2024. November 06. - 01:06:21
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Sztereó felkészülése a 2008-as tavaszi szezonra :)  (Megtekintve 230818 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

2008. Március 03. - 19:54:18
Válasz #345
Nem elérhető

L

Komolyan én sem tudom mikor beszélek komolyan. De köszönöm hogy megértessz. Most kicsit elérzékenyültem és parányi könnycsepp szökött a szemembe. Örülök hogy ilyen megértő emberek vesznek körül. Cserébe elárulom csak neked Bubee hogy most gyakorlom be Ronny Rockel kűrjéből a hattyú halála részt.Remélem tetszeni fog mindenkinek Szeghalmon. Iszonyat beleéléssel fogom előadni.  !+"%

A múnvóker figurához  kötelező a fehér zokni fekete cipő! 8-)
"-Pedig azt gondolják sokan, hogy egy ilyen  individuális sport inkább egy emberen múlik...
  -Nem igaz! Higgyétek el: a testépítés CSAPATMUNKA!"

2008. Március 03. - 19:55:10
Válasz #346
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Ügyelek nagyon: egyett jobbra...láb keresztez...kar köröz...megy ez.  ;D

Ha meg ki is billenek, majd úgyteszek mintha direkt lett volna.  ;D

Moonwalker járáshoz pedig még hangként ki fogom adni a jellegzetes:"sikicsiki"-t és a "húzbeeed"-et.  ;D

2008. Március 03. - 19:57:08
Válasz #347
Nem elérhető

Bubee

Ügyelek nagyon: egyett jobbra...láb keresztez...kar köröz...megy ez.  ;D

Ha meg ki is billenek, majd úgyteszek mintha direkt lett volna.  ;D

Moonwalker járáshoz pedig még hangként ki fogom adni a jellegzetes:"sikicsiki"-t és a "húzbeeed"-et.  ;D

Ja, egy pár csattosmakkost szerezz be, mert anélkül a múnvóker szart se ér  :(  ;D
Satrap Espressobar - Kávékorzó.hu - Kávéológia @ Index

2008. Március 03. - 19:59:18
Válasz #348
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
...lesz makkos. Meg szigszalag az újjon. Bakker ha megtalálom valamelyik szülőnél akkor előkeresem...volt egy Jackos szabadgyakim fitnessben.

2008. Március 03. - 20:01:06
Válasz #349
Nem elérhető

L

...lesz makkos. Meg szigszalag az újjon. Bakker ha megtalálom valamelyik szülőnél akkor előkeresem...volt egy Jackos szabadgyakim fitnessben.

Ha azt megtalálod, élő legenda lesz belőled az biztos! O0
"-Pedig azt gondolják sokan, hogy egy ilyen  individuális sport inkább egy emberen múlik...
  -Nem igaz! Higgyétek el: a testépítés CSAPATMUNKA!"

2008. Március 03. - 21:09:49
Válasz #350
Nem elérhető

George

Zsolti jelenlegi állapota(nem a lelki meg agyi dolgokra gondolok, azt mindenki látja ;D) szigorúan titkos. Még nekem is háttal áll az öltözőben. Megvárja amíg mindenki kimegy, és direkt térdig érő pólóban, meg bő gatyában mászkál. Én is csak tippelni tudom, hogy kb hogy néz ki. Fejre egyre szőrősebb O0

2008. Március 03. - 22:38:40
Válasz #351
Nem elérhető

szocsa

2008. Március 04. - 19:06:51
Válasz #352
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
...ha képes leszek rá. ;D De lesz kép ígérem!  :-)!

A mostani edzéseinket így szoktam jellemezni:"egy igazi pszihoaktív álom"..."egy vazobolikus beteljesülés"..."egy vazotermikus kaland". Érzem ahogy a pszihoaktív komponensek eggyé válnak a véremmel és a falósejtek által otthagyott salakanyagok ki diffundálódnak és ezzel pszihoaktív megalomán hipertrófiát okoznak az izmok sejtjeinek mitokondriumaiban.  @-o

2008. Március 04. - 20:20:56
Válasz #353
Nem elérhető

George

Én azért szeretnék a héten(vagy jövő héten) egy-két edzésfotót csinálni. Elég jól sikerülnek mostanában az edzések, úgy látom van motiváció mindenkinek, vagy épp egymást motiváljuk. Ha más nem, akkor nyakig beöltözve, de legalább az érzésért lesz valami - legfeljebb egy szaracén csatajelenet. :--:

2008. Március 05. - 07:36:25
Válasz #354
Nem elérhető

endre66

A szuperkémem a következő jelentést tette:
                                             0o0o0
"Zsolti a béka NEM kerekedik (stop). Zsolti a békának NINCS Ronnie Coleman ér a karján (stop). Zsolti a béka TÉNYLEG szőrösödik (stop)."   0o0o0
                                            0o0o0

2008. Március 05. - 12:09:44
Válasz #355
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
A kém nem lát eleget a békából...és nem is fog.  ))=/

Hogy szőrös lennék?...van is időm nekem borotválkozni?!  ;D  Most a macho korszakomat élem.  !+"%

Hogy az izmok teltségét és az ereket elrejtsem az illetéktelen szemek elől Anti Ring 250-et használok, és Vazonixet nyomok mellé. Így biztos jól tudom leplezni hogy edzek. Így akár 2-3-szor is kisebbnek látszok mint egyébként.

Az extra szőrösödésre nem jövök rá mitől lehet... ::)...lehet a vallásra vezethető vissza...igen lehet azok a fránya hormonok mormonok.  ;D

2008. Március 05. - 16:54:13
Válasz #356
Nem elérhető

George

A szuperkémem a következő jelentést tette:
                                             0o0o0
"Zsolti a béka NEM kerekedik (stop). Zsolti a békának NINCS Ronnie Coleman ér a karján (stop). Zsolti a béka TÉNYLEG szőrösödik (stop)."   0o0o0
                                            0o0o0
Hehe..akkor értem már, hogy mire fel ez a nagy forgalomnövekedés a teremben. Mindenki Zsoltira kíváncsi, de persze semmit nem lehet belőle látni; mint korábban írtam, direkt beöltözik úgy, hogy emberi formát nem lehet felfedezni a ruha alatt. Nézzetek erősebben srácok!  ::)

2008. Március 05. - 16:57:48
Válasz #357
Nem elérhető

George

A mai válledzés egyébként elég jól sikerült, külön élvezet az edzés végi szadizás, statikus feszítések, súlyzós kitartások, meg a "mondj egy számot" gyakorlat.

2008. Március 05. - 17:04:13
Válasz #358
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
A Bolondok napján elkezdek szolizni,leszőrtelenítek,kölyökképet csinálok magamnak és olyan leszek mint a Shrekk-ben a cica.  ;D

"A békánál a forma,
időzítés dolga.
5 hét múlva dúrva,
mer gyönni fog a Gyurma!"  :-OO =/+' :-oD

2008. Március 05. - 23:03:51
Válasz #359
Nem elérhető

vaskó tamás

Pumukli is megmondta,hogy ami rimmel az YO!  >:D
...jobb meg halni farkasként,mint kutyaként élni...