2024. November 02. - 21:17:05
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Sztereó felkészülése a 2008-as tavaszi szezonra :)  (Megtekintve 230480 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

2008. Április 20. - 08:17:38
Válasz #630
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Igen igazad lehet. Tegnap a fogtündért is felcsíptam,...a héten berugatom az álommanókat is.  ;D

Jövőre már csak a GH manók lesznek soron... >:D

2008. Április 20. - 12:09:11
Válasz #631
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Kész vannak a zenéim....az egyéni és a páros is!!!! @:-)

Nem is gondoltam hogy ilyen profin tudok vágni! Vaóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó! @-o

2008. Április 21. - 18:29:15
Válasz #632
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
No kérem...megszületett a zsírégetős megoldásom....

Pörgetés ide, vagy pörgetés oda,
MHP Anadrox megy a Zsoltiba!  @:-)

Nézzük milyen változást látok...a forgatási nap óta rohamosan száradok...lehet hagytak Steve-ék valami légnemű retard hatású zsírégetőt a levegőben. Biztos vagyok benne!  @-o ;D

Ettől a héttől már hívhatjuk finisnek is...hisz alig 4 hét a rendelkezésre álló időm az első versenyig.

2008. Április 21. - 20:25:28
Válasz #633
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Tök jó az Anadrox mellé jár egy ilyen... Łł= ;D

2008. Április 21. - 20:37:09
Válasz #634
Nem elérhető

madinorbi

szekönd editör mentes felhasználó

2008. Április 21. - 20:47:25
Válasz #635
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor

2008. Április 21. - 21:14:07
Válasz #636
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
A múltkor a Glutamin SR mellé is kettő ilyet csomagoltak. Azóta az egyiket pizsamának használom.

Neked is a kék van Producer?  ;D

2008. Április 21. - 21:19:01
Válasz #637
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor

2008. Április 21. - 21:31:52
Válasz #638
Nem elérhető

darknight

A múltkor a Glutamin SR mellé is kettő ilyet csomagoltak. Azóta az egyiket pizsamának használom.

Nekem ma jött meg a 2 hete rendelt 1 kilós Glutamine-Sr. Hát, az enyémbe egyet sem csomagoltak... :( :( :(

Hiába, nem vagyok prominens személyiség... ::) ::) ::)

>:D >:D >:D
"Faith Divides Us Death Unites Us"

"Vágyból építesz templomot
Vagy elhagyod, vagy lerombolod
Új bánat űz, új fájdalom kell
A múló öröm nem érdekel"

"Monsters are real, and ghosts are real, too. They live inside us. And sometimes they win."

"The Night Is Darkest Just Before The Dawn"

"A Bűn Zsoldja Halál" (Róma 6:23)

"Az Emberek Erejét Nem Számokban Mérik..."

2008. Április 21. - 21:40:17
Válasz #639
Nem elérhető

God Vazzeg

Nekem ma jött meg a 2 hete rendelt 1 kilós Glutamine-Sr. Hát, az enyémbe egyet sem csomagoltak... :( :( :(

Na, elmegyek mosmá versenyezni, hol kell jelentkezni??  :-/-(-:

2008. Április 21. - 21:50:40
Válasz #640
Nem elérhető

mushroom

Vagy csináljunk bodybuilding.hu kupát teli értékes nyereményekkel, mint pólók shakerek stb  ;D Stevenek, Jhonnynak, Sztereónak meg a többi nagyágyú team extremefitesnek nem ér részt venni  >:D

2008. Április 22. - 06:45:59
Válasz #641
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

Azért van mert ezek limited editionok. Victor Martinez maga intézte Producernek meg nekem. Mondta hogy alkatilag mi felelümnk meg legjobban az MHP által támasztott követelményeknek.

...na de amíg tovább folytatjuk elárulom az igazat...az MHP honlapján rendelhető a pólóból...sajna nekem sincs ilyenem.  :'(

2008. Április 22. - 14:13:45
Válasz #642
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Érdekes dolgot vettem észre...elszámoltam a glutamint és elfogyott,DE amióta kényszerszüneten vagyok 1 hete,azóta rohamtempóban elkezdtem száradni. Képtelen vagyok rá tudományos magyarázatot találni. Én mint a glutaminok szószólója azt látom hogy a glutamin vizet tartana vissza? A bcaa-t viszont megemeltem...és tök érdekes hogy amennyire nem volt szimpatikus a Dymatize bcaa most azt látom favoritnak. Perpill azt mondom tablettás változat ide vagy oda jobban bejön mint az ON bcaa.

Ugye azon is gondolkodtam hogy a nagy mennyiségű turmix jelen esetben ISO 100 már igencsak fedezi a glutamin mennyiséget...plussz a szervezet is állít elő a bcaa-ból glutamint. Lehet hogy itt van az ördög elásva.  >:D

Úgyhogy lehet hogy a glutamin szünetel,a bcaa az "égbe" megy.

Hamarosan berakok a topicba Antal Ercsiről készült képeket amiket majd a napokban lövök az Ausztria Kupa előtt. Nagyon dekoratív forma...nagyon profi lesz!  ;) (:-)

2008. Április 22. - 14:47:15
Válasz #643
Nem elérhető

ViCtor

Magam már az elején elemezni szoktam, hogy ha valamire vágyom, az mibe fog nekem kerülni. Nem próbálom becsapni magam. Tudom, hogy vagy pénzzel, vagy az időmmel, az energiámmal, esetleg a kényelmetlenséggel vagy valami mással fizetnem kell érte. Ha pedig eldöntöttem, hogy valami megéri az árát, kész vagyok fizetni, és fizetek is.

2008. Április 22. - 19:16:31
Válasz #644
Nem elérhető

L

Hamarosan berakok a topicba Antal Ercsiről készült képeket amiket majd a napokban lövök az Ausztria Kupa előtt. Nagyon dekoratív forma...nagyon profi lesz!  ;) (:-)

Türelmetlenül várjuk!  ;)
"-Pedig azt gondolják sokan, hogy egy ilyen  individuális sport inkább egy emberen múlik...
  -Nem igaz! Higgyétek el: a testépítés CSAPATMUNKA!"