2024. November 05. - 14:51:04
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Sztereó felkészülése a 2008-as tavaszi szezonra :)  (Megtekintve 230771 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

2008. Április 02. - 16:08:32
Válasz #450
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Na hogy én is jelentkezzem.
A súlyom mocorog 87-88 kiló között. A pucolás megy...az erő időnként elszáll. Az arc kezdi felvenni azt a jellegzetes beesett versenyelőtti zombiszerű arcot. (Bár ígéretem szerint az arcom tükrözni fogja a fizikumom minőségét  ;D) A telihold arc már a múlté.Szerintem az ösvény jó amin megyek.

Ma szagoltam paprikáskruplit is. Jó volt.

A tápkieg program áprilistól változott.

Ami most megy: Dymatize ISO 100 ( a csokis a legjobb izolátum amit eddig életemben ettem! ,a fuzzy ízű az pedig elvileg egy narancsos-őszibarackos lenne de az íz meghatározhatatlan mikor iszod.Aki próbálta már a natures best isopure őszibarackost,...na olyan! ) Ebből napi 6 dupla adag megy.
Dymatize Bcaa  edzés előtt 10 darab
Dymatize glutamin...nem gondoltam hogy van glutamin és glutamin közt különbség. Ez egy masszívabb nehezebb állagú. Mikor kibontom én kaja szagot érzek a dobozból. (.ezek a pszihoaktív kiegészítők  @-o ;D) Edzés előtt 10 gramm...edzés után 10 gramm...lefekvés előtt 10 gramm.
Dymatize Multi...nekem elég
Natures Best C vitamin 2000 mg-os. A betegségemre ráküldtem a falósejteket meg a C vitit.Mintha nem is lett volna göthösség.

A héten vágatom össze a zenémet.

2008. Április 02. - 17:21:44
Válasz #451
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Lehet itt szó most szövetségekről...ki,hol,mikor mit rendez. Mindenhol ott vannak a nagyok.Legyen az IFBB,NABBA,WABBA,NAC...

A Vb-n valszeg a 3-as magassági kategória az enyém...ha összehúzom magam akkor a 4-es.  ;D Egy két éve csupa ismeretlen nevek nyerték és versenyeztek itt: Silvio Samuel,Andreas Frey...stb

2008. Április 02. - 19:30:43
Válasz #452
Nem elérhető

Lantos Johnny

VIP Member
Na hogy én is jelentkezzem.
A súlyom mocorog 87-88 kiló között. A pucolás megy...az erő időnként elszáll. Az arc kezdi felvenni azt a jellegzetes beesett versenyelőtti zombiszerű arcot. (Bár ígéretem szerint az arcom tükrözni fogja a fizikumom minőségét  ;D) A telihold arc már a múlté.Szerintem az ösvény jó amin megyek.

Küldenél egy arcképet(jelenlegit) ? ;)
.."senki sem mondhatja azt,hogy senki..anélkül hogy valaki lenne"
                                                     (MICIMACKÓ)
www.lantosjohnnyfitness.hu

2008. Április 02. - 19:45:04
Válasz #453
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Na de Johnny!  :-* ;D

...majd nemsoká lövök...lehet holnap...most egyébként is prémbe van burkolva az arcom az inkognitó miatt. Így még egy megkopott vén f.sz vagyok...de ha megberetválkozok egy 20 éves suhanc kölök.  ;D

2008. Április 04. - 19:09:08
Válasz #454
Nem elérhető

endre66

Mr Eszteró már a következő (mellék)hatásokat produkálja:

1) egyre gyakrabban kötődik ki a cipőfűzője akarata ellenére
2) egyre hosszabb ideig tart neki azt bekötni
3) elfelejt magánál aprópénzt tartani buszjegyre
4) rossz buszmegállóba megy  @-o
.
.
.
Alapvetően azonban jól tűri a kiképzést.

Ellenben elkellhet itt néhány hurrá-hajrá-zsolti beírás kedves kollégáim! Ne fogjátok vissza magatokat!  :-):-)::

2008. Április 04. - 20:32:07
Válasz #455
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
...ez csak egy pár dolog.  @-o ;D

A toleranciaküszöböm is csökken. Szerintem egyébként jól viselem a dolgot. Mindig van valami vagy valaki aki ad egy plussz lökést.

A napokban suncity júzer is beleszagolt a glutaminomba és egyértelműen kijelentette hogy sült hús illatú. Az ISO 100 (fuzzy nevel) pedig egyesek szerint vattacukor mások szerint kűrtős kalács illatú.

Most jövök a tescobol. Holnap sajna alapítványi bálban segédkezek illetve "mulatok",így vettem 800 gramm tőkehalfilét és egy kis mexikói mixet hogy a bál ideje alatt ki tudjak osonni enni a sülthúsok közül. Ja meg rakok bele egy kis cottage cheese-t is. Hosszú lesz az este. Még jó hogy Molnár Csanád ex testépítő mb személyében lesz egy hasonszőrű nemnormális asztaltársam mint én.  ;D

Talán nem mondok el titkot ha elárulom hogy a GYURMA stábja április 18.-án pénteken Szegeden forgat (velem  ;D) az Energy Block edzőteremben. Asszem egy karedzést prezentálunk....vagy mellet...de asszem épp kar jön ott. Akko azt.

A Bihac Open (május 17) versenyre két kisbusznyi magyar megyen. Este egy svédasztalos késői gyorsfalás lészen,másnap pedig délelőtt egy igazi zaba,ahol egy egész birkát is megsütnek majd.  <:-) Łł= :-)!
Ez lesz az első versenyem.

Úgy gondolom a Dymatize ISO 100 csokis cuccát csak javasolni tudom minden versenyzőnek!!! Ha akartok jót és finomat akkor csak ezt!!! Nagyon jól emészthető és nagyszerű a felszívódása. Verseny előtti hétig biztos nyomni fogom,utána pedig megadózisban a Bcaa és a Glutamin fehérjetöltés,ch ürítés alatt. A verseny előtti pillanatokra sokat töprengtem hogy mi legyen de asszem bedobok pár BSN Endorusht. Jó lesz! Megálmodtam!

Összességében nagyon pozitív vagyok...tele vagyok ambícióval és már az őszi ultrabrutál tömegelést is tervezem aminek az alapja az Anabolic Xtreme Hyperdrol és Mass Fx lesz (ha nem jön addig még jobb).

2008. Április 07. - 08:22:59
Válasz #456
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Megvót a bál...1 kiló 20 deka tőkehalfilét vittem magammal,egy kis babbal és mexikói mixel. Végül is 3 adagban lett elfogyasztva. Hajnal 4 órási hazaérkezés lett belőle.

Másnap délelőtt már mentem be konzultációra Yvettel...ott készültek ezek a meggyötört álmosfejű képek. Átbeszéltük a további teendőket...a pózzenét, a versenyeket,a kaját...stb. Yvette most lendül bele...innentől lesz a nemulass.  ;)

2008. Április 07. - 08:29:06
Válasz #457
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Eléggé előre gondolkodom...de már az őszön is filuzom...azthiszem lesz egy újabb MHP-s kihívás.Szeretem az MHP cuccokat. Egyben az A-Bomb és T-Bomb lesz az alap. Az előtte való időszakban pedig egy kis Hyperdrol és Secretagogue képezi az alapot majd. Ez lesz a "pihenőidőszak" ebben az évben. Az MHP ősszel kell hogy bizonyítson.
A fehérjebevitelt pedig végre Muscle Milk-el oldhatom meg.  /7%

2008. Április 07. - 09:13:08
Válasz #458
Nem elérhető

sasa

Zsolti!
Ki ez a két csaj a képen? ;D
Ha a testsúly arányokat nézem, akkor az Ivettnek brutál válla és karja van.
Megmerném kockáztatni, hogy előrébb van, mint te.
De ne csüggedj, mert te is nagyon jó vagy! :-!

2008. Április 07. - 11:10:44
Válasz #459
Nem elérhető

Seth

Végre képek!! Jól alakultok...  @:-) és most már jöhetnek gyakrabban, nincs mitől félntek!  ;D

2008. Április 07. - 12:43:42
Válasz #460
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
Talán nem mondok el titkot ha elárulom hogy a GYURMA stábja április 18.-án pénteken Szegeden forgat (velem  ;D) az Energy Block edzőteremben. Asszem egy karedzést prezentálunk....vagy mellet...de asszem épp kar jön ott. Akko azt.
:-O

Most akkor menjek vagy ne?  ::) 8-)
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2008. Április 07. - 13:21:59
Válasz #461
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Zsolti!
Ki ez a két csaj a képen? ;D
Ha a testsúly arányokat nézem, akkor az Ivettnek brutál válla és karja van.
Megmerném kockáztatni, hogy előrébb van, mint te.
De ne csüggedj, mert te is nagyon jó vagy! :-!

;D...Jók leszünk párosban mert nagyon hasonló izomformákkal rendelkezünk....és nincs ezen mit szépíteni Yvette tényleg nagyon komolyan fog kinézni,illetve láthatjátok hogy a 88 kilóm mellett sem mutat kicsit. De egységében nagyon ott lesz. Majd verseny előtti állapotban lesz érdemes megnézni mindkettőnket. Addig csak mindenkit félrevezetek a képekkel.  ;D

2008. Április 07. - 13:24:04
Válasz #462
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
:-O

Most akkor menjek vagy ne?  ::) 8-)

Nekem Te is a stáb vagy! Remélem gyössz! Csak mert akkor behírdetjük a teremben hogy lesz Steve Namat szeminárium is.  ;) ;D

2008. Április 07. - 13:35:11
Válasz #463
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Egyébiránt a képekhez annyit hogy én tipikusan az az illuzionista vagyok aki képeken szerintem nagyon szarul mutat,de a színpadon meg maga a megtestesült perfekció!  ;D

Nem fogok csalódást okozni ebben biztos vagyok!!!

2008. Április 07. - 13:35:27
Válasz #464
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
Ne felejts el majd szólni a terembe, hogy nagy stábbal és mega giga technikával megyünk!  ;D
Nagy party lesz @:-)