2024. November 01. - 11:30:13
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Sztereó felkészülése a 2008-as tavaszi szezonra :)  (Megtekintve 230115 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

2008. Május 31. - 08:51:23
Válasz #1155
Nem elérhető

FirstLady

"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2008. Május 31. - 09:01:45
Válasz #1156
Nem elérhető

God Vazzeg

No mi is egy 20 perc múlva indulunk...utána lefekszek majd ott pihizni.  ;) Akkor GOD,látod egy drabaig még Sasáék is várnak.Ki korán kel aranyat lel!  ;D

Akkor mindegy, jó utat stb.. nektek  :-){

2008. Május 31. - 09:05:13
Válasz #1157
Nem elérhető

sasa

Mit aggódsz!
Mi még csak most fogunk indulni.
Ha én egyszer azt mondom, hogy felveszlek az úgy is lesz.
Majd időben telefonálok.

2008. Május 31. - 09:09:04
Válasz #1158
Nem elérhető

God Vazzeg

Mit aggódsz!
Mi még csak most fogunk indulni.
Ha én egyszer azt mondom, hogy felveszlek az úgy is lesz.
Majd időben telefonálok.

Vááá  @:-) Akkor odaért a telószámom. 52-esen jöttök végig Dunaföldvár felől?  ::) Mert akkor lenne egy kérésem  :-){

2008. Május 31. - 09:10:38
Válasz #1159
Nem elérhető

sasa

2008. Május 31. - 09:11:33
Válasz #1160
Nem elérhető

God Vazzeg

2008. Május 31. - 09:18:40
Válasz #1161
Nem elérhető

God Vazzeg

2008. Május 31. - 19:09:44
Válasz #1162
Nem elérhető

Suncity

FORRÓDRÓT JELENTÉS ZSOLTITÓL:
"hát sajna elszúrtam a kisérletezgetéssel a töltést és a vizhajtást is. Ez a most a 4. helyre volt elég. Yvette első hely"

2008. Május 31. - 19:59:17
Válasz #1163
Nem elérhető

FirstLady

FORRÓDRÓT JELENTÉS ZSOLTITÓL:
"hát sajna elszúrtam a kisérletezgetéssel a töltést és a vizhajtást is. Ez a most a 4. helyre volt elég. Yvette első hely"

Nagyon gratulálok mind a kettejüknek! Łł= Łł= :-)! :-)! :-)! :-)!
A 4. sem rossz, nem tudom, miért hiszik azt a versenyzők, hogy csak az első, vagy a dobogó a szép eredmény... :)
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2008. Május 31. - 20:24:24
Válasz #1164
Nem elérhető

Johnnyx

Szintén gratulálok Zsoltinak is és Yvettnek is :-)!  (:-)
Egyetek zabot!

2008. Május 31. - 22:04:04
Válasz #1165
Nem elérhető

tas

2008. Május 31. - 23:45:50
Válasz #1166
Nem elérhető

Lantos Johnny

VIP Member
Hi Zsolt!Sajnos nem tudtam beszélni Veled a verseny után.George mesélt a kísérletezésekről 8-}.
Ha gondolod privátban leírom Neked a véleményemet és amit láttam és leírom továbbá,hogy én mit csinálnék a helyedben az elkövetkezendő héten.Nem túl sok idő,de mégis...
És hogy a "vendégek" kiváncsiak legyenek,leírom azt az utolsó 1 hetet,amivel egy jó páran már bajnoki címet tudtak szerezni
Aztán vagy megfogadod vagy tovább kísérletezel ;)
.."senki sem mondhatja azt,hogy senki..anélkül hogy valaki lenne"
                                                     (MICIMACKÓ)
www.lantosjohnnyfitness.hu

2008. Június 01. - 00:18:05
Válasz #1167
Nem elérhető

Tus

Yvette, Zsolti!
Fantasztikusan jo eredmeny gratulalok mind a kettotoknek! Łł=
Remelem miharabb lathatom a versenyen keszult kepeket :-)!
Ha a hang a fejedben hangosabb, mint a velemnyek amik kornyezetedben korbevesznek, akkor mestere vagy az eletednek!

2008. Június 01. - 07:13:56
Válasz #1168
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Hi Zsolt!Sajnos nem tudtam beszélni Veled a verseny után.George mesélt a kísérletezésekről 8-}.
Ha gondolod privátban leírom Neked a véleményemet és amit láttam és leírom továbbá,hogy én mit csinálnék a helyedben az elkövetkezendő héten.Nem túl sok idő,de mégis...
És hogy a "vendégek" kiváncsiak legyenek,leírom azt az utolsó 1 hetet,amivel egy jó páran már bajnoki címet tudtak szerezni
Aztán vagy megfogadod vagy tovább kísérletezel ;)

Johnny Mester tanácsait naná hogy megfogadom! Természetesen tűkön ülök és várom a privit.  ;)

Öreg vagyok már ahhoz hogy keseregjek (33év  ;D). Az én gyors commentem:

Sajna a töltéssel addig kísérletezgettem hogy ettem olyat is amit nem kellett volna.Eredmény a gyomor felpuffadt,a pózok felvétele közt pedig folymatosan jött fel minden. Lényegében azzal voltam elfoglalva a színpadon hogy vagy ne böfögjek és fi...jak,vagy hogy visszanyeljek.  :---- ;D. A vízhajtást is korábban kedtem (kezdtük) gondolván hogy még szárazabb lesz a végeredmény.Ez pont fordítva sült el...a szárazság még olyan sem lett mint Boszniába. Vártam az ereket hogy majdcsak előjönnek a combon...hívtam a vízfalósejteket is...de azok meg szabadságra mentek. !+"%
Johnnynak nagyon  nagy igazsága hogy nem kell reformernek lenni a kajában...főleg a finisben,hanem maradni kell a jól bevált egyszerű étrendnél.  :-){

A kategóriám nagyon jól felkészült vesenyzőket hozott. Ugye Alex egy olyan genetika amit nem lehet überelni,Nagy Levente a régebbi idők klasszisa 2....szerintem lehetett volna első is. A harmadik Zombori Laci..aki nagyon sokat fejlődött nagyon esztétikus,és minden a helyén. Ha legalább a Boszniai formát hozom akkor ez a kategória most csak az Alexról és rólam szólt volna. De ezt most (bíráskodás ide vagy oda) én is elcsesztem.  :(

Mindenből tanul az ember...és ugye egyszer fenn,egyszer lenn.Most akkor a "fenn" következik. A forma az idő múlásával úgy érzem most nem javul hanem romlik. A vb-n a páros badi biztos...OTT teszek meg mindent...az egyéni részt most ki kell hagynom mert érzem hogy a 6 hónap hosszú idő volt és már izomból kezdek fogyni.De a páros badi volt az eredeti cél is.Természetesen Yvett indul egyénibe és párosban is...mert ő olyan mint egy gép. @:-)

Köszönöm Johnnynak és Stevenek a jótanácsokat. Várom akár mindkettőtöktől a finisben az ötletet bár Johnnyjét tolmácsolta George és megfogadom....de Steve is okos dologot mondott...nemhiába szoktam mondani,"Jó pap is holtig tanul!"

A vicces nutellakirály nincs elkenődve ne aggódjatok!  ;D Ennél azért több kell hogy elkenjék a mosolyt a száján. Ennek most így kellett lennie!

Majd még írok...de túl hosszú dolgot most ha megengeditek nem fogok írni.  ;)

2008. Június 01. - 08:34:14
Válasz #1169
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
"Ide most benézek,egy-két dolgot betészek.....mindjárt jobban,jobban kinééézek!" (Skála)  !+"% ;D