2024. November 01. - 23:33:17
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Sztereó felkészülése a 2008-as tavaszi szezonra :)  (Megtekintve 230202 alkalommal)

0 Felhasználó és 8 vendég van a témában

2008. Május 22. - 12:58:32
Válasz #990
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
1 Molnár Dóri
2 Molnár Dóri
3.Fitness body
4.Body building

2008. Május 22. - 13:00:21
Válasz #991
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Yvettek  @-o  ....és a többiek nem nevettek  !+"%

2008. Május 22. - 13:03:17
Válasz #992
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
1-2.Női badi még
3.Kovács Noémi fitness body

2008. Május 22. - 13:05:40
Válasz #993
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
1. Kategóriám...Sére Sanyi befenyíti a bírókat!  ;D
2-3-4.Guldiék kategória

2008. Május 22. - 13:07:17
Válasz #994
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Guldi
...plussz egy nagyon jó kis izomzat

2008. Május 22. - 14:09:46
Válasz #995
Nem elérhető

drake

Sokak kérésére egy kis Bihac Open update...(már nem én  ::) ;D )

1. Zsigovics Ágostonnal akinek sokat köszönhetünk és az egyik bíró is ő volt. Egyébként ez egy IFBB verseny.
2. Készül az Yvette
3. Ez fogadott reggel a szállodában az étteremben.  /7%
4. Szieszta...de hogy még alvás közben is az a has.... :-O

Hi SZTEREÓ!

Az ott a kezedben csak nem DOPPEL KEKSZ?

drake
Isten a világot idővel teremtette és nem időben.
Minden dolog időben nyer értelmet. Az idő maga az Isten.
/Szent Ágoston/

2008. Május 22. - 14:15:42
Válasz #996
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
De! Azzal kezdtem mondván az jó száraz.  ;D

De a stratégia változik. Szeghalmon már a speckó kaját eszem előtte és utána is. Egy pár reformszendvicset csinálok magamnak oszt kész.Nem lesz keksz,meg milka,meg ilyen nyalánkságok.

Nincs időm elbaszni és után helyrehozni.

2008. Május 23. - 20:03:52
Válasz #997
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
No igen George leírta ma lábaztunk.Nekem jólesett határozottan. A kitörés india illatokkal fűszerezve azért tényleg kínzás volt. Holnap lesz egy kis természet járás szerintem.Egy jó kis pipimellet szeretnék csináltatni itthon jégsalátával. Lesz egy kis túró is meg joghurt. Ez a holnapi kaja.Plussz az elmaradhatatlan ISO 100.

Vasárnap pedig ugye akit érdekel Balla Yvették rendezésében KISKUN KUPA Fekvenyomó Kupa! Regisztráció 8.30-tól. Kezdés,megnyitó 9 órától. Oda viszek egy kis kaját szerintem turmixot meg pufirizst. Én leszek a fotós. Utána pedig Yvették jóvoltából egy késő ebédre vagyunk hivatalosak ill a versenyzők is.  /7%

George-al,George-néval és velem is lehet beszélgetni aki eljön Kiskunhalasra.  @:-) ;-oo-;

2008. Május 23. - 20:06:10
Válasz #998
Nem elérhető

God Vazzeg

No igen George leírta ma lábaztunk.Nekem jólesett határozottan. A kitörés india illatokkal fűszerezve azért tényleg kínzás volt. Holnap lesz egy kis természet járás szerintem.Egy jó kis pipimellet szeretnék csináltatni itthon jégsalátával. Lesz egy kis túró is meg joghurt. Ez a holnapi kaja.Plussz az elmaradhatatlan ISO 100.

Vasárnap pedig ugye akit érdekel Balla Yvették rendezésében KISKUN KUPA Fekvenyomó Kupa! Regisztráció 8.30-tól. Kezdés,megnyitó 9 órától. Oda viszek egy kis kaját szerintem turmixot meg pufirizst. Én leszek a fotós. Utána pedig Yvették jóvoltából egy késő ebédre vagyunk hivatalosak ill a versenyzők is.  /7%

George-al,George-néval és velem is lehet beszélgetni aki eljön Kiskunhalasra.  @:-) ;-oo-;

Őőő nincs kizárva hogy lemegyünk haverral, attól függ dolgozik-e  :--:

2008. Május 23. - 21:17:38
Válasz #999
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Gyertek oszt dumázunk. Most úgyse kell kenekdeni meg semmi. Tök jó dolgom lesz...végre nem (csak) én versenyzek.  ;)

2008. Május 23. - 21:30:03
Válasz #1000
Nem elérhető

tas

Köszi a képeket!
Az "Ez fogadott reggel a szállodában" c. képen majdnem elsírtam magam :'(
Fogadd elismerésem az eredményedhez...

2008. Május 23. - 21:39:34
Válasz #1001
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Nagyon jó volt ám meglátni...és tudni hogy minden a tiéd. Meg finomak is voltak. Sovány vigasz mondjuk jópár hónap után,de akkor mindenért kárpótól.  /7%

2008. Május 24. - 07:07:34
Válasz #1002
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Pár napja többször eszembe jut a Chris Cormier verseny előtti "felfogása" ami Steve leírt.Ezt csak így lehet.Bölcsen higgadtan,idegeskedés nélkül. Pont ezt mondtam a többieknek is kint Boszniában.

Én ledőltem a színpad mögött és "néztem" a showt amíg nem én jöttem,nem néztem senkire,nem foglalkoztam senkivel. Felemlegettem Arnoldot is...amikor csak úgy egyszerűen a pólót levéve,bepumpálás nélkül,de kellően eufórikus hangulatban ment fel a színpadra.A nyugalmat nem lehet semmivel kiváltani. Jót tesz a fizikumnak,jót tesz az elmének. A stressz mindent bont. Egy aki mindent visz!  !+"%

Megreggeliztem (zabpehely+ISO 100+Dymatize Super Multi)...ez már vagy a 4. nap amióta tudok olyan 6 órákat is aludni. Talán ennek is köszönhető hogy jobban megy az edzés. Le voltak merülve az elemek már biztos.

Ma a kaja a tegnapi bevásárlás után pulykamelle lesz zepterben elkészítve plussz wokos thai zöldségköret. A végén asszem lenyomok a kaukázusi kutyát kefírt. 

2008. Május 25. - 17:07:21
Válasz #1003
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Ide szúrom be bár nem itt a helye. Megvolt a Kiskun Kupa. Nagyon komoly szerevezés és FINOM KAJA!!! 75 versenyző nevezett!!! Voltak nagyon komoly nyomások is. A verseny pörgősen és flottul zajlott. Jómagam fotós,díjáttadó és "guestposer"  !+"% (gondoltam hogy nem ússzuk meg) üzemmódban tevékenykedtem.

1.Rajtam kívűl még volt beépített ember (fotós)  ;)
2.Yvette szénhidrát nélkül és rákészülésmentesen is csont nélkül nyomott könnyedén 100 kilót.  :-)!
3. Mi lesz ebből?  ;D
4.  !+"%

2008. Május 25. - 17:12:39
Válasz #1004
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Yvették ügyeltek arra is hogy senki ne maradjon éhen.

Marhalábszárpöri bográcsban....nekünk pedig natur,halacsak,csirkemell,sali,brokkoli,cottage cheese....stb. Isteni volt!

/7% <:-) @:-)