2024. November 04. - 19:07:30
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Sztereó felkészülése a 2008-as tavaszi szezonra :)  (Megtekintve 230678 alkalommal)

0 Felhasználó és 9 vendég van a témában

2008. Április 18. - 20:15:29
Válasz #600
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Nemtom melyiknek van ilyen késleltetett hatása....de asszem ma meg emiatt nem lesz alvás.  !+"%

Lehet elmegyek sétálni kardió jelleggel. Tehát partymanek Venom Hyperdrive-ra és Stimulant-X-re fel!!!

Jól sikerült Yvettéknél Halason is a forgatás. Örülök neki. Yvette szerint is tündéri banda volt náluk. Olyanok akik rengeteg emberi értékkel rendelkeznek!

2008. Április 18. - 21:03:39
Válasz #601
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
Szuper nap volt a mai!  @:-)

Zsolti nagyon jól alakul és jó volt végre élőben is látni edzeni! Sokat fotózkodtunk, jót dumáltunk, finom volt a kaja...az egész stáb nevében köszönöm ezt a szép napot és a kedves vendéglátást!  :-)!

Yvette-ből amit láttam az igencsak meggyőző volt! Hatalmas tömeg, férfiakat megszégyenítő masszívság és tömörség...a háta pedig már kidolgozottság tekintetében is igencsak ütős! Gratula! Nekik is köszönjük a vendéglátást...jót pizzáztam a kislányukkal!  ;D ;D ;D
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2008. Április 18. - 23:10:55
Válasz #602
Nem elérhető

George

Muszály beraknom egy félig előnyös képet is, mielőtt teljesen rombadől az imidzsem a Gyurmás képek láttán ::)

2008. Április 19. - 01:32:21
Válasz #603
Nem elérhető

NaturalBoy

Ja szerintem is jó ez a kép is meg szerintem a gyurmás képek is jók  :-)!

2008. Április 19. - 06:02:25
Válasz #604
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Mint mondtam a képek nagyon keveset adnak vissza a valóságból. No para George!  ;)

2008. Április 19. - 08:30:17
Válasz #605
Nem elérhető

endre66

Muszály beraknom egy félig előnyös képet is, mielőtt teljesen rombadől az imidzsem a Gyurmás képek láttán ::)

Azt a fűzfánfütyülős mindenit! Muszáj, látom nem sikerült a szájadba rágni...

(hétvégén nem edzetek mih?...next péntek után lemegyek csekkolni egy edzést végre már ennyi szünet után)

((George: amúgy egy kis fikuci odaragadt a pólód közepére-bocs))   ))=/

2008. Április 19. - 08:57:27
Válasz #606
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Egy kis werk képsor

1. Senkinek egy szót se!
2. A lányok lapozzák a szaksajtót
3. Ugyan milyen turmixot kínál Bea a pultosok gyöngye Steve-nek?
4. Suncity

2008. Április 19. - 09:19:35
Válasz #607
Nem elérhető

George

Azt a fűzfánfütyülős mindenit! Muszáj, látom nem sikerült a szájadba rágni...

(hétvégén nem edzetek mih?...next péntek után lemegyek csekkolni egy edzést végre már ennyi szünet után)

((George: amúgy egy kis fikuci odaragadt a pólód közepére-bocs))   ))=/
Endre ezt csak neked direkt tettem be ;D ;D ;D Mostmár biztos vagyok benne, hogy te vagy Béci legnagyobb rajongója :D Lesznek még ilyen kis puzzle darabok neked, úgyhogy olvass rendszeresen ;D Ha összeszedsz 50 muszályt, akkor intézek neked egy helyesírási oklevelet bodybuilding.hu háttérel :-! (:-) Hétvégen unatkozol mi??? Na ezt megbeszéljük....
(a kis pötty egy bogár volt, amire az asszony utána felhívta a figyelmem, de én nem izgatom magam ilyenen, legyen csak olyan, mintha fika lenne :D)

2008. Április 19. - 09:23:46
Válasz #608
Nem elérhető

endre66

Jó, legyen bogár (minden rovár bogar, de nem minden bogar rovár).

Kijazabéci?

2008. Április 19. - 09:26:41
Válasz #609
Nem elérhető

George

Endre most látom ezt a képet, és rájöttem, hogy te előre láttad a jövőt! Szimbólikusan utaltál tudat alatt, az eljövendő bicepsz szakadásra! Uri Geller látott már? 8)

2008. Április 19. - 09:28:33
Válasz #610
Nem elérhető

endre66

Azmegkiaz, azmegmiaz? Gellér? Nem ismerek semmi Gellértet. Viszont sokszor láttam az Ollókező Eduárdót kis koromban!

2008. Április 19. - 09:37:18
Válasz #611
Nem elérhető

Tarot

Ilyen polóm nekem is van, én is Szegeden vagyok, mégse így áll rajtam, nemértem...  ˝=/
Lehet az energy blockban kéne edzeni.  :-O

ja és mivel én ilyen grammarnáci vagyok, muszáj és nem 'muszály'

2008. Április 19. - 09:46:59
Válasz #612
Nem elérhető

George

Ilyen polóm nekem is van, én is Szegeden vagyok, mégse így áll rajtam, nemértem...  ˝=/
Lehet az energy blockban kéne edzeni.  :-O

ja és mivel én ilyen grammarnáci vagyok, muszáj és nem 'muszály'
Miért, te nem a felfújhatós változatot kérted a boltban??? ????...Ez a muszályby George az én védjegyem, csak nem Endre tesója vagy ::)? Vagy rokonok?

2008. Április 19. - 11:23:21
Válasz #613
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

2008. Április 19. - 11:32:34
Válasz #614
Nem elérhető

George

Ez az! Vissza a témához!
Én prímán érzem magam, alig várom a hétfői edzést, úgyhogy meg leszel szadizva Zsolti!!! >:D