2024. November 05. - 17:25:26
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Sztereó felkészülése a 2008-as tavaszi szezonra :)  (Megtekintve 230779 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2008. Március 13. - 22:52:09
Válasz #405
Nem elérhető

hopika

Na és 19.-én ki akartok kapcsolódni egy kis akkusztikus zúzdával???
Nem tudom,hogy beugrós-e a buli,ha igen feliratlak Téged és G.-t a vendéglistára.(majd megmondom,hogy ha egy nagydarab zöld valamit látnak közeledni,akkor ugaorjanak félre,mert a diétázó testépítő elé nem érdemes odaállni!)
Meglepő és mulatságos a produkciónk amúgy.Ha voltatok a zahonyunplugged.hu lapon,akkor a repertoár menüpontból ez le is jön egyből... @-o @-o @-o
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2008. Március 14. - 13:22:49
Válasz #406
Nem elérhető

George

G.
majd megmondom,hogy ha egy nagydarab zöld valamit látnak közeledni,akkor ugaorjanak félre,mert a diétázó testépítő elé nem érdemes odaállni!)
G pont - ez én vagyok ;D
A nagy zöld izé az is én vagyok, diétázó Ogre. Zsolti inkább fehérkés, már-már betegesen sápadt, kissé múmiás arckifejezéssel(csak több hajjal), egyre több öltözékben.

2008. Március 14. - 16:43:00
Válasz #407
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Majd az élőműsorban csinálunk egy szavazást hogy ki a szebb. Jó?  ;) :-p ;D

De abban George-nak igaza van hogy kicsi vagyok,meg szarul is nézek ki. Tökömet a Tiszának megyek!  @-o ;D

George április elejéig még te is ledobod azt a 20 kiló plusszodat és szerintem addigra te is egész szarul fogsz kinézni.  ))=/

2008. Március 14. - 16:59:43
Válasz #408
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Ja Geroge a másik hogy Hopi diétázó testépítőről beszélt. Ebbe a kategóriába te sehogy nem férsz bele!  ))=/ ;D

2008. Március 14. - 18:46:43
Válasz #409
Nem elérhető

George

Halld a nép szavát Zsolti:

Mostmár hivatalosan is nyitnod kéne egy topikot George cimbora, mivel szerintem kinőtted ezt a helyet  @-o

Sajna a Ki a legnagyobb ember a világon topikot már megcsinálták, úgyhogy sorry ;D

2008. Március 14. - 18:49:21
Válasz #410
Nem elérhető

George

Ja Geroge a másik hogy Hopi diétázó testépítőről beszélt. Ebbe a kategóriába te sehogy nem férsz bele!  ))=/ ;D
Ez igaz, de azt mégsem mondhatom, hogy diétázó Ogre, mert az hülyén hangzik. Te viszont kétszer is beleférsz, kb úgy, mint a tömegelős gatyádba ))=/

2008. Március 14. - 19:08:27
Válasz #411
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Neked sincs okod a panaszra,lassan jó lesz az "M"-es póló. Nem szégyen az, csak feszüljön.  ;D

Ez a téma lezárva.  :-/-(-: ;D

Egyezünk meg hogy mindketten szépek vagyunk csak másképp.Jó tudom te okos is vagy. Én nem annyira,na bumm.

2008. Március 14. - 19:55:45
Válasz #412
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Ma lábazás ment de szomorúan tapasztalom ha nincs ch nincs nagy guggolás. Pedig bevittem a bandázst is.  :(
150 volt a vége...ami ugyan szép kényelmes volt de legalább biztonságos és tökéletes 8 ismétlés.  ;D

A kitörés is jól megy (látjátok már adok számokat is) 18 kilós kézisúlyzóval sétálgatok. Holnap már rászánom magam a lépcsőzésre:tizedikről le,tizedikre fel. Jót fog tenni. A fejemre megjegyezték hogy kezd hasonlítani a verseny előtti állapothoz. Szerintem még messze nem olyan. Mikor már édesanyám is megijed tőlem,akkor jó.

Ma magkóstoltam a Muscle Milk készitalt. A kávésat. Már értem mért szeretitek.Édes is...finom is...selymes is.  :-)!

A tápkiegben áprilisban ismét egy reform fog életbe lépni. Átnéztem a szénhidrátadatokat,a különböző makro és mikrofrakciók egymáshoz való arányát,a kálium,nátrium,kalcium egymáshoz való arányát és a következő stacket léptetem életbe áprilistól:

Dymatize Iso 100
Dymatize Elite Whey
Dymatize Bcaa Complex
Dymatize Glutamin
Dymatize Super Multi
MHP Glutamin SR
PCT vagy Novedex

2008. Március 14. - 20:17:29
Válasz #413
Nem elérhető

George

Neked sincs okod a panaszra,lassan jó lesz az "M"-es póló. Nem szégyen az, csak feszüljön.  ;D

Tudtam, hogy ki kellene vágni a cimkét --) :-Đ

2008. Március 15. - 11:47:09
Válasz #414
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
 ;D

Közben a versenyekkel kapcsolatban egy B terv is képbe jött. Ha a NABBA vb-t nagyon lehetelen és elérhetetlen városba viszik, akkor az egy héttel előtte lévő NAC Vb-t célozzuk meg. Az Athénban lesz.

Majd meglátjuk még.

2008. Március 15. - 12:06:07
Válasz #415
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Szivöm szörint mindég az első a jó választás...akkó viszont NABBA.

2008. Március 15. - 19:11:35
Válasz #416
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Nekiültem fényképeket nézni de az egykori és "mai" Frank Zane ismét megbabonázott.  :-O :-){

2008. Március 15. - 19:30:39
Válasz #417
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Csináltam a lányoknak zabpelyhes sütit. "Diétás" pudinggal van töltve.Nem csak jól néz ki de finom is. Sajna én csak megkóstoltam.  :-[

2008. Március 16. - 14:54:45
Válasz #418
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Nem hagynak nyugodni ezek a vb-k. De (sajnos) eldőlt hogy miképp lészen a dolog. A Nabba vb-met elrakták Angliába a megközelíthetetlen South Port-ba.  :(

Így asszem kizárásos alapon (ahol van páros badi is) marad a NAC VB Athén.

2008. Március 16. - 15:28:25
Válasz #419
Nem elérhető

sasa