...hmmm?
Ma fent voltam a Lurdyba...hát mit mondjak akaratunkon kívűl egy kis rögtönzött fórumtali kerekedett. Ugye először ugye a tündérkirálynőt láttam meg Lindát aki sugárzott mint mindig és a barátom megkérdezte hogy ő is testépítő versenyző? Ott volt Balázs...aki meg nagyon segítőkész volt...megugye Viktor aki az Extremefitben már berendezési tárgynak számít...ő az aki mindig mindent tud és intéz,neki is kösz...és természetesen befutott Steve is....és ezután jött két meglepetés Brigi és Sasa személyében...kicsit elbeszélgettünk a tervekről az eddigi versenyekről...mindenkinek vannak (nagyon jó) elképzelései de ez még titok. Pssszt!
Olyan kulináris élvezet fogott el mikor beléptem az Extremefitbe hogy még a mellette levő éttermek garmadát is feledtetni tudta. Szívem szerint a proteincsokik és muffinok tömkelegébe folytottam volna magam.
Figyelem már csak pár darab nagyon akciós
Muscle Milk van!
Linda és Viktor javaslata alapján összeszedtünk egy pár
Nitro Tech csokit és
Oh Yeahht a verseny utáni félrekajálásomra.Sajnos most ennyi lesz csak. Egy kis reformszendvicset viszek majd "sósnak" meg egy újabb speciális töltő szénhidrátot...(ezt majd később elárulom hogy mi mert a recept szigorúan titkos és bizony ez ütős! )
Természetesen beszereztem a verseny előtti Endorushokat is. Nem megyek véletlenre!
Vaúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú!