet szép!  !+"%

1. Pipimell+hajában főtt burgonya+pepperoni  (...tessék figyelni az édesanyámtól lenyúlt retro tányért)
2-3. Reform bundáskenyér+köret  (tojás+zabpehely+mikro  ;D )

Szia!

Azt hiszem le fogom fényképezni a spenótos tojásfehérjémet! Az is nagyon csinos kis kaja!  <:-) <:-) <:-) <:-)  /7% /7% /7% /7%
De visszatérve a tányérra, nekem gyanús, hogy nem anyukádtól van!  !+"%
Nálunk az általánosba a menzán voltak pont efélék! Ismerd be, hogy akkoriban maradhatott nálad! ;D
 d:)

2008. Február 18. - 17:50:26
Válasz #142
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Laci...a tányért nem nyúltam. Van olyan is de ez épp nem az.  ;D

Kíváncsi vagyok a spenótos tojásra! Remélem csúnya mert vizuális típus vagyok.  ;D

Fastor...szerintem finom ez a dolog...és minden amit én készítek!!!  <:-) Ha nem ízlik akkor nem vagy elég éhes!  ;D
Zabpehely belátás szerint,de ha túl sokat raksz akkor nagyon száraz lesz.

2008. Február 18. - 18:34:54
Válasz #143
Nem elérhető

sasa

Ha nagyon száraz, akkor vörösboros kólával kell letolni. ;-oo-;

2008. Február 18. - 18:54:14
Válasz #144
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
A jó vörösbort nem szabad elrontani.  ;D De nekem most ez is várat magára egy darabig.  :'(  ;D

2008. Február 18. - 19:02:17
Válasz #145
Nem elérhető

sasa

Zsolt!

Emlékszel a szép időkre? Ausztriában míg a többiek izzadtak a szinpadon, mi konyak sőr kurát vettünk a büfében. De csak azért, mert nem volt protein turmix!!  :-oD Łł=

2008. Február 18. - 19:07:16
Válasz #146
Nem elérhető

George

2008. Február 18. - 19:07:24
Válasz #147
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Ilyenre én nem emlékszem!  ::) :P ;D

Csupán a gyógynövények miatt kerülhetett ilyen a szervezetbe.  o:) ...és a cél az volt hogy a bírókat jobb belátásra bírjuk. Monica Wolb esetében ez sikerült is.

De kérem az olvasókat csak szorosan a felkészüléshez fűződő kérdéseket feszegessünk.  ;D

2008. Február 18. - 19:15:57
Válasz #148
Nem elérhető

Dinnyés Olivér

Ezt a bundás kenyeres ötletet lenyúltam /7% fincsinek néz ki Łł=

2008. Február 18. - 19:44:07
Válasz #149
Nem elérhető

fastor

A jó vörösbort nem szabad elrontani.  ;D De nekem most ez is várat magára egy darabig.  :'(  ;D
mért diétakor nem lehet bort inni? :-O