Hi Zsolt!Sajnos nem tudtam beszélni Veled a verseny után.George mesélt a kísérletezésekről .
Ha gondolod privátban leírom Neked a véleményemet és amit láttam és leírom továbbá,hogy én mit csinálnék a helyedben az elkövetkezendő héten.Nem túl sok idő,de mégis...
És hogy a "vendégek" kiváncsiak legyenek,leírom azt az utolsó 1 hetet,amivel egy jó páran már bajnoki címet tudtak szerezni
Aztán vagy megfogadod vagy tovább kísérletezel
Johnny Mester tanácsait naná hogy megfogadom! Természetesen tűkön ülök és várom a privit.
Öreg vagyok már ahhoz hogy keseregjek (33év
). Az én gyors commentem:
Sajna a töltéssel addig kísérletezgettem hogy ettem olyat is amit nem kellett volna.Eredmény a gyomor felpuffadt,a pózok felvétele közt pedig folymatosan jött fel minden. Lényegében azzal voltam elfoglalva a színpadon hogy vagy ne böfögjek és fi...jak,vagy hogy visszanyeljek.
. A vízhajtást is korábban kedtem (kezdtük) gondolván hogy még szárazabb lesz a végeredmény.Ez pont fordítva sült el...a szárazság még olyan sem lett mint Boszniába. Vártam az ereket hogy majdcsak előjönnek a combon...hívtam a vízfalósejteket is...de azok meg szabadságra mentek.
Johnnynak nagyon nagy igazsága hogy nem kell reformernek lenni a kajában...főleg a finisben,hanem maradni kell a jól bevált egyszerű étrendnél.
A kategóriám nagyon jól felkészült vesenyzőket hozott. Ugye Alex egy olyan genetika amit nem lehet überelni,Nagy Levente a régebbi idők klasszisa 2....szerintem lehetett volna első is. A harmadik Zombori Laci..aki nagyon sokat fejlődött nagyon esztétikus,és minden a helyén. Ha legalább a Boszniai formát hozom akkor ez a kategória most csak az Alexról és rólam szólt volna. De ezt most (bíráskodás ide vagy oda) én is elcsesztem.
Mindenből tanul az ember...és ugye egyszer fenn,egyszer lenn.Most akkor a "fenn" következik. A forma az idő múlásával úgy érzem most nem javul hanem romlik. A vb-n a páros badi biztos...OTT teszek meg mindent...az egyéni részt most ki kell hagynom mert érzem hogy a 6 hónap hosszú idő volt és már izomból kezdek fogyni.De a páros badi volt az eredeti cél is.Természetesen Yvett indul egyénibe és párosban is...mert ő olyan mint egy gép.
Köszönöm Johnnynak és Stevenek a jótanácsokat. Várom akár mindkettőtöktől a finisben az ötletet bár Johnnyjét tolmácsolta George és megfogadom....de Steve is okos dologot mondott...nemhiába szoktam mondani,"Jó pap is holtig tanul!"
A vicces nutellakirály nincs elkenődve ne aggódjatok!
Ennél azért több kell hogy elkenjék a mosolyt a száján. Ennek most így kellett lennie!
Majd még írok...de túl hosszú dolgot most ha megengeditek nem fogok írni.