Remélem nálad nem így néz ki a diéta...
Hentesnél:
- Kérek négy kilót abból a halból!
- De uram, az kolbász!
- Kérdeztem én, hogy hívják azt a halat?
Ha hiszed,ha nem de egy csomó kísértés ér ilyenkor. Természetesen murphy törvényei ilyenkor hatványozottan élnek. Egy csomó alapítványi bálra vagyunk hivatalosak (természetesen semmit nem eszek)és ilyenkor viszem az ON-t meg a Probolicot.
Hétvége 3 hely (locsolkodás vagy mi a tököm) Mindhárom helyen jobbnál jobb kaják,kedvenc sütik,de "köszönöm" nem kérek.
Kicsit belehajszólatm magam a diétába...és ténylegesen úgy teszek mintha már csak pár hetem volna a versenyig. Pedig akárhogy is de még 2 hónap van az elsőig. Talán meg is kótolom hétvégén azokat a sós disznósonkákat.
Edzésről is...mondjuk tegnap váll: George kibaszott jókat talált ki,de egyedül nem csináltam volna meg. Olyan ultrbrutál szuperszetteket hogy áááááááááá. Nyomás vállgép+oldalemelés,Oldalemlés vetkőzés...18-16-14-12-10-7-5 kg pihenő nélkül, nyomás egykezes súlyzó+oldalemelés,egy sorozat nagy ismétlészám kis súlyzóval majd statikus kitartás (csak a kar súlyzó nélkül). Már az első gyakinál szarrá bedurrant a vállam tehát a tegnapi váll eredményesnek mondható.