2024. November 05. - 15:49:33
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Sztereó felkészülése a 2008-as tavaszi szezonra :)  (Megtekintve 230776 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

2008. Március 20. - 21:29:18
Válasz #435
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Igyekszünk uraim!  /:-)

De oké Seth nem kóstolok,a George meg a te kedvedért. Mintha összebeszéltetek volna.  ;D

Majd a versenyző kollegákat szeretném meginterjúvolni a szénhidráttöltésről. Lehet bepróbálom a kísérletezést. A Kozaróczy Tibi féle "szemét kaja töltés" nagyon szimpatikus.  ;D

Kiváncsi lennék a szakvéleményekre:
1.Száraztöltés előnye-hátránya
2.Vizet sokat vagy keveset (mindkettőre láttunk példát)
3.Töltés pl Vitargoval
4.Vízhajtás előnye-hátránya.

Johnny,Steve,Laci...ha gondoljátok szívesen meghallgatom a sztárok hogy töltenek.  :-){ /7%

2008. Március 21. - 17:33:52
Válasz #436
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Hahóóóóóóóóóó Steeeeeeve,Jooooooooooooooohnnnnnnnnnnnyyyyyyyyyy!

Köllenek a háttérinformációk. Mindenki elmondja a titkát,eggyé gyúrom és sajátomként adom el.  ;D

2008. Március 21. - 23:42:36
Válasz #437
Nem elérhető

dave18

Ugy látszik nem figyelnek rád pedig engem is érdekelne a téma és sztem vannak még 1 páran így ugyhogy segítek: juhúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú van itt valakiiiiiii???!!!  ;D

2008. Március 22. - 00:03:32
Válasz #438
Nem elérhető

George

Lehet, hogy a Segítségnyújtás Újonc Testépítő és Fitness versenyzőknek topikba kellett volna tenned a kérdésed Zsolti ;D

2008. Március 22. - 06:19:19
Válasz #439
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

2008. Március 22. - 09:13:26
Válasz #440
Nem elérhető

Seth

Mindenki írja a saját topicja végére, és akkor nem lehet kikerülni...   ;D ;D ez engem is érdekel, lásd a "segítség..." topicban, deonnnan  már ide küldtelem mindenkit óvatlanul   #:-), mindjárt szétoffolom Vele Gaspari tömeges blogom is  ;-oo-; vagy másét...  >:D >:D

2008. Március 22. - 16:51:54
Válasz #441
Nem elérhető

Johnnyx

Vagy nyithatnánk a témában egy új topicot  8-}
Egyetek zabot!

2008. Március 22. - 17:29:50
Válasz #442
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Nyithatunk,de sajna akárhogy is nézem ez a dolog inkább a versenyzőket vagy a versenyre készülőket érdekli jobban.

Na majd csak visszatérnek ide is egyszer és megkommentálnak.

Ugye ígértem vigyázok a hétvégén. Csirkemell,minimális főtt krumpli,pufirizs ezek voltak eddig. Meg msot készül egy speciális szervezettisztító tradícionális étel amire nagyon rá vagyok éhezve: Dinsztelt káposzta! Ami eddig beragadt azt kiviszi,meg ugye több helyen olvashattuk negatív kalória,tehát a megemésztéséhez több kalória kell mint amit maga a káposzta tartalmaz.  ;D

Készül ma is zabpelyhes süti. De nem kajcsizok belőle,legfeljebb megkóstolom. Hétvégén is leszorítom a ch-t,pedig lehet ilyenkor mehetne több. De úgy belejöttem. Terv:Lepucolás-laposodás-fazon kialakulása-visszatöltögetés-kikerekedés-örömködés-vizesedés-megszorítás-örömködés.  ;D

2008. Március 23. - 21:00:09
Válasz #443
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Szépen betartottam ma is mindent...alig ch...pipimell...káposzta...turmix. Leedzettük a hétfő mellet mert holnap ismét egy akaraterőprobáló vendégség. Súlyt is mértem ma: 90 kg.  !+"%

Holnap húsvét napján csinálok pár "le-fel" kört a tizesbe. Ha valami részeg locsolóember szembejön és megkérdi mitcsinálok,akkor megmondom neki hogy fusson az életéért mert egy pszihopata egy késsel a kezébe kerget. Így lehet tömegsportot generálni.  ;D

Hasaznom is kellene...de arra most van jobb ötletem.  ::) :P ;D

2008. Március 25. - 19:53:28
Válasz #444
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Valami vírust bekaptam.  :( Nembaj...ráküldöm ezekre is a falóvírusokat meg 2000 mg Natures Best C-vitamint. Göthösnek érzem magam,szarul alszok. Ma kb 20 gramm ch-n voltam. Ez nem sok,de zsufis napom volt. Jó uton haladok a fogyásban...laposodok mint a szar...de jön le a dzsuva is.  ;D Ma megkérdezték hogy milyen érzés hogy mostmár csapottak a vállaim és nem badis a kinézetem?  ;D

Ettől függetlenül betegen,köhögve,hörögve is lenyomtuk a hátat. Azért fasza hogy a George mellettem van. Könyebben átvészelem az ilyen szitukat.  :-){

A NAC vb-re elment a nevezésünk,a repjegy lefoglalva.

A gyakikat rakom össze...közben pedig az Ausztria Kupára készülő csajokat kell felkészíteni minden téren. Ebben főleg a színpadi viselkedés elsajátítása lesz nehéz. De bizony a jó edző elmutogatja amúgy "buzisan" hogy miképp kell járni,fordulni,nézni,mimikázni...stb.  Łł= !+"%

2008. Március 26. - 11:56:30
Válasz #445
Nem elérhető

Johnnyx

De bizony a jó edző elmutogatja amúgy "buzisan" hogy miképp kell járni,fordulni,nézni,mimikázni...stb.  Łł= !+"%

Na erre befizetek  ;D
Egyetek zabot!

2008. Március 27. - 20:35:50
Válasz #446
Nem elérhető

Suncity

ma annak volt a napja, hogy Zsolti trikóba edzett =/+'   
nagyoon, nagyon szépen fejlődik és még van 2 HÓNAP!!!!!! :-! :-! :-!

2008. Március 28. - 17:41:42
Válasz #447
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Nem kilestek?  ;D

Mi történt ma? Lábaztam...kicsit cingárka...de fejlődik. A repjegy megvéve...a szállásunk folyamatban. Az Olümposz téren az Ouzo kifőzdét bedig már lefoglaltuk a verseny utánra.  ;-oo-; @-o :-oD ;D

2008. Március 28. - 21:35:03
Válasz #448
Nem elérhető

hopika

Az úúúúzót én is szeretem,csak az asszonyka van rosszul a szagától(akarom mondani illatától)... :-oD
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2008. Március 31. - 17:05:46
Válasz #449
Nem elérhető

George

Ma kellemes ki melledzés volt. Sok-sok nyomásnak köszönhetően jócskán feljött az első delta, mondjuk nem engedem, hogy Zsolti túlságosan kis súlyokat használjon alapgyakorlatokhoz  :-Đ. Erezettség alakul, most már csak szeparáltság kellene :D Van még pár hét, nem lesz rossz a vége ;)