..egy kis helyzetjelentés. Kicsit (nem nagyon de befásult a készülési metódus
). Ma megnézett a George...egy pici változtatást eszközöltünk...érdekes hogy turmix nélkül...masszívabb lettem. (..legalábbis asztonta George)Azt mondotta hogy vastagabbnak tünnek az izmok. Ez jó előjel is lehet...de még hátra van hogy ez kellően víztelen is legyen. A fehérjebevitel alapja csak tojásfehérje,tőkhalfilé és bcaa amino.
Feltünően jól megy az edzés...ez megin' nem tetszik.
Most hogy együtt indulok Yvette-el badiban...elmondhatom hogy nagyon büszke leszek és vagyok.Mindenkire aki segített idáig eljutni. Egyre többet előjönnek az emlékképek az első páros világbajnokainkról:Szikszay Gabiról és Kozma Zoliról. Nekem a testépítés nem csak sport hanem egy önkifejezési eszköz...hogy megmutassam az énem. A páros testépítés méginkább lehetőséget ad a színészi teljesítmény bemutatására.
Emlékezni fognak ránk ebben biztos vagyok...és hogy Yvette az egyéniben és a párosban is a maximumot fogja hozni abban is biztos vagyok. Ő egy igazi GÉP! Megállíthatatlan! Minden megtett a sikerért és potenciálisan abszolút befutó lehet. Szeretnék a sikerében osztozni,és az oda vezető úton asszisztálni.Mert nagyon felnézek rá mint sportolóra,mint anyára! Ezek a nagy dolgok!
Rólam pedig talán annyit hogy a hibák kiküszöbölése után egy nagyon jó egységes párt láthatnak majd a színpadon a bírák. Nem okozhatunk csalódást! Ehhez én már öreg vagyok. (33 év)
..mert nem eszik olyan forrón a kását.