2024. November 06. - 03:55:21
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Sztereó felkészülése a 2008-as tavaszi szezonra :)  (Megtekintve 230824 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

2008. Március 02. - 18:56:12
Válasz #330
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Ja már értem! Most olvastam a felhívást. Én még nem vagyok profi.  ::) ;D ...vagy lehet hogy már az vagyok csak még nem tudok róla? Basszus akkor júniusig belehúzok!  =/+' :-oD =/+' :-oD ;D

Ki kell néznem valami profi versenyt akkor. Ahan meg is van: Mr Zimbabwe Pro Grand Prix és a Grönland Classic között vacillálok.  @-o ;D (:-)

2008. Március 02. - 18:57:22
Válasz #331
Nem elérhető

fastor

MI???
TE Profi lettél????????
 @-o
higyhigy?
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2008. Március 02. - 18:59:17
Válasz #332
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Ja profi lettem. Adtam a profi kártyámért egy t-mobile platinakártyát és egy smart pontgyűjtőt is. Szerintem jó csere volt.  ;-oo-; @-o

2008. Március 02. - 19:03:07
Válasz #333
Nem elérhető

George

Zsolti profi böllér lett. Tegnap egész napos debütálás volt, mérlegelés hajnalban, szúrás nemsokkal utána, de még előtte a lélekemelő házipálesz :P ;D

2008. Március 02. - 19:13:09
Válasz #334
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Áááá nem volt semmi. Nem ettem semmit a tisztátalan állatból!  :----

Nem ittam semmi lélekmelegítőt,és nem nyúltam semmilyen süteményhez!  o:)

Viszont élvezettel daraboltam a disznót, >:D :-/- élvezettel készítettem mindenki szeme láttára a tőkehalat,kellően gusztustalanul ettem este 9-kor a 15 főtt tojásfehérjét darabolt foghagymával.

Eközben pedig elmondtam minden meghívottnak hogy azért nem eszek disznót mert muzulmán vagyok és mi muzulmánok nem szeretjük az olyan állatokat akik a saját szarukban fetrengenek és a saját családtagjukat is meg  :-)(-:.

És ekkor már mindenki kedvence voltam.  >:D ;D

2008. Március 02. - 19:14:47
Válasz #335
Nem elérhető

George

Zsolti! És a szaracénokat sikerült visszaverned arrafelé??? :--:

2008. Március 02. - 19:18:50
Válasz #336
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Nem voltak szaracénok. Bár aszonta apósom a Viktor tán az. Apósom nagy Csurka párti!  ˝=/ ;D

Majd holnap biztos látunk szaracénokat az edzőteremben és lehet hogy mórok is lesznek. De szerencse hogy a jobb termekben ezek a népcsoportok nem tudnak megélni.

2008. Március 02. - 19:22:22
Válasz #337
Nem elérhető

George

Ma voltak, de elkergettem őket bodybuilding.hu-s pólóban :-Đ Az ON Whey-re fájt az a lyukas foguk!

2008. Március 03. - 19:24:30
Válasz #338
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Most olvasom hogy Dexter azt nyilatkozta az Arnold Classicon hogy utál enni és tápkiegekből fedezi a kaja nagy részét.  Łł=

Elfogadta amit tanácsoltam neki.  :-oD ;D

Má fogyok....lapos vagyok...de kezd valami látszani...de még nem testépítőforma hanem inkább egy olyan strandröplabdás fazon. Vagy tollaslabdázós...vagy a kettő között valahol. Ebből lesz ám jó a végtermék már látom. Lefogyom a zsírom 60 kilóra aztán izomba visszahízok 84,87-re. Ez a terv.  :-}

Nagyon jó bedurranás jellemzi az edzéseimet..viszont a Probolic érződik hogy remekül összefogja a székletet reggelre. Valszeg a kazein miatt. Tehát kanizsai bútorbetegségben szenvedők (székrepedés) fokozottabban figyeljenek a használatánál. A Glutamin SR nagyon jó választás de szerintem estére...napközben viszont ON glutamin.

ON BCAA edzés előtt igen hasznos. Én 5 és 10 kapszuli között fogyasztok belüle.

2008. Március 03. - 19:28:08
Válasz #339
Nem elérhető

Bubee

Valami képet azért betolhatnál időnként  ::)
Satrap Espressobar - Kávékorzó.hu - Kávéológia @ Index

2008. Március 03. - 19:33:16
Válasz #340
Nem elérhető

BrianB

Most olvasom hogy Dexter azt nyilatkozta az Arnold Classicon hogy utál enni és tápkiegekből fedezi a kaja nagy részét.  Łł=

Elfogadta amit tanácsoltam neki.  :-oD ;D

Má fogyok....lapos vagyok...de kezd valami látszani...de még nem testépítőforma hanem inkább egy olyan strandröplabdás fazon. Vagy tollaslabdázós...vagy a kettő között valahol. Ebből lesz ám jó a végtermék már látom. Lefogyom a zsírom 60 kilóra aztán izomba visszahízok 84,87-re. Ez a terv.  :-}

Nagyon jó bedurranás jellemzi az edzéseimet..viszont a Probolic érződik hogy remekül összefogja a székletet reggelre. Valszeg a kazein miatt. Tehát kanizsai bútorbetegségben szenvedők (székrepedés) fokozottabban figyeljenek a használatánál. A Glutamin SR nagyon jó választás de szerintem estére...napközben viszont ON glutamin.

ON BCAA edzés előtt igen hasznos. Én 5 és 10 kapszuli között fogyasztok belüle.
Utál enni, utál pózolni, edzés is csak mértékkel. Az indok: "lusta vagyok".  :-)!Arnold fejét azért érdemes megnézni közben (pontosabban a szája remegését ;D). Most nem mondhatta, hogy tudod Arnold egy kis növi és nem fogysz el. Ja, a ti időtökben még nem volt, meg Muscletech sem...hát az gáz.
Mindenesetre elég ciki a csávó, pláne Arnold saját versenyén. Már a videóiból is le lehet szűrni, hogy nem egy észkombájn. Az edzőtársam mondta tegnap: "Nekem nem olyan hihetetlen az angol tudásom, de szerintem komolyabb szókinccsel rendelkezek, mint Dexter". Ezzel egyet értek. ;D. Az idegesítő pedig az, hogy így is k**va jól néz ki. :angry:

2008. Március 03. - 19:36:14
Válasz #341
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Lesz Bubee ígérem de nálam minden számmisztika alapján működik. Pl: Nincs 12 ismétlés csak 6,10,15,20...vagy e fölött. A többi szám nem létezik. Edzést nem lehet kezdeni pl 2 óra 27 (!) perckor csak 00 perc...15 perc...30 perc...45 perc...

Az első trikóra levetkőzött kép csak április elsején készülhet el. Az első tangabugyis pedig május elsején a munka ünnepén. Most lehet készíteni különböző szerepjáték közben készült képeket. Tudod szeretném ha egy profi csomagot látnátok a színpadon és addig amiket felrakok,digitálisan lebutítom és elcsunyítom.

2008. Március 03. - 19:39:56
Válasz #342
Nem elérhető

Bubee

Lesz Bubee ígérem de nálam minden számmisztika alapján működik. Pl: Nincs 12 ismétlés csak 6,10,15,20...vagy e fölött. A többi szám nem létezik. Edzést nem lehet kezdeni pl 2 óra 27 (!) perckor csak 00 perc...15 perc...30 perc...45 perc...

Az első trikóra levetkőzött kép csak április elsején készülhet el. Az első tangabugyis pedig május elsején a munka ünnepén. Most lehet készíteni különböző szerepjáték közben készült képeket. Tudod szeretném ha egy profi csomagot látnátok a színpadon és addig amiket felrakok,digitálisan lebutítom és elcsunyítom.

o--O  /:-)
Satrap Espressobar - Kávékorzó.hu - Kávéológia @ Index

2008. Március 03. - 19:44:11
Válasz #343
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Komolyan én sem tudom mikor beszélek komolyan. De köszönöm hogy megértessz. Most kicsit elérzékenyültem és parányi könnycsepp szökött a szemembe. Örülök hogy ilyen megértő emberek vesznek körül. Cserébe elárulom csak neked Bubee hogy most gyakorlom be Ronny Rockel kűrjéből a hattyú halála részt.Remélem tetszeni fog mindenkinek Szeghalmon. Iszonyat beleéléssel fogom előadni.  !+"%

2008. Március 03. - 19:48:07
Válasz #344
Nem elérhető

Ren

Komolyan én sem tudom mikor beszélek komolyan. De köszönöm hogy megértessz. Most kicsit elérzékenyültem és parányi könnycsepp szökött a szemembe. Örülök hogy ilyen megértő emberek vesznek körül. Cserébe elárulom csak neked Bubee hogy most gyakorlom be Ronny Rockel kűrjéből a hattyú halála részt.Remélem tetszeni fog mindenkinek Szeghalmon. Iszonyat beleéléssel fogom előadni.  !+"%

Csak vigyázz, ne hogy kibillenj a lépegetéstől! ;D ;D