2024. November 05. - 17:35:59
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Sztereó felkészülése a 2008-as tavaszi szezonra :)  (Megtekintve 230782 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

2008. Március 16. - 15:43:01
Válasz #420
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

2008. Március 17. - 19:46:46
Válasz #421
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Na hogy ne állandóan a bohóckodásról írjunk. Ma mellezés volt. Fekvenyomás után (ami számomra meglehetősen jól ment 100 gramm alatti ch-val) 45 fokos nyomást végeztünk nonsztoppban a tárogatással,majd ez megfejeltük a végén a csigás összehúzás és áthúzás nonsztoppban végzett élvezetével.

Reggeli után 89(!) kiló voltam. Nagy volt a lendület és megégett a popsim a szoliban.  :-p ;D

Ma kényszermegoldás volt halügyileg ismét. Mivel nem voltam előrelátó így ma busát ettem. Nem rossz! Az orvosok által is javasolt hal,a húsa csökkenti a koleszterinszintet,jó hatással van az emberi szervezetre. Édesvizi,iszapízű és félárban kapható a Pennyben.  ;D

Közben szétnéztem a világhálón. Megnéztem a Tozó Elite utifilmet.  :-)! (...mégazta keresztcsíkos gluteust), Megnéztem Guldi hogy halad. Ott meg a váll volt megdöbbentő. Megnéztem a La Lave Alexéket is karozni. Szóval most olyan motiváltnak érzem magam.

2008. Március 18. - 06:32:00
Válasz #422
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Hajjaj....ebben az évben csak a konditerem mérlegét használtam...most ráálltam a saját digitális mérlegemre. Hinni vagy nem hinni? Ez itt a kérdés! 86.9! Az tény hogy nagyon belelendültem...de hogy ennyire. No majd meglátjuk mit és mennyit kell visszatöltögetni vagy ide-oda rakni.

2008. Március 18. - 20:02:39
Válasz #423
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Ma azt javasolták nekem hogy ne badiban induljak a vb-n. Azaz fogyasszak be 73 kilóra és fitnessformázzak. Na neeeem! Mégegyszer nem csinálom végig. Szeretnék egy 85 kiló körüli formát a színpadon,olyat amivel jól érzem magam,nem vagyok kiszikkadva,nem érzem magam a halálomon,hanem igazán én vagyok. Igen tudom hogy a kategória tele lesz olyan "freak"-ekkel. Nem igazán érdekel. Olyan fazonban akarok felállni ami profisan hat,lehet hogy a többieknél kisebb de mégis esztétikusabb. Az is lehet hogy nem nagy figyelmet kapok mert oda a freak fazon kell és az én tipusom a 10-be sem lesz benne. Akkor ez van. Tisztában vagyok vele hogy 90,100 kiló körüli fazonok is lesznek mellettem. Rendben. De amíg nem próbáltam ki magam így vb szinten addig nem tudok róla nyilatkozni. Tavaly Berkes Laci is indult ezen és 93-94 körüli testsúllyal 4. lett. Ezt is belekalkuláltam. Benne lenni az első hatban egy VB-n szerintem elismerésre méltó dolog. Tulajdonképp ami számomra fontosabb a vb-n a páros badi. Olyan gyakit raktam össze hogy az önmagában egy színházi előadás.  ;D
Amikor elgondolkozom azon hogy freakek vs esztétikus badisok azért eszembe jut Johnny az EB-n,Pisti a profik közt,Tozó az Elitben...és megerősödik bennem hogy nem feltétlen kell brutálisan nagynak lenned hogy nyerj.

Akárhogy is lesz,a legjobbat viszem ki! Nem lesz okom a szégyenkezésre akárhogy is alakul a végeredmény. De nem fognak elfeljteni az biztos!  ;D

2008. Március 18. - 22:49:31
Válasz #424
Nem elérhető

George

Ma azt javasolták nekem hogy ne badiban induljak a vb-n. Azaz fogyasszak be 73 kilóra és fitnessformázzak.
????... Ezt ki mondta? Én is megnézném ;D De csak ha tangabugyi lesz rajtad >:D

2008. Március 19. - 19:32:35
Válasz #425
Nem elérhető

BrianB

Remélem nálad nem így néz ki a diéta... 8-} ;D ;D

Hentesnél:
- Kérek négy kilót abból a halból!
- De uram, az kolbász!
- Kérdeztem én, hogy hívják azt a halat?

2008. Március 20. - 05:26:13
Válasz #426
Nem elérhető

hopika

Te Zsolti!
Nem láttalak tegnap az első sorban a szabadgyakidat előadni a koncert alatt...

George!
Még1x köszönet,hogy ellátogattatok a koncertre és remélem ki lehetett azért bírni a dolgot...

Üdv,
T. ;-oo-;
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2008. Március 20. - 06:17:24
Válasz #427
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Borzasztóan sajnálom de mentségem is van. Mint tudjátok most van a Szegedi Tavaszi fesztivál,és a párom meglepett egy Klezmer esttel a Zsinagóga dísztermében. Így 7 órától én ott csápoltam a "Sálom a lehen"-re.  ;D

Ami késik nem múlik Hopi. Szerepelünk mi még egy videóklippben.  !+"%

Mégegyszer sajnálom Hopi kollega!  :'(

2008. Március 20. - 06:46:44
Válasz #428
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

Hentesnél:
- De uram, az kolbász!

;D

Ha hiszed,ha nem de egy csomó kísértés ér ilyenkor. Természetesen murphy törvényei ilyenkor hatványozottan élnek. Egy csomó alapítványi bálra vagyunk hivatalosak (természetesen semmit nem eszek)és ilyenkor viszem az ON-t meg a Probolicot.
Hétvége 3 hely (locsolkodás vagy mi a tököm) Mindhárom helyen jobbnál jobb kaják,kedvenc sütik,de "köszönöm" nem kérek.
Kicsit belehajszólatm magam a diétába...és ténylegesen úgy teszek mintha már csak pár hetem volna a versenyig. Pedig akárhogy is de még 2 hónap van az elsőig. Talán meg is kótolom hétvégén azokat a sós disznósonkákat.

Edzésről is...mondjuk tegnap váll: George kibaszott jókat talált ki,de egyedül nem csináltam volna meg. Olyan ultrbrutál szuperszetteket hogy áááááááááá. Nyomás vállgép+oldalemelés,Oldalemlés vetkőzés...18-16-14-12-10-7-5 kg pihenő nélkül, nyomás egykezes súlyzó+oldalemelés,egy sorozat nagy ismétlészám kis súlyzóval majd statikus kitartás (csak a kar súlyzó nélkül). Már az első gyakinál szarrá bedurrant a vállam tehát a tegnapi váll eredményesnek mondható.  :-)! Łł=

2008. Március 20. - 13:34:59
Válasz #429
Nem elérhető

George

Te Zsolti!
Nem láttalak tegnap az első sorban a szabadgyakidat előadni a koncert alatt...

George!
Még1x köszönet,hogy ellátogattatok a koncertre és remélem ki lehetett azért bírni a dolgot...

Üdv,
T. ;-oo-;
Tetszett a koncert az este, Cili azóta is emlegeti, hogy tök jó volt. Profin csináljátok az biztos, a levegő meg szar volt a sok cigi miatt, az lehetett a baj  ;D

2008. Március 20. - 14:42:58
Válasz #430
Nem elérhető

hopika

Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2008. Március 20. - 15:14:56
Válasz #431
Nem elérhető

Lantos Johnny

VIP Member

Hentesnél:
- De uram, az kolbász!

;D

Ha hiszed,ha nem de egy csomó kísértés ér ilyenkor. Természetesen murphy törvényei ilyenkor hatványozottan élnek. Egy csomó alapítványi bálra vagyunk hivatalosak (természetesen semmit nem eszek)és ilyenkor viszem az ON-t meg a Probolicot.
Hétvége 3 hely (locsolkodás vagy mi a tököm) Mindhárom helyen jobbnál jobb kaják,kedvenc sütik,de "köszönöm" nem kérek.
Kicsit belehajszólatm magam a diétába...és ténylegesen úgy teszek mintha már csak pár hetem volna a versenyig. Pedig akárhogy is de még 2 hónap van az elsőig. Talán meg is kótolom hétvégén azokat a sós disznósonkákat.

Edzésről is...mondjuk tegnap váll: George kibaszott jókat talált ki,de egyedül nem csináltam volna meg. Olyan ultrbrutál szuperszetteket hogy áááááááááá. Nyomás vállgép+oldalemelés,Oldalemlés vetkőzés...18-16-14-12-10-7-5 kg pihenő nélkül, nyomás egykezes súlyzó+oldalemelés,egy sorozat nagy ismétlészám kis súlyzóval majd statikus kitartás (csak a kar súlyzó nélkül). Már az első gyakinál szarrá bedurrant a vállam tehát a tegnapi váll eredményesnek mondható.  :-)! Łł=
Azért remélem hátsó deltára is csináltatok valamit 8-)
.."senki sem mondhatja azt,hogy senki..anélkül hogy valaki lenne"
                                                     (MICIMACKÓ)
www.lantosjohnnyfitness.hu

2008. Március 20. - 15:18:12
Válasz #432
Nem elérhető

Seth

Hentesnél:
- De uram, az kolbász!

;D

Szerintem az kóstolós dolgot jól gondold meg  o:) Bár Te ismered a tested!  ;-oo-;, de azt tudom, a fizikumod egyik legnagyobb erénye, hogy baromi érett tudsz lenni, különösen a felső szekcióban, főleg kar, váll, mell, hát... és ez mindenképp olyan fegyvertény amit érdemes idén is bevetni... Mindent bele, mi figyelünk ám  8-) és várjuk már, hogy berakj egy képet, amin már ütős formában vagy!! @:-)

2008. Március 20. - 16:00:29
Válasz #433
Nem elérhető

George

Hentesnél:
- De uram, az kolbász!

;D

Azért remélem hátsó deltára is csináltatok valamit 8-)
Hátsó váll a csukjához van berakva nagy intenzitású döntött törzsű oldalemelés formájában /:-)

2008. Március 20. - 16:20:34
Válasz #434
Nem elérhető

Lantos Johnny

VIP Member
.."senki sem mondhatja azt,hogy senki..anélkül hogy valaki lenne"
                                                     (MICIMACKÓ)
www.lantosjohnnyfitness.hu