2024. November 04. - 19:07:51
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Sztereó felkészülése a 2008-as tavaszi szezonra :)  (Megtekintve 230679 alkalommal)

0 Felhasználó és 10 vendég van a témában

2008. Április 19. - 16:05:08
Válasz #615
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
Kipihentétek a tegnapi forgatás fáradalmait? ;) @:-)

2008. Április 19. - 16:06:40
Válasz #616
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Áááá épp most írtam a Pistinek. Ugyanezt kérdezte. Semmit nem bírtam aludni. Hajnal 3-kor elmentem a tescoba vásárolni. Nemtom mi lesz ennek így a vége.  :(

2008. Április 19. - 16:09:31
Válasz #617
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
Zsolti ha így folytatod reality műsort csinálunk! 8-)

2008. Április 19. - 16:11:22
Válasz #618
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Mindig eztet kell csinánod-e Producer. Rágom meg a gyomrodat...mondod oszt kössük az alkut megfelé.  ;D

...ja legyen sorsolás is: Dikkmátájz cuccokér menjenek a morék.  @-o ˝=/ !+"% ;D

2008. Április 19. - 16:22:37
Válasz #619
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
A kérdés pedig a következő:
Taka guru nasi masi csivava hi?
Kobajasi Extremefit Nagasaki kenicsiro surimi jokomo niku marara hi.

2008. Április 19. - 16:29:39
Válasz #620
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Várjál ez nem kínai de nem okoz problémát a japán sem:

Ojabun madarida,szátohá nádomászká. Yoko ono kobayashi "koko omo" Beach Boys? Extremefit hai!

2008. Április 19. - 16:34:08
Válasz #621
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
Várjál ez nem kínai de nem okoz problémát a japán sem:

Ojabun madarida,szátohá nádomászká. Yoko ono kobayashi "koko omo" Beach Boys? Extremefit hai!
Remélem egyszer bemutathatlak majd Hide-nek...  ;D

A hidroxiharkor és a dikárzon meg jó lesz a tesvíreknek!  !+"% ;D ;D ;D
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2008. Április 19. - 16:41:16
Válasz #622
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Istenem Hide....mennyit szaladtunk kisgyerekként a Fuji lankáin mikor a sarkunkban volt a lávafolyam. Régi szép idők.  ;D

2008. Április 19. - 16:44:45
Válasz #623
Nem elérhető

bandus

Istenem Hide....mennyit szaladtunk kisgyerekként a Fuji lankáin mikor a sarkunkban volt a lávafolyam. Régi szép idők.  ;D

ez kész Łł=
"200 Danabolnak magában nem állnék neki,de tény,hogy a methandrostenolonnak az izomépítő hatását érdemes kihasználni legalább 1x-az életben..." by player

2008. Április 19. - 19:19:02
Válasz #624
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
Mostmár a flexonline-on is népszerűsítettelek...mi mindenre jó egy Gyurma forgatás...  ;-oo-; 8-)
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2008. Április 19. - 20:49:12
Válasz #625
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
 :-){ ;D

A vendégpózolások gázsijában majd megegyezünk Steve. 60-40?  ;D

2008. Április 19. - 21:01:33
Válasz #626
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Hogy miképp tovább? George befejezte a diéta gyötrelmeit...így még 6 hétig egyedül szenvedek.Mindegy elég lesz egy idegbeteg az edzésen. Bár az izmok laposodnak,még mindg nem indul be pánikreakció mivel tudom hogy mennyi idő alatt miképp reagál a szervezetem egy kis többlet ch-ra. Még egy 2 hetet 100 gramm alatti ch-n leszek hogy teljesen lepucolódjon az utolsó sallang is majd a verseny előtt 2 héttel visszatöltök,és az utolsó héten pedig eljátszom a szokásos ch ürítés,töltés dolgot. Magabiztos vagyok...nem lesz gond. Most még nem az igazi,de jó lesz érzem.Nagyon!

A jó forma viszont valóban a május 31-es dátumra fog kijönni illetve egy kis változtatásnak köszönhetően a vb-n valóban egy jó fazonú 85 kilóval fogok színpadon állni. Ez a cél. Csupa pozitív előérzetem van.

Ezt a hülye alvás témát kellene csak helyre rakni. Az ISO 100 csak nem lesz kiiktatva az utolsó hétig sem mivel igen alacsony a nátrium tartalma,így nem fog semmiben befolyásolni.

Szemezek itt a Nutellával amit Pisiték hoztak. Olyan szép...biztos jól nézne ki egy palacsintába betöltve.  @-o
A Bcaa bevitel viszont május-júniusban jelentősen meg lesz emelve.

Várom a hétfői edzést mert szeretem ha pörög a napom.

2008. Április 19. - 21:30:04
Válasz #627
Nem elérhető

George

Így igaz, George visszaváltott monster üzemmódba a kis gyík kinézet után ;D Ma sikerült betermelni 2 grillcsirkét, egy csomó pogit, 2 kakaós csiga, némi fehérje, tejes-fagyis Muscle Milk, meg vagy 6 liter folyadék...de még enni fogok valamit, mert éhes leszek. Viszont nem lesz ilyen zaba jövő héttől, amit megbeszéltünk Zsoltival, hogy amennyire lehet, tisztán tartjuk a kajálást, én betartom. De hétfőre gyanítom leszek 100 kg ;D Nem lesznek laza edzések hétfőtől, ahogy egykori kiképzőm mondta:"Eddig négyesben mentünk, most kuplung nélkül váltunk ötösbe >:D"

2008. Április 20. - 06:21:02
Válasz #628
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Ma aludtam összefüggő 6 órát! @-o Tokaji furmint forever!  @:-) ;D

(...csak egy deci)

2008. Április 20. - 08:10:40
Válasz #629
Nem elérhető

Suncity

Zsolti :-)
ha már a falósejtekkel is joban vagy ,akkor az álommanóval is jó kapcsolatot kell kialakitani és nem lesz semmi gáz  a felkészüléssel @:-)