2024. November 06. - 19:35:26
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Sztereó felkészülése a 2008-as tavaszi szezonra :)  (Megtekintve 230940 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

2008. Február 07. - 17:01:17
Válasz #105
Nem elérhető

endre66

2008. Február 07. - 18:28:02
Válasz #106
Nem elérhető

God Vazzeg

Zsolti további rohamosztagosokért könyörög, és közben elindítottunk egy kampányfilmet...ez vár azokra, akik csatlakoznak :D
http://www.break.com/movies_nsfw/a-tribute-to-our-soldiers.html

Nagyon jó kép, remélem nemsokára tudok lőni egy hasonlót én is  @:-) (Másnem pózban hasonlót  :-/-(-:  :-O )

2008. Február 07. - 18:49:00
Válasz #107
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Ima az új Istenhez!

Mi Urunk Szent Steve Namat,üdvözöljük a neved és a szent plakát előtt könnyezve,imát mormolva mondjuk szavaidat és fohászkodunk hozzád hogy hatalmas égi tudásod legjavából mi földi halandók is kapjunk egy porhintésnyivel jobb izomtapadást és eredést. Tanításodat megfogadjuk és a szent PCT-s doboz ezüsten csillogó felíratát minden nap négyszer megnyaljuk,a dobozban található vattát pedig útmutatásod alapján megpróbálom víz nélkül lenyelni.Az állatokat ígéretem szerint soha nem bántjuk és ezután csak élve esszük. A megáldott székletmintával bedörzsölt cipősarkat pedig minden nap megszagolom 4-szer és a szent szavakat mormolom:"Nem büdös!Nem büdös!"
Már érzem ahogy imáim révbe értek...az izmaim duzzadnak,a vénák drótkötélként kandikálnak ki a póló újja alól,és mintha egyre sötétebb is lennék! Az asszony is ezt mondja!  ;D

Köszönjük hogy vagy nekünk!

2008. Február 08. - 22:51:42
Válasz #108
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
Zsolti további rohamosztagosokért könyörög, és közben elindítottunk egy kampányfilmet...ez vár azokra, akik csatlakoznak :D

Sztereó!!!

Ne tegyél föl ijen videókat légyszi! Rákattintottam   >:D és nagyon kikaptam Esztitől!!  @-o @-o @-o Pedig én............... ????... ????... ????...
Azt hiszem többet nem nézhetem a topicodat.  :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[

d:)

2008. Február 09. - 07:11:23
Válasz #109
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Sajnálom Laci! Nem én tettem fel!  ;D Az edzőtársam volt a bűnös a George júzer.  >:D

Ha valamit felraktam volna az valószínűleg a baden-badeni tűzoltó és rendőr fúvószenekar újévi koncertje lett volna. Azért biztos nem kaptál volna ki. Ígérem az ilyen szennyet nem engedem be a topicba.  >:D :P ;D

2008. Február 09. - 10:46:53
Válasz #110
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
Ima az új Istenhez!

Mi Urunk Szent Steve Namat,üdvözöljük a neved és a szent plakát előtt könnyezve,imát mormolva mondjuk szavaidat és fohászkodunk hozzád hogy hatalmas égi tudásod legjavából mi földi halandók is kapjunk egy porhintésnyivel jobb izomtapadást és eredést. Tanításodat megfogadjuk és a szent PCT-s doboz ezüsten csillogó felíratát minden nap négyszer megnyaljuk,a dobozban található vattát pedig útmutatásod alapján megpróbálom víz nélkül lenyelni.Az állatokat ígéretem szerint soha nem bántjuk és ezután csak élve esszük. A megáldott székletmintával bedörzsölt cipősarkat pedig minden nap megszagolom 4-szer és a szent szavakat mormolom:"Nem büdös!Nem büdös!"
Már érzem ahogy imáim révbe értek...az izmaim duzzadnak,a vénák drótkötélként kandikálnak ki a póló újja alól,és mintha egyre sötétebb is lennék! Az asszony is ezt mondja!  ;D

Köszönjük hogy vagy nekünk!

;D Sztereo, remélem, hogy a Muscletech-es füstölőt is használjátok közben, amit még karácsonykor küldtünk.  ;D  O0
"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"

2008. Február 09. - 11:08:08
Válasz #111
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
A NaNo Smoking-ot?  ;D Isteni! Vasárnaponként körbeálljuk és közös jógagyakorlatok közben belélegezzük. A napimádó póz közben tud a legtöbb nitrogénoxid szétáradni a testben. Amikor felvesszük a kunadalini kígyó pózt akkor már biztosak vagyunk benne hogy menni fog a 200-as guggolás.

2008. Február 09. - 11:10:22
Válasz #112
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"

2008. Február 09. - 11:52:53
Válasz #113
Nem elérhető

George

Yesss....George minden gonosz forrása >:D De Zsolti még nem mondta el, hogy a sikeres versenyfelkészülés érdekében áldozatot fogunk bemutatni. A fekvenyomó pad lesz az oltár, feszületként felrakunk a rúdra vagy 200 kilót. Vérét vesszük a mostanába nagyon népszerű Anti Fitness Club zenekar alapítójának, és felfogjuk azt egy-egy ON Whey turmixos shakerben. Majd kenünk a vérből egy keveset a Namat poszterre, én külön még egy adaggal megiszok ebből azért, hogy a Berkes családban helyreálljon a rend d:), majd a megmaradt húst átvisszük a szomszédban működő Indiai étterem konyhájára! Vasárnap úgyis mindig svédasztalos menü van. >:D <:-)

2008. Február 09. - 12:14:50
Válasz #114
Nem elérhető

Jordan

Yesss....George minden gonosz forrása >:D De Zsolti még nem mondta el, hogy a sikeres versenyfelkészülés érdekében áldozatot fogunk bemutatni. A fekvenyomó pad lesz az oltár, feszületként felrakunk a rúdra vagy 200 kilót. Vérét vesszük a mostanába nagyon népszerű Anti Fitness Club zenekar alapítójának, és felfogjuk azt egy-egy ON Whey turmixos shakerben. Majd kenünk a vérből egy keveset a Namat poszterre, én külön még egy adaggal megiszok ebből azért, hogy a Berkes családban helyreálljon a rend d:), majd a megmaradt húst átvisszük a szomszédban működő Indiai étterem konyhájára! Vasárnap úgyis mindig svédasztalos menü van. >:D <:-)

Łł= Łł= Łł=
Te jó ég!
A badisoknak ilyen fantáziája van, és ilyenkor nincs itt egy agytúkász aki tesztet akar velünk kitöltetni!!!  8-}
Hol lehet most Cressa???  :-/]
Drugs Bunny Edző Válaszol
Szia Bunny! A Sárga kapszula olyan lett nekem, mint a Szent Grál, egy Szentírás, maga a Szent Biblia :)

2008. Február 09. - 12:44:31
Válasz #115
Nem elérhető

L

"-Pedig azt gondolják sokan, hogy egy ilyen  individuális sport inkább egy emberen múlik...
  -Nem igaz! Higgyétek el: a testépítés CSAPATMUNKA!"

2008. Február 09. - 14:35:49
Válasz #116
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member

Köszönjük testvérek!!!

A Gaspari PlasmaJet legyen veletek! (csak a mégtöbb vér miatt).
A Gaspari növessze nagyra izmaitokat!
A videót meg majd azért a termékenységi kultusz topicba berakhatnánk!

o:) és d:)

Eszti és Laci

2008. Február 10. - 13:03:45
Válasz #117
Nem elérhető

danybuilding

VIP Member

Sztereó!!!

Ne tegyél föl ijen videókat légyszi! Rákattintottam   >:D és nagyon kikaptam Esztitől!!  @-o @-o @-o Pedig én............... ????... ????... ????...
Azt hiszem többet nem nézhetem a topicodat.  :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[

Nekem viszont tehetnél fel ilyen "undorító" videókat még!!! Mert amit nem szabad a nagygöncőlnek ......azt a kicsinek IGEN!!!!!

O0 O0 O0

2008. Február 11. - 18:29:15
Válasz #118
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Ch 100-150. Remekül megy a diéta! Ez az ötödik hetem. 95 kiló (Kb 95-97-ről kezdtem). Érződik a 12 éves versenyzői rutin.  !+"% ˝=/ ;D

Az erővel nincs gond...a zsír megy le...akkor nagy gond nem lehet. Május 1-re a munka ünnepére kész leszek. Ki van ez találva. 17.-ére pedig már "Ja sam mala pitbull...bosnia!"  ;D

A pózzenék közül 5 van kiválasztva...mind ütős egytől egyik. Uhrin Benedek:Rebeka  :-)! ;D

2008. Február 14. - 16:51:08
Válasz #119
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
Ch 100-150. Remekül megy a diéta! Ez az ötödik hetem. 95 kiló (Kb 95-97-ről kezdtem). Érződik a 12 éves versenyzői rutin.  !+"% ˝=/ ;D

Az erővel nincs gond...a zsír megy le...akkor nagy gond nem lehet. Május 1-re a munka ünnepére kész leszek. Ki van ez találva. 17.-ére pedig már "Ja sam mala pitbull...bosnia!"  ;D

A pózzenék közül 5 van kiválasztva...mind ütős egytől egyik. Uhrin Benedek:Rebeka  :-)! ;D

Bocs de erre én akartam pózolni!  ;) :D ;D ::)