2024. November 02. - 19:15:30
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Sztereó felkészülése a 2008-as tavaszi szezonra :)  (Megtekintve 230459 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2008. Április 26. - 14:23:44
Válasz #675
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Májusban már várnak a Nutti gyárban egy személyes beszélgetésre.  @:-) /7%

2008. Április 26. - 15:05:35
Válasz #676
Nem elérhető

L

Az Ő cuccaikat szeretem a Lidl-ben. A magyorós müzli iszonyat finom! A Cottage Cheese szerintem a legjobb szintén és árban is jobb mint a tescoba.

Még pár cuccot hoznék a magyar lidlikbe.

http://www.lidl-linessa.de/index.php

Nálam is a Linessa Light Cottage Cheese megy esténként és nagyon finom.
És nálunk most csak 149 ft/200g! ))=/  ;D
"-Pedig azt gondolják sokan, hogy egy ilyen  individuális sport inkább egy emberen múlik...
  -Nem igaz! Higgyétek el: a testépítés CSAPATMUNKA!"

2008. Április 26. - 16:06:05
Válasz #677
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Lehet bele rakni édesítőt is vagy proteint és már desszert is van.  ;)

2008. Április 27. - 09:37:02
Válasz #678
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Közben levelezgetek ide oda...az olaszok nyálcsorgatva kérdezik hogy jön-e Serényi Kriszti és Kellner Zsuzsi is Athénba. !+"% ;D

El kellett hogy keserítsem őket. 7 olasz versenyző is jön. 6-an fiúk badiban. (az egyik legeredményesebb válogatott az olaszoké)plussz egy leányzó jön.

2008. Április 27. - 11:18:30
Válasz #679
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Kaja kísérletezés második rész. Ma még ezt ettem csak. Laktató,fehérjedús...és kitünő aminósavprofillal rendelkezik.
Édesség!!!!

Natur tofu+cottage cheese+zabpehely+édesítő. Zutyuld össze csomómentesre kicsit dobd be a mikróba. Összeérik bent.Hagyd kihülni megszívja magát. Finom és laktató...mint valami elfuserált túrós süti!!!  <:-) /7% ;D

2008. Április 28. - 20:44:49
Válasz #680
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Meséljek is...mostmár minden Dymatize ISO 100 shake ízt ismerek. :-)! ;D

4 íz

...az első legjobb a Berry
...második a Pina Coláda
...harmadik a Csoki (pedig mindenben csokis vagyok)
...negyedik a Fuzzy Nevel

Mind fini de ebben a sorban jönnek. A csoki egyértelműen a legédesebb. A legmeghatározhatatlanabb ízű a Fuzzy.

Az Anadrox bejön úgytünik...mégha nincs is erőm de pumpaérzet mint állat.  :-)!

A halat nem tudom megunni! Mindig finomnak érzem.  /7%

Súlyom: 85 kg (...ennek most nemtom örülnöm kellene-e)

A tesztek nagyon feltöltenek energiával és most fellelkesedtem Danin is. Jó olvasni mindenkinek a blogját,naplóját.  =/+' @:-)

2008. Április 28. - 21:01:17
Válasz #681
Nem elérhető

George

Az az igazság, hogy én hoztam le Zsolti dobozait tegnap és mikor megkapta, remegő kézzel kapott a két hatalmas szatyor után :D Át tudom érezni a helyzetét, rajtam is hatalmas nyugalom lett úrrá, mikor elhelyeztem a csomagtartóban az én adagomat. De Zsolti......hozzám képest mint valami rágcsáló, ami éppen begyűjtött valami értékes magvat, kapart is fel a ház irányába, csak úgy porzott utánna az út ;D

2008. Április 28. - 21:05:36
Válasz #682
Nem elérhető

endre66

Keményen kell, olyan zombi arcot akarunk látni!  8-)   0o0o0

2008. Április 28. - 21:10:33
Válasz #683
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Tudjátok sokaknak hihetetlen de én el tudnék éldegélni proteinturmixokon és protein csokikon. Nálam fanatikusabb turmixivót még nem hordott a föld a hátán. Bár a hétvégén épp amikor kiürült az ISO 100-am akkor ugye úgy feltételeztem a 2 mérőkanál után hogy ami maradt a doboz alján az már elenyésző. MÁSFÉL KANÁL még belement plusszba.  !+"% Tehát így frissibe 75-80 gramm fehérje legurult. (milyen finom sűrű volt)...aztán meg csodálkoztam hogy egy pillanatra el kellett ugranom a  :-/]. De nem volt nagyobb gond szerencsére...csak ezt a mennyiséget még az én gyomrom sem tudta gyorsan feldolgozni.

Miért jó a Dymatize bcaa? Mert jó nehéz és laktatja a gyomrot este is.  !+"%  A sima kapszulától lehet hogy felfordulnék.

2008. Április 30. - 12:01:04
Válasz #684
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Ma ismét meghazudtoltam a konyhaművészet íratlan szabályait. Méghogy a vizes konzerv tőkehalfilét nem lehet édesíteni? Dehogynem! Isteni volt!  <3! /7% ;D

2008. Április 30. - 16:04:41
Válasz #685
Nem elérhető

fitnessevi

Szióka!Ez komoly?Receptek kérhetünk?

2008. Április 30. - 18:45:56
Válasz #686
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Szia Évi! Recept? Nem tudom jól járnál-e most velem... ;D  Viszont a Pump & Flexbe lesz egy Messe Zsuzsi féle főzős sütős rész amiben már most is brutál jó kajákat fog képpel receptel bemutatni Zsuzsi!  ;)

A mai napról:

Ma 3 izomcsoportot kellett leedzeni mivel holnap ünnep. Váll-bicepsz-tricepsz. A mai napon egy hölgy edzőtársam volt (George engedelmével) aki mikor lejött és nekivetkőzött bizony a srácokat is ámulatba ejtette.Szó szerint megfagyott a levegő. A vállal kezdtük...nagyon ment...bicepsz folytat...egész jó....tricepsz...egy kicsit beszélgessünk már.  ;D Łł= !+"%

A bicepsznél bizony össze kellett kapnom magam mivel Yvette állóképessége bizony túlmutat elég sok férfiemberen is.  :-){  Mindeketten minimális szénhidráton vagyunk és egyöntetűen kijelenthetjük hogy ebben az időszakban is remek pumpaérzést biztosít és remekül segíti az edzést (és a zsírégetés is) az MHP Anadrox terméke. Enélkül nehéz lenne.

A másik topicban Antal Ercsiről is pár szó. Nagyon odafigyel a kajára...zsírégetőnek pedig nála a Hidroxycut-ot használjuk. Bevált! Yvette is megdícsérte hogy nagyon jó forma! Úgyhogy hajrá Eri!  =/+' Łł= :-)!

Megbeszéltünk egy csomó fontos részt Yvettel. Megittuk az ISO 100-at és feltöltődve (de fáradtan) mindenki folytatta az útját. Köszönet a teremben Esztinek (Yvette barátosnéjának) és Suncity Peti-nek a segítségért valamint Ocskó Attisnak hogy mindig partner minden őrületemben!  :-){

1.Yvette pillanatnyilag  :-){
2.A sztárpár
3."Lovaggá ütlek Sir Nutzilla!" ;D
4.Alapállás...jobb mint a kalapállás (de szar szójáték)

2008. Április 30. - 18:47:10
Válasz #687
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Szomorú búcsú az edzés végén "bodybuilding.hu" módra.

2008. Április 30. - 20:19:06
Válasz #688
Nem elérhető

Suncity

2008. Április 30. - 20:29:44
Válasz #689
Nem elérhető

sasa