Most olvasom hogy Dexter azt nyilatkozta az Arnold Classicon hogy utál enni és tápkiegekből fedezi a kaja nagy részét.
Elfogadta amit tanácsoltam neki.
Má fogyok....lapos vagyok...de kezd valami látszani...de még nem testépítőforma hanem inkább egy olyan strandröplabdás fazon. Vagy tollaslabdázós...vagy a kettő között valahol. Ebből lesz ám jó a végtermék már látom. Lefogyom a zsírom 60 kilóra aztán izomba visszahízok 84,87-re. Ez a terv.
Nagyon jó bedurranás jellemzi az edzéseimet..viszont a Probolic érződik hogy remekül összefogja a székletet reggelre. Valszeg a kazein miatt. Tehát kanizsai bútorbetegségben szenvedők (székrepedés) fokozottabban figyeljenek a használatánál. A Glutamin SR nagyon jó választás de szerintem estére...napközben viszont ON glutamin.
ON BCAA edzés előtt igen hasznos. Én 5 és 10 kapszuli között fogyasztok belüle.
Utál enni, utál pózolni, edzés is csak mértékkel. Az indok: "lusta vagyok". :-)!Arnold fejét azért érdemes megnézni közben (pontosabban a szája remegését
). Most nem mondhatta, hogy tudod Arnold egy kis növi és nem fogysz el. Ja, a ti időtökben még nem volt, meg Muscletech sem...hát az gáz.
Mindenesetre elég ciki a csávó, pláne Arnold saját versenyén. Már a videóiból is le lehet szűrni, hogy nem egy észkombájn. Az edzőtársam mondta tegnap: "Nekem nem olyan hihetetlen az angol tudásom, de szerintem komolyabb szókinccsel rendelkezek, mint Dexter". Ezzel egyet értek.
. Az idegesítő pedig az, hogy így is k**va jól néz ki.