0 Felhasználó és 13 vendég van a témában
92.5 kiló. Valami elindult lefelé. Nem volt fényesen nagy mellezés ma,(már súlyban) de a bedurranás maximális volt. Most kevesebb pufirizst ettem...egyik nap egy kis kukorica kerül mellé,másik nap egy kis bab. George azt mondta babos napon nem lábazik velem.
Idézetet írta: Sztereó - 2008. Február 25. - 12:37:1392.5 kiló. Valami elindult lefelé. Nem volt fényesen nagy mellezés ma,(már súlyban) de a bedurranás maximális volt. Most kevesebb pufirizst ettem...egyik nap egy kis kukorica kerül mellé,másik nap egy kis bab. George azt mondta babos napon nem lábazik velem. ...egyébként megtudom érteni Georget.....ha babot ettem vagy valami kevésbé emészthető kaját vigyáznom kell hogy guggolás kozben ne adjak más zajt a nyögésen kívül.....
Idézetet írta: Raymond - 2008. Február 25. - 13:10:45Idézetet írta: Sztereó - 2008. Február 25. - 12:37:1392.5 kiló. Valami elindult lefelé. Nem volt fényesen nagy mellezés ma,(már súlyban) de a bedurranás maximális volt. Most kevesebb pufirizst ettem...egyik nap egy kis kukorica kerül mellé,másik nap egy kis bab. George azt mondta babos napon nem lábazik velem. ...egyébként megtudom érteni Georget.....ha babot ettem vagy valami kevésbé emészthető kaját vigyáznom kell hogy guggolás kozben ne adjak más zajt a nyögésen kívül..... Veszélyes dolog ez Én is jártam már így. Guggolásnál minden egyes ismétlés után szünetet kellett tartanom, hogy benttartsam a gázokat. Azóta odafigyelek, hogy mit eszek edzés előtt.
Mától a háttérképem és kedvenc színekből álló képkompozícióm.
Idézetet írta: Sztereó - 2008. Február 26. - 07:42:52Mától a háttérképem és kedvenc színekből álló képkompozícióm. ez hgoy készül? finomnak tünik