2024. November 06. - 11:19:30
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Sztereó felkészülése a 2008-as tavaszi szezonra :)  (Megtekintve 230870 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

2008. Február 22. - 13:42:43
Válasz #210
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
most próbálom azt a tojásos receptedet:D
milyen fokozaton szoktad 11 percet a mikróban hagyni?

700 watt...mély tányér...
5 perc után összeugrott:S az mitöl van?:S:S:S:S

Figyelj oda a mikrohullámú sütő és a fagyasztóláda csak küllemében hasonlít.  !+"% ;D

Először felfújódik aztán összeesik,ez normális.

2008. Február 22. - 13:50:15
Válasz #211
Nem elérhető

fastor

de utánna már csak barnult:S most meg bitang kemény:S a tied is ilyen???:S:S:S
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2008. Február 22. - 13:55:45
Válasz #212
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Kísérletezz...vagy sok volt neki az idő vagy több volt benne a zabpehely. Minden kezdet nehéz.  ;)

2008. Február 22. - 13:58:13
Válasz #213
Nem elérhető

fastor

Kísérletezz...vagy sok volt neki az idő vagy több volt benne a zabpehely. Minden kezdet nehéz.  ;)
ízre nemrossz...lekvárral egész jó:P
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2008. Február 22. - 13:59:50
Válasz #214
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Mint írtam tegnapelőtt a vállam tropára ment. Többen javasolták hogy ha nem akarom hogy még rosszabb legyen már most kezdjek szedni fájdalomcsillapítókat. Mivel én nem élek gyógyszereken (nem röhögni  ;D) ezért lementem alfába és a hibás,fájó sejtekre ráküldtem a falósejteket. Az javulás mára 80%-os!!! Minden az agyba dől el! Nincs időm a sérülésre!  ;)

2008. Február 22. - 14:04:05
Válasz #215
Nem elérhető

Bubee

Mint írtam tegnapelőtt a vállam tropára ment. Többen javasolták hogy ha nem akarom hogy még rosszabb legyen már most kezdjek szedni fájdalomcsillapítókat. Mivel én nem élek gyógyszereken (nem röhögni  ;D) ezért lementem alfába és a hibás,fájó sejtekre ráküldtem a falósejteket. Az javulás mára 80%-os!!! Minden az agyba dől el! Nincs időm a sérülésre!  ;)

Ez most komoly? Csak nem agykontroll van a dologban?  ::)
Satrap Espressobar - Kávékorzó.hu - Kávéológia @ Index

2008. Február 22. - 14:09:58
Válasz #216
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Ez komoly...de nem tudom megmagyarázni. Lehet meg kéne próbálni egy az egybe újraépíteni magam...ha esetleg erősen gondolok Frank Zane-re és lemegyek bétába...talán sikerül. Ha holnapra sikerül,akkor beszámolok róla.  ;)

2008. Február 22. - 14:18:30
Válasz #217
Nem elérhető

Bubee

Ez komoly...de nem tudom megmagyarázni. Lehet meg kéne próbálni egy az egybe újraépíteni magam...ha esetleg erősen gondolok Frank Zane-re és lemegyek bétába...talán sikerül. Ha holnapra sikerül,akkor beszámolok róla.  ;)

Én nem nagyon hiszek a hókuszpókuszokban, de anno olvastam az Agykontroll könyvet és eléggé elgondolkodtatott. Ebben az egy dologban hiszek, már csak azért is mert az agy hatalmas erő. A "Minden fejben dől el" is tökéletesen vonatkoztatható ehhez a témához. Nem könnyű elsajátítani az tény, de ha egyszer valaki rájön és tudja használni...

2008. Február 22. - 14:21:52
Válasz #218
Nem elérhető

fastor

Én nem nagyon hiszek a hókuszpókuszokban, de anno olvastam az Agykontroll könyvet és eléggé elgondolkodtatott. Ebben az egy dologban hiszek, már csak azért is mert az agy hatalmas erő. A "Minden fejben dől el" is tökéletesen vonatkoztatható ehhez a témához. Nem könnyű elsajátítani az tény, de ha egyszer valaki rájön és tudja használni...
arrrrrrról nem írnál egy cikket? ::)

2008. Február 22. - 14:26:37
Válasz #219
Nem elérhető

Bubee

arrrrrrról nem írnál egy cikket? ::)

Łł= Nem  ::) Egyrészt azért sem, mert nem vok agykontroll guru és én sem sajátítottam el a módszert még, másrészt meg vannak tanfolyamok, vagy vannak könyvek amivel el lehet sajátítani.

2008. Február 22. - 14:29:18
Válasz #220
Nem elérhető

George

Na majd erről írok én ha kicsit több időm lesz.

2008. Február 22. - 14:30:29
Válasz #221
Nem elérhető

God Vazzeg

Na majd erről írok én ha kicsit több időm lesz.

Na megtudtuk a titkot! Agykontrollal csináljátok a 400 ismétlést..  :-)!  Łł=

2008. Február 22. - 14:33:07
Válasz #222
Nem elérhető

Bubee

2008. Február 22. - 14:34:37
Válasz #223
Nem elérhető

darknight

Hali George >:D!

Ha megoldható, Te is dobhatnál fel magadról képet valamikor, meg méreteket esetleg! Mert az avatar-odon nem tűnsz éppen "aprónak"... :-)!
"Faith Divides Us Death Unites Us"

"Vágyból építesz templomot
Vagy elhagyod, vagy lerombolod
Új bánat űz, új fájdalom kell
A múló öröm nem érdekel"

"Monsters are real, and ghosts are real, too. They live inside us. And sometimes they win."

"The Night Is Darkest Just Before The Dawn"

"A Bűn Zsoldja Halál" (Róma 6:23)

"Az Emberek Erejét Nem Számokban Mérik..."

2008. Február 22. - 14:36:56
Válasz #224
Nem elérhető

endre66