2024. November 06. - 21:47:57
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Sztereó felkészülése a 2008-as tavaszi szezonra :)  (Megtekintve 230952 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

2008. Február 06. - 21:54:40
Válasz #90
Nem elérhető

ati75

na ez egy érdekes dolog...én nem vagyok az a leplezzük le előre a formát tipus.    Mindig csak kicsit kaptok hogy éhesek legyetek. Meg azért gondold át a helyzetemet...le kell fényképezni engem megfelelő fénynél,bedurrantva,ilyenkor elkezdek hisztizni hogy milyen kicsi és kövér vagyok...meg emellett még hyporeklám is...és akkor még az utómunkák fotoshop...egyéb. 

Pénteken lövünk majd pár (nagykabátos  ) képet!

Sejtettem én ezt....de bízz a photoshopban.... @:-) =/+'

2008. Február 07. - 14:05:27
Válasz #91
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
...á én nem vagyok a képek embere...

1.kép "Én Istenem,jóistenem Szent Steve Namat velünk legyen! Ámen!"  ;D
2.kép A már ismert póz Arnoldtól...de most ez sokkal szarabb. Na és akkor megnézzük hogy kell szarból várat építeni!  ;D

2008. Február 07. - 14:14:15
Válasz #92
Nem elérhető

God Vazzeg

...á én nem vagyok a képek embere...

2.kép A már ismert póz Arnoldtól...de most ez sokkal szarabb. Na és akkor megnézzük hogy kell szarból várat építeni!  ;D

Váá jó tömeges vagy  :-)!

2008. Február 07. - 14:18:16
Válasz #93
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Ááááááááááá....majd mikor már esetleg ér is lesz rajtam (látható)...meg szép szolibarna leszek...na akkor lesznek értelmes képek...addig meg csak ilyen egyszerű hétköznapi fizikum látható. De majd a versenyen mindenki csukja be a száját ha leesik az álla a látványtól.  ;)

2008. Február 07. - 14:23:56
Válasz #94
Nem elérhető

Johnnyx

Hát én azért nem mondanám "hétköznapi" fizikumnak  ;)
Egyetek zabot!

2008. Február 07. - 14:25:48
Válasz #95
Nem elérhető

God Vazzeg

Hát én azért nem mondanám "hétköznapi" fizikumnak  ;)

Ja, én se.. Hány killa vagy most Sztereó?  =/+'

2008. Február 07. - 14:46:09
Válasz #96
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Nemtom! Majd egy hónap múlva merem megnézni....elvileg rohamosan pucolódnom kellene lassan majd.  ;D

Ja és mostmár biztos vagyok benne hogy nem szeretem a csirkét! Minden szar halból ehető íz lesz ha majorannát teszel rá.Tegnap próbáltam. Még a nyers hal is ehető volt tőle!  <:-) ;)

2008. Február 07. - 14:49:27
Válasz #97
Nem elérhető

God Vazzeg

Nemtom! Majd egy hónap múlva merem megnézni....elvileg rohamosan pucolódnom kellene lassan majd.  ;D

Ja és mostmár biztos vagyok benne hogy nem szeretem a csirkét! Minden szar halból ehető íz lesz ha majorannát teszel rá.Tegnap próbáltam. Még a nyers hal is ehető volt tőle!  <:-) ;)

Én oreganoval is szeretem, plusz kis citromlé.. Biztos az olasz őseim miatt  /7%

2008. Február 07. - 15:04:58
Válasz #98
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

2008. Február 07. - 16:09:25
Válasz #99
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
Zsolt, bűneid bocsánatot nyertek és megáldalak!

Most pedig kinyilatkoztatom a jövőt:

Már látom ahogy tested nagy változáson mené keresztül, zsír és vízfeleslegedet elveszítéd, bőröd egyre vékonyabb és feszesebb, az erek keresztül látszanék rajta, tested színe egyre sötétebbre vált, mozgásod a párduc kecsességét idézé...fényeket látok még, nagy fényeket...embertömeg hallatja egyre erősödő hangját...izomzatod megfeszülé, halántékodon az izzadság cseppjei visszaverék a nagy fényt...magasba emelék karjaidat...boldog vagy...Zsolti diadalodat látám én! Az embertömeg nevedet skandálá.

@-o @-o @-o @-o @-o @-o @-o @-o @-o @-o @-o @-o @-o @-o @-o @-o @-o @-o @-o @-o @-o @-o @-o

Zsolti!!!! A színpadról lejövé, de egy malacszerű szeménél keretezett üveget viselő embert látok aki magával visz! Még nem látom tisztán.... ????...
Mintha levetkeznél... Remélem nem tészel olyat Zsolti... :-O
De a férfi megszólal... "Abba az üvegcsébe kérném, eddig a beosztásig..."
Halántékodon a cseppek most mintha még jobban csillogák...
De ekkor fekete ruhás emberek rohanák be a szobába és a malacszerű embert társaival együtt lekaszabolák, feldarabolák, darabjaikat egy-egy edzőterem kapujába szegezék és a szobát sóval hinték fel.
Téged pedig magasba emelék és hatalmas ünnepet ülék.
Ezeket a képeket nem értem Zsolti, de Te majd mind átéléd ezeket.

Te csak kövesd az álmaidat Zsolti! Én mindig ott leszék feletted és vigyázám lépteidet!

#:-)

;D ;D ;D

8-)
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2008. Február 07. - 16:17:19
Válasz #100
Nem elérhető

endre66

Łł=  Á, ilyen nincs!
És a malacszerű emberen jelvény fityeg, melyen betűk vannak, de nem látni tisztán, várj csak, A....D....A....V....Vigyázz Zsolti, mindig maradj éhes, vagyis éber!

2008. Február 07. - 16:17:46
Válasz #101
Nem elérhető

L

Zsolt, bűneid bocsánatot nyertek és megáldalak!

Most pedig kinyilatkoztatom a jövőt:

Már látom ahogy tested nagy változáson mené keresztül, zsír és vízfeleslegedet elveszítéd, bőröd egyre vékonyabb és feszesebb, az erek keresztül látszanék rajta, tested színe egyre sötétebbre vált, mozgásod a párduc kecsességét idézé...fényeket látok még, nagy fényeket...embertömeg hallatja egyre erősödő hangját...izomzatod megfeszülé, halántékodon az izzadság cseppjei visszaverék a nagy fényt...magasba emelék karjaidat...boldog vagy...Zsolti diadalodat látám én! Az embertömeg nevedet skandálá.

@-o @-o @-o @-o @-o @-o @-o @-o @-o @-o @-o @-o @-o @-o @-o @-o @-o @-o @-o @-o @-o @-o @-o

Zsolti!!!! A színpadról lejövé, de egy malacszerű szeménél keretezett üveget viselő embert látok aki magával visz! Még nem látom tisztán.... ????...
Mintha levetkeznél... Remélem nem tészel olyat Zsolti... :-O
De a férfi megszólal... "Abba az üvegcsébe kérném, eddig a beosztásig..."
Halántékodon a cseppek most mintha még jobban csillogák...
De ekkor fekete ruhás emberek rohanák be a szobába és a malacszerű embert társaival együtt lekaszabolák, feldarabolák, darabjaikat egy-egy edzőterem kapujába szegezék és a szobát sóval hinték fel.
Téged pedig magasba emelék és hatalmas ünnepet ülék.
Ezeket a képeket nem értem Zsolti, de Te majd mind átéléd ezeket.

Te csak kövesd az álmaidat Zsolti! Én mindig ott leszék feletted és vigyázám lépteidet!

#:-)

;D ;D ;D

8-)

Ámen! :D :D :D :D :D
"-Pedig azt gondolják sokan, hogy egy ilyen  individuális sport inkább egy emberen múlik...
  -Nem igaz! Higgyétek el: a testépítés CSAPATMUNKA!"

2008. Február 07. - 16:32:21
Válasz #102
Nem elérhető

George

A fekete ruhás emberek a most alakuló George és tsai bt. Csatlakozik hozzá a II. Birodalmi Buzielfogó Rohamcsapat és a MÁCSINÖK Vazze szélsőséges szervezet.(Már a Csirkék Is Növit Kapnak) Ja, és még velünk lesz a CSIKLO (Csimpánzokat Igájukból Kiszabadító Lelkes Organizáció) és természetesen a CSIKLO Vezér! >:D Még mielőtt bárkit is feldarabolnánk, előtte a Brrrnorbi Downdate módszerrel kínozzuk, és félóránként egy lelkes tagunk fél centiről a képébe kiabálja, hogy "ÉG A ZSÍÍÍÍR!!!!" :-<

2008. Február 07. - 16:41:57
Válasz #103
Nem elérhető

hopika

Vazze'!!!!
Ti teljesen készen vagytok! @-o

Megyek oszt szétbxszom a mellemet,hogy ne érezzem közben a hátamat... =/+' !+"%
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2008. Február 07. - 16:58:09
Válasz #104
Nem elérhető

George

Zsolti további rohamosztagosokért könyörög, és közben elindítottunk egy kampányfilmet...ez vár azokra, akik csatlakoznak :D
http://www.break.com/movies_nsfw/a-tribute-to-our-soldiers.html