2024. November 06. - 19:36:39
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Sztereó felkészülése a 2008-as tavaszi szezonra :)  (Megtekintve 230942 alkalommal)

0 Felhasználó és 7 vendég van a témában

2008. Február 15. - 16:00:15
Válasz #120
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Mostmár éhes vagyok...a corában olasz hetek vannak.....szétnézek és megfogok mindent.  ;D  A vécébe is be vannak már készítve a cora és tesco katalógusok. Kinéztem magamnak egy tiramisut. Olyan vagyok mint mikor régen "stippi-stoppiztunk" az újságokban.  @-o ;D

Rá vagyok kattanva az erősre...almapaprika...nembaj ég  zsír...még tudományosan is alá tudom támasztani hogy a capsaicin fokozza a zsírégetést.  ;D

Már vannak erek rajtam! Nem mondom meg hol!  ;D  :P

Ha edzessz izmos vagy,ha izmos vagy szexis vagy,ha szexis vagy a szex is nagy!  ;) ;D

2008. Február 15. - 18:41:00
Válasz #121
Nem elérhető

George

Már vannak erek rajtam! Nem mondom meg hol!  ;D  :P

Zsolti az aranyér az nem számít :D

2008. Február 15. - 18:55:15
Válasz #122
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

2008. Február 15. - 19:02:32
Válasz #123
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Jövő héten ismét fellépésem van! Tanulom a szöveget...A Piroska és Farkas lesz terítéken. Az óvodástársadalom legnagyobb örömére most farkasként teccelgek. ;D Majd készülnek képek....be akarok futni...innen már csak egy lépés egy hollywoodi Farkasember szerep.  @-o ;D

Az első farkas aki ON wheyt iszik előadás előtt.  :-oD @:-)

2008. Február 15. - 19:06:15
Válasz #124
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
Jövő héten ismét fellépésem van! Tanulom a szöveget...A Piroska és Farkas lesz terítéken. Az óvodástársadalom legnagyobb örömére most farkasként teccelgek. ;D Majd készülnek képek....be akarok futni...innen már csak egy lépés egy hollywoodi Farkasember szerep.  @-o ;D

Az első farkas aki ON wheyt iszik előadás előtt.  :-oD @:-)

A gyerekek elméjét már kiskorukban megzavarod, mert úgy fogják tudni innentől, hogy a farkas(az izmos bácsi) mindig tömeget növel és bekészül.  ;D
"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"

2008. Február 15. - 19:17:07
Válasz #125
Nem elérhető

George

Ez Szegeden nem egyedülálló eset. Van másik brutális farkas is, az itteni gyerekek hamar megtanulják, hogy a farkas bácsi a menő, nem a benga nyúl ;D

2008. Február 15. - 19:23:16
Válasz #126
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
 ;D

"-Nagymama miért olyan nagy a szád?
 -Vazze azé kölök mer másképp nem férne bele Muscleteches shaker!
 -És mér olyan nagy a szemed?
 -Figyu kisskac! Vettél te már be dupla adag Anadroxot?

Hamm bekapta a farkas Piroskát de mivel az aminósavprofilja nem volt megfelelő ezért megevett hozzá két-három óvónénit,és két-három rosszabb kölköt.  !+"%

2008. Február 15. - 19:39:26
Válasz #127
Nem elérhető

shp

;D

"-Nagymama miért olyan nagy a szád?
 -Vazze azé kölök mer másképp nem férne bele Muscleteches shaker!
 -És mér olyan nagy a szemed?
 -Figyu kisskac! Vettél te már be dupla adag Anadroxot?

Hamm bekapta a farkas Piroskát de mivel az aminósavprofilja nem volt megfelelő ezért megevett hozzá két-három óvónénit,és két-három rosszabb kölköt.  !+"%

Ő legalább nem szálkásított, a Kisgömböccel egyetemben, aki a fél Alföldet benyelte...    ;D      {-)

2008. Február 15. - 19:41:09
Válasz #128
Nem elérhető

George

Akkor még nem is mondtuk el a Hétszönyű Kaponyányi Monyók legendáját ;D

2008. Február 15. - 20:10:44
Válasz #129
Nem elérhető

God Vazzeg

Ja, fehérlófia 2x7 évig szopott, addigra erős lett. Én már 29 éve szopok, már jó lenne ha rohadt erős lennék  =/+'  :-/--

2008. Február 15. - 21:22:43
Válasz #130
Nem elérhető

fastor

Ja, fehérlófia 2x7 évig szopott, addigra erős lett. Én már 29 éve szopok, már jó lenne ha rohadt erős lennék  =/+'  :-/--
:-O
nagy leszek én is ilyen beteg leszek? ;D :-)-> ;-oo-;
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2008. Február 16. - 14:42:16
Válasz #131
Nem elérhető

God Vazzeg

:-O
nagy leszek én is ilyen beteg leszek? ;D :-)-> ;-oo-;

Ha rám gondolsz, szerintem nagyobb vagy nálam  ;-oo-; Maximum nem ilyen kövér  ;D

2008. Február 17. - 17:50:51
Válasz #132
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Ma már a csirke mellett a túrót is utálom!  :---- ;D

Egyszerűen csak a halat és a tojást nem tudom "megunni"! Ebből tudok jóízűt enni,és annyit amennyit akarok. Tegnap elmentem megkínozni magam és csináltam egy intervall tréninget a cora édességosztályán. Itt-ott lelassítottam,megnéztem,megfogdostam...beszéltem hozzá valamit és gyorsan továbbálltam.  !+"% ;D

Volt a corában light tiramisu.Hajj ezis a gyengém.De nemsokára itt van június 15 (  !+"% ) és utána annyit eszek amennyibe bele nem fulladok. De azér ennék egy halpaprikást túróscsuszával is. Meg egy kis rakott palacsintát is. Meg lasagnát.

De jó ezeket leírni vagy inkább kiírni magamból.Olyan mintha egy szerzetesi közösség hallgatná a gyónásom.

A nevezésem leadtam a Szuper Kupára. Plussz George manager tájékoztatott hogy a Nabba elnöke szintén örül a vb-re való jelentkezésünknek és névreszóló meghívólevelet kapunk majd tőle.
Bihac is vár minket...imádom a balkán zenét...szerintem ha vége a versenynek egy kis lozova rakijával helyrerázom a lelki békémet.
2 hete még röhögés volt otthon amikor megpróbáltam megfeszíteni a hasam. Ma már meg tudom feszíteni (bár nem látszik  ;D )

Ja meg ideírok mert tudom hogy Varga Laci "Guldi" is készül Bihacra és olvassa a fórumot. Nagyon bízom benne hogy Guldi is jól szerepel mert számomra egy nagyon színpatikus hozzám hasonló jó bolond. Egy kis háttérinformációként elárulom hogy a Bihac-i verseny szervezésében benne van Sztípity Robi (A Magyar Bajnokok Éjszakája verseny alapítója) is,és szerintem ez garancia lesz egy jó versenyre.

2008. Február 17. - 18:01:18
Válasz #133
Nem elérhető

God Vazzeg

Ma már a csirke mellett a túrót is utálom!  :---- ;D

Egyszerűen csak a halat és a tojást nem tudom "megunni"! Ebből tudok jóízűt enni,és annyit amennyit akarok. Tegnap elmentem megkínozni magam és csináltam egy intervall tréninget a cora édességosztályán. Itt-ott lelassítottam,megnéztem,megfogdostam...beszéltem hozzá valamit és gyorsan továbbálltam.  !+"% ;D

Volt a corában light tiramisu.Hajj ezis a gyengém.De nemsokára itt van június 15 (  !+"% ) és utána annyit eszek amennyibe bele nem fulladok. De azér ennék egy halpaprikást túróscsuszával is. Meg egy kis rakott palacsintát is. Meg lasagnát.

De jó ezeket leírni vagy inkább kiírni magamból.Olyan mintha egy szerzetesi közösség hallgatná a gyónásom.

A nevezésem leadtam a Szuper Kupára. Plussz George manager tájékoztatott hogy a Nabba elnöke szintén örül a vb-re való jelentkezésünknek és névreszóló meghívólevelet kapunk majd tőle.
Bihac is vár minket...imádom a balkán zenét...szerintem ha vége a versenynek egy kis lozova rakijával helyrerázom a lelki békémet.
2 hete még röhögés volt otthon amikor megpróbáltam megfeszíteni a hasam. Ma már meg tudom feszíteni (bár nem látszik  ;D )

Ja meg ideírok mert tudom hogy Varga Laci "Guldi" is készül Bihacra és olvassa a fórumot. Nagyon bízom benne hogy Guldi is jól szerepel mert számomra egy nagyon színpatikus hozzám hasonló jó bolond. Egy kis háttérinformációként elárulom hogy a Bihac-i verseny szervezésében benne van Sztípity Robi (A Magyar Bajnokok Éjszakája verseny alapítója) is,és szerintem ez garancia lesz egy jó versenyre.

Guldi for president  @:-) Jó lasagne jöhetne nekem is, pont beles is vagyok, nem ront az összképen  @-o

2008. Február 17. - 18:26:59
Válasz #134
Nem elérhető

George

Én hajnalban azt néztem a tvben, hogy hogyan készülnek a finom jégkrémes sütik :'( Ma meg itt ebéd után mindenki nekiállt Vienettát enni !+"% Én meg ott küzdöttem a tök száraz grill csirkemell meg párolt brokkoli szuper kajámmal.