2024. November 01. - 23:32:02
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Sztereó felkészülése a 2008-as tavaszi szezonra :)  (Megtekintve 230201 alkalommal)

0 Felhasználó és 7 vendég van a témában

2008. Május 20. - 14:25:16
Válasz #975
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Köszi Tomi!

Veled mizujs? Nem nagyon vagy aktív...

OFF: Asszem bemegyek a sasba (tudjátok ilyen herbária,drogéria nagyker is) hatalmas választékkal,és onnan válogatok egészséges édességeket ami megnyugtat. ;)

2008. Május 20. - 14:26:37
Válasz #976

B1ll4

Vendég

2008. Május 20. - 14:29:58
Válasz #977
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Mondom én hogy világváros....és az utcák meg ki vannak világítva!  :-O Erre varjál gombot!  !+"%

2008. Május 20. - 14:51:56
Válasz #978
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
Sárrétudvariban található az eszteró utca! ;D

2008. Május 20. - 18:17:48
Válasz #979
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Ez komoly???? El akarok minden helyre menni ahol van vagy volt valaha eszteró. Az egyik ilyen Kölcse ahol az Eszteró Folyó van. A másik állítólag régen meg is énekelték hogy Hortobágyon volt egy Eszteró csárda. Az utolsó állomás a floridai Estero Beach...az Estero River...stb

A sárréti tej volt a kedvencem...lehet nem hiába?  Łł=

2008. Május 20. - 20:25:43
Válasz #980
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Egy kis hír nekem (nekünk) a NAC VB-ről. Eddig 180 versenyző regisztrált 45 országból. (Ha hihetünk a görögöknek  :D)

Mert akkor ez nem lesz piskóta.  @-o

2008. Május 21. - 20:31:55
Válasz #981
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor

2008. Május 21. - 20:38:54
Válasz #982
Nem elérhető

endre66

Mi a pálya Zsoti! ;D
:-<Ötvenhattos versenyzőt kérjük lépjen egyet előre! Előre...ötvenhatos, lépjen egyet előre. Nem, előre. Előre, igen, az ötvenhatos. Köszönöm.  @-o :-<

Ez már nagyon nem fitness forma Zsolti...KÉPEKET! /7% /7% /7% /7%

2008. Május 21. - 20:42:15
Válasz #983
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
...hmmm? ::)

Ma fent voltam a Lurdyba...hát mit mondjak akaratunkon kívűl egy kis rögtönzött fórumtali kerekedett. Ugye először ugye a tündérkirálynőt láttam meg Lindát aki sugárzott mint mindig és a barátom megkérdezte hogy ő is testépítő versenyző? Ott volt Balázs...aki meg nagyon segítőkész volt...megugye Viktor aki az Extremefitben már berendezési tárgynak számít...ő az aki mindig mindent tud és intéz,neki is kösz...és természetesen befutott Steve is....és ezután jött két meglepetés Brigi és Sasa személyében...kicsit elbeszélgettünk a tervekről az eddigi versenyekről...mindenkinek vannak (nagyon jó) elképzelései de ez még titok. Pssszt!

Olyan kulináris élvezet fogott el mikor beléptem az Extremefitbe hogy még a mellette levő éttermek garmadát is feledtetni tudta. Szívem szerint a proteincsokik és muffinok tömkelegébe folytottam volna magam.
 :-< Figyelem már csak pár darab nagyon akciós Muscle Milk van!  ;)

Linda és Viktor javaslata alapján összeszedtünk egy pár Nitro Tech csokit és Oh Yeahht a verseny utáni félrekajálásomra.Sajnos most ennyi lesz csak. Egy kis reformszendvicset viszek majd "sósnak" meg egy újabb speciális töltő szénhidrátot...(ezt majd később elárulom hogy mi mert a recept szigorúan titkos és bizony ez ütős! )
Természetesen beszereztem a verseny előtti Endorushokat is. Nem megyek véletlenre!
Vaúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú!  @-o

2008. Május 21. - 20:52:48
Válasz #984
Nem elérhető

fastor

...hmmm? ::)

Ma fent voltam a Lurdyba...hát mit mondjak akaratunkon kívűl egy kis rögtönzött fórumtali kerekedett. Ugye először ugye a tündérkirálynőt láttam meg Lindát aki sugárzott mint mindig és a barátom megkérdezte hogy ő is testépítő versenyző? Ott volt Balázs...aki meg nagyon segítőkész volt...megugye Viktor aki az Extremefitben már berendezési tárgynak számít...ő az aki mindig mindent tud és intéz,neki is kösz...és természetesen befutott Steve is....és ezután jött két meglepetés Brigi és Sasa személyében...kicsit elbeszélgettünk a tervekről az eddigi versenyekről...mindenkinek vannak (nagyon jó) elképzelései de ez még titok. Pssszt!

Olyan kulináris élvezet fogott el mikor beléptem az Extremefitbe hogy még a mellette levő éttermek garmadát is feledtetni tudta. Szívem szerint a proteincsokik és muffinok tömkelegébe folytottam volna magam.
 :-< Figyelem már csak pár darab nagyon akciós Muscle Milk van!  ;)

Linda és Viktor javaslata alapján összeszedtünk egy pár Nitro Tech csokit és Oh Yeahht a verseny utáni félrekajálásomra.Sajnos most ennyi lesz csak. Egy kis reformszendvicset viszek majd "sósnak" meg egy újabb speciális töltő szénhidrátot...(ezt majd később elárulom hogy mi mert a recept szigorúan titkos és bizony ez ütős! )
Természetesen beszereztem a verseny előtti Endorushokat is. Nem megyek véletlenre!
Vaúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú!  @-o
˝=/
ezt nemhiszem el tényleg vissza kellett volna menneme gy óra mulva ahogy Linda mondta ˝=/
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2008. Május 21. - 20:58:42
Válasz #985
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Így jártál!

Lassan járj,tovább érsz!  ;)

2008. Május 21. - 21:00:39
Válasz #986
Nem elérhető

mushroom

Na jó, de Fastor hosszú lábaival nem lehet lassan járni  ;D

2008. Május 21. - 21:07:41
Válasz #987
Nem elérhető

fastor

"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2008. Május 22. - 12:55:00
Válasz #988
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Sokak kérésére egy kis Bihac Open update...(már nem én  ::) ;D )

1. Zsigovics Ágostonnal akinek sokat köszönhetünk és az egyik bíró is ő volt. Egyébként ez egy IFBB verseny.
2. Készül az Yvette
3. Ez fogadott reggel a szállodában az étteremben.  /7%
4. Szieszta...de hogy még alvás közben is az a has.... :-O

2008. Május 22. - 12:56:47
Válasz #989
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
1.Junior
2.Modell
3.Guldi és Tirpák Laci várakozik
4.Fitness body