Hogy miképp tovább? George befejezte a diéta gyötrelmeit...így még 6 hétig egyedül szenvedek.Mindegy elég lesz egy idegbeteg az edzésen. Bár az izmok laposodnak,még mindg nem indul be pánikreakció mivel tudom hogy mennyi idő alatt miképp reagál a szervezetem egy kis többlet ch-ra. Még egy 2 hetet 100 gramm alatti ch-n leszek hogy teljesen lepucolódjon az utolsó sallang is majd a verseny előtt 2 héttel visszatöltök,és az utolsó héten pedig eljátszom a szokásos ch ürítés,töltés dolgot. Magabiztos vagyok...nem lesz gond. Most még nem az igazi,de jó lesz érzem.Nagyon!
A jó forma viszont valóban a május 31-es dátumra fog kijönni illetve egy kis változtatásnak köszönhetően a vb-n valóban egy jó fazonú 85 kilóval fogok színpadon állni. Ez a cél. Csupa pozitív előérzetem van.
Ezt a hülye alvás témát kellene csak helyre rakni. Az ISO 100 csak nem lesz kiiktatva az utolsó hétig sem mivel igen alacsony a nátrium tartalma,így nem fog semmiben befolyásolni.
Szemezek itt a Nutellával amit Pisiték hoztak. Olyan szép...biztos jól nézne ki egy palacsintába betöltve.
A Bcaa bevitel viszont május-júniusban jelentősen meg lesz emelve.
Várom a hétfői edzést mert szeretem ha pörög a napom.