2024. November 02. - 11:37:21
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Sztereó felkészülése a 2008-as tavaszi szezonra :)  (Megtekintve 230402 alkalommal)

0 Felhasználó és 11 vendég van a témában

2008. Május 09. - 20:36:10
Válasz #795
Nem elérhető

FirstLady


ÁÁÁÁ dehogy @:-) :D, nem akarod a főző rovatunkat vezetni <:-)? :D

Egyébként mielőtt valami szakbarbár éhenkórásznak tituláltok azért tudnotok kell hogy jól főzök,sütök ugyanis édesanyám szakács.  ;) Csak most meg van kötve a kezem és nem nagyon akarok belefolyni a bonyolult reformétkezésbe.

A kérdésre pedig a válasz:DE IGEN!  <:-)

Most mondd, hogy bonyolult recepteket írtam :P ;D ;D ;D
Egyébként én is tanultam főzni az idegenforgalmi középsuliban  8-)
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady


2008. Május 09. - 20:37:02
Válasz #796
Nem elérhető

Johnnyx


A Nutzilla újabb kulináris agymenése édességmániákus testépítgetőknek!

Eredetileg habcsóknak indult de lett belőle egy P.P.P azaz Proteines Pink Pillecukor

Ha habosabbra verjük és tovább mikrózzuk akkor habcsók is lehetett volna belőle,de így a sűrűsége alapján pille vagy gumicukor állagú. Nagyon nehéz elkészíteni: Tojásfehérje habbá ver...pici édesítő...ISO 100 Berry....és íme  !+"% /7%

Hogy művészi vénánkat is kibontakoztassuk bátran díszítsük. Én pár kis darab lányomtól elcsent gabonafalatkával leptem meg magam. Holnap ugyanezt viszem enni Csongrádra + csinálom "sós" változatot is,nehogy má' megéhezzek. Szerintem az szójaszószos lesz. ( ...a tányér mindig állandó mert még az ősidőkből való és szeretek belőle enni mert tetszenek a virágok rajta...meg mindig ez akad a kezembe.  !+"% )

Nagyon kész vagyok szerintetek?  @-o ;D

Nekem nagyon tetszik. Holnap meg is csinálom. Meglátjuk Rocky Road-os On Whey-el milyen lesz  /7%
Egyetek zabot!

2008. Május 09. - 20:38:24
Válasz #797
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
A Nutzilla újabb kulináris agymenése édességmániákus testépítgetőknek!

Eredetileg habcsóknak indult de lett belőle egy P.P.P azaz Proteines Pink Pillecukor

Ha habosabbra verjük és tovább mikrózzuk akkor habcsók is lehetett volna belőle,de így a sűrűsége alapján pille vagy gumicukor állagú. Nagyon nehéz elkészíteni: Tojásfehérje habbá ver...pici édesítő...ISO 100 Berry....és íme  !+"% /7%

Hogy művészi vénánkat is kibontakoztassuk bátran díszítsük. Én pár kis darab lányomtól elcsent gabonafalatkával leptem meg magam. Holnap ugyanezt viszem enni Csongrádra + csinálom "sós" változatot is,nehogy má' megéhezzek. Szerintem az szójaszószos lesz. ( ...a tányér mindig állandó mert még az ősidőkből való és szeretek belőle enni mert tetszenek a virágok rajta...meg mindig ez akad a kezembe.  !+"% )

Nagyon kész vagyok szerintetek?  @-o ;D

Nekem nagyon tetszik. Holnap meg is csinálom. Meglátjuk Rocky Road-os On Whey-el milyen lesz  /7%

Na végre valaki értékeli a munkásságomat. Szerintem Rocky Road ízű gumicukrot még senki nem evett.  ;D

2008. Május 09. - 20:40:03
Válasz #798
Nem elérhető

FirstLady


A Nutzilla újabb kulináris agymenése édességmániákus testépítgetőknek!

Eredetileg habcsóknak indult de lett belőle egy P.P.P azaz Proteines Pink Pillecukor

Ha habosabbra verjük és tovább mikrózzuk akkor habcsók is lehetett volna belőle,de így a sűrűsége alapján pille vagy gumicukor állagú. Nagyon nehéz elkészíteni: Tojásfehérje habbá ver...pici édesítő...ISO 100 Berry....és íme  !+"% /7%

Hogy művészi vénánkat is kibontakoztassuk bátran díszítsük. Én pár kis darab lányomtól elcsent gabonafalatkával leptem meg magam. Holnap ugyanezt viszem enni Csongrádra + csinálom "sós" változatot is,nehogy má' megéhezzek. Szerintem az szójaszószos lesz. ( ...a tányér mindig állandó mert még az ősidőkből való és szeretek belőle enni mert tetszenek a virágok rajta...meg mindig ez akad a kezembe.  !+"% )

Nagyon kész vagyok szerintetek?  @-o ;D

Nekem nagyon tetszik. Holnap meg is csinálom. Meglátjuk Rocky Road-os On Whey-el milyen lesz  /7%

Na végre valaki értékeli a munkásságomat. Szerintem Rocky Road ízű gumicukrot még senki nem evett.  ;D

Felkeltettétek az érdeklődésem...
Én olyan haribóskékásat szeretnék csinálni, mit rakjak bele? ????... ;D
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady


2008. Május 09. - 20:43:52
Válasz #799
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
...lehetőségek:

1)Kék tinta
2)Étcsokis Freak Fix Whey....ettől kék lesz  ;D
3)...vagy egyszerűen csak elnevezed HabCAKE-nek. Akkor már CAKE lesz.

Pancake...........vaúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú

2008. Május 09. - 20:46:51
Válasz #800
Nem elérhető

FirstLady


...lehetőségek:

1)Kék tinta
2)Étcsokis Freak Fix Whey....ettől kék lesz  ;D
3)...vagy egyszerűen csak elnevezed HabCAKE-nek. Akkor már CAKE lesz.

Pancake...........vaúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú

Nade mitől lesz békaízű? :D :D :D :D :D
meg egyébként is az ződ ;D ;D ;D ;D ;D

Viszont kíváncsi vagoyk erre az étcsokis freak fix wheyre... nekem általában édesek a proteinporok, ez lehet, hogy jobban ízlene nekem :)
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady


2008. Május 09. - 20:50:08
Válasz #801
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
...édes a Freak csak csúnya...de nekem ezért tetszik.

Ződ kell?

1)Béka here kivonat
2)Zöldalmás Elite Whey
3).....hmmm nagy trüsszentés?  @-o

2008. Május 09. - 20:56:01
Válasz #802
Nem elérhető

FirstLady


...édes a Freak csak csúnya...de nekem ezért tetszik.

Ződ kell?

1)Béka here kivonat
2)Zöldalmás Elite Whey
3).....hmmm nagy trüsszentés?  @-o

Na, akkor minnyá keresek egy békát, és kiherélem  8-) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Még jó, hogy mr. nutella vagy :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady


2008. Május 09. - 21:07:10
Válasz #803
Nem elérhető

Junior



2008. Május 09. - 21:15:06
Válasz #804
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
...édes a Freak csak csúnya...de nekem ezért tetszik.

Ződ kell?

1)Béka here kivonat
2)Zöldalmás Elite Whey
3).....hmmm nagy trüsszentés?  @-o

Na, akkor minnyá keresek egy békát, és kiherélem  8-) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Még jó, hogy mr. nutella vagy :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Ne bánts! ...jut eszembe lehet hogy Nutellával is finom lenne.Majd kipróbálom egyszer.
Én Mr Nutella? The Nutzilla...inkább mert Train Hard,Train Nutellar!

Na most már vissza kellene térni a szakmaiságra mert ez már Jamie Oliver topic így.  ;D

2008. Május 09. - 21:16:30
Válasz #805
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Sok sikert a véghajrába Zsolti!  :-):-)::

Köszi Tomi!

Rajtam már nem múlik!
Remélem ősszel már én is tudok neked szurkolni.  ;)

2008. Május 09. - 21:17:31
Válasz #806
Nem elérhető

George



2008. Május 09. - 21:32:37
Válasz #807
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
...én megtettem amit lehet...ennél több nem megy...még a héten egy párszor lemegyek alfába és fohászkodok a vb sorsdöntő istenéhez hogy mint földi halandót szánja meg egy kis sikerrel...mert ez nemcsak az én sikerem lenne,hanem a MI sikerünk!  @:-)

2008. Május 09. - 21:34:57
Válasz #808
Nem elérhető

George


Ne fohászkodj Zsolti, ha te azt eldöntötted, akkor úgy is lesz!

2008. Május 09. - 22:04:31
Válasz #809
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Ámen!

...ma jött meg a BSN Endorush-om is. Kíváncsi leszek a színpadra lépés előtti fél órában hogy mit tud.Ami miatt érdekes lehet egy badisnak verseny előtt:

"NOX (Állóképesség & Teljesítmény): A nitrogén monoxidot (NO) a szervezet termeli és az erek megnyitásában, vagy tágításában játszik szerepet (azaz értágító). A NOX a NO termelését segíti, főként az agyban és a vázizomzatban, ahol az Endorush formula teljesítmény és energianövelő hatásának katalizátorként működik.

Glicerol Hidratáló Polimerek: Ezt az izom-hidratáló keveréket úgy tervezték, hogy erős mágnesként viselkedjen, ami az izmokba vonzza a vizet, proteint, szénhidrátokat és más esszenciális tápanyagokat.

Ketoisocaproate kálium (KIC-K): A kálium egy elektrolit és nélkülözhetetlen az izomműködéshez és a teljesítményhez. Az Alpha-ketoisocaproate (KIC) elágazó láncú aminosav, a leucin előanyaga, amely az aminosavak közül a leganabolikusabb. A KIC-et már régóta használják, mint az izom „anti-katabolikus” ágensét. "

...és ez csak pár dolog abból ami miatt meg akarom tapasztalni a verseny előtti állapotban.