2024. November 01. - 16:28:17
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Berkes Laci Felkészülése a 2008-as Arnold Classic-ra  (Megtekintve 90282 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

2008. Február 24. - 13:56:36
Válasz #210
Nem elérhető

danybuilding

VIP Member

2008. Február 24. - 15:04:26
Válasz #211
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
Berkes Lacinál járt a Gyurma magazin forgató stábja.

2008. Február 24. - 15:09:48
Válasz #212
Nem elérhető

endre66

Biztos nem csak nekem tűnt fel, de Laci, amikor a kamerába beszél, mindig megszelídül, aztán (vagy előtte) meg guggolgat/felhúzogat itt 200 felett mint egy gép.... :-):-)::
 :-){
Tök állat! Hajrá, várjuk!!!

2008. Február 24. - 15:50:34
Válasz #213
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member

2008. Február 24. - 15:54:51
Válasz #214
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
Biztos nem csak nekem tűnt fel, de Laci, amikor a kamerába beszél, mindig megszelídül, aztán (vagy előtte) meg guggolgat/felhúzogat itt 200 felett mint egy gép.... :-):-)::
 :-){
Tök állat! Hajrá, várjuk!!!

Szia Endre!

Tudok én nagyon intellektuális, szelíd benyomást is tenni, annak ellenére hogy rendőr, gyúrós vagyok! (eddig kopasz is)

d:)

2008. Február 24. - 15:55:25
Válasz #215
Nem elérhető

Jordan

Laci!
A hajat hagyd meg, szerintem jó!
Drugs Bunny Edző Válaszol
Szia Bunny! A Sárga kapszula olyan lett nekem, mint a Szent Grál, egy Szentírás, maga a Szent Biblia :)

2008. Február 24. - 17:02:10
Válasz #216
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
Laci!
A hajat hagyd meg, szerintem jó!

Szerintem marad, mert Esztinek tetszik. Meg hát... már 31 multam, új korszakba lépett az életem,új hajviselettel @:-) @:-) @:-)!
Több mint tíz évig voltam kopasz, nagyon rövid hajú. Ha kész lesz a versenyhaj Koni fodrásznőm álltal(KONI szintén gyúr), felteszem a képet.

2008. Február 24. - 17:49:31
Válasz #217
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor

2008. Február 24. - 21:26:26
Válasz #218
Nem elérhető

ati75

Basszus, két nap alatt is mennyit változtál!!!! =/+' d:) " Megcsinálod, mert meg kell csinálnod"!!!!!

2008. Február 25. - 09:41:28
Válasz #219
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
Basszus, két nap alatt is mennyit változtál!!!! =/+' d:) " Megcsinálod, mert meg kell csinálnod"!!!!!

Szi Ati!

Olvastam, jól alakul a Gaspari teszted! Persze én ezt a teremben is láthatom! Egy szörnyeteg leszel!

2008. Február 25. - 16:32:57
Válasz #220
Nem elérhető

ati75

Úgy legyen Mester!!! De ha majd Branch Warren felkéri Esztit a pároshoz, akkor ne üsd majd le!!!! =/+' :-/-

2008. Február 25. - 17:49:35
Válasz #221
Nem elérhető

danybuilding

VIP Member
Tegnapi közös edzésem anyukámmal és apukámmal!

Az edzőtársammal (itt nevezzük az egyszerüség kedvéért Dokinak) már edzettünk vagy egy órája, s vártam a jól megérdemelt ruhácskáimat az ellopottak helyett, amikor is megjött a Berkes Család az új fiukkal  :-!. Egy-két gyors üdvözlő puszi után folytattam az edzésemet míg Laciék átöltöztek! NA aztán akkor jött a CRACHHHH! Anya napról-napra változik, s olyan combokat növesztett, hogy nem jutottam szóhoz, míg Vater erezettségén és a verseny elötti utolsó hajrában történő oriási változások során, eláll a szavam... Rettentő volt a tegnapi edzés! Mindenkinek kívánom, hogy ha magaalatt van, menjen el egy versenyzővel edzeni, vagy csak menjen el és segítsen neki. Megfizethetetlen élmény látni ilyen minőséget...

O0 O0 O0

2008. Február 25. - 17:56:08
Válasz #222
Nem elérhető

ati75

Ma én is csak az élményért megyek... :-/-

2008. Február 25. - 21:07:46
Válasz #223
Nem elérhető

woofer73

Szeva! Laci!

Megnéztem az összes képedet amiket felraktál az elejétől a végéig. Megmondom őszintén nem bánom, hogy csak most tudtam rá időt szakitani mert így legalább láttam azt az őrületes változás amit véghez vittél. Megmodom őszintén gondoltam, hogy jó fórmát fogsz kivinni a versenyre mert ahogy ismerlek és már volt is benne részem mindig komolyan vetted az eddigi versenyeket is. De ilyen fizikumra és definiált izomzatra a eresedésről már nem is beszélek nem számitottam. Minden elismerésem a tiéd és persze még Xénáé, hogy elvisel az utolsó pillanatokba ;D Ez úton szeretnék neked még kéz és lábtörést kívánni a Srácok nevében akikkel bevetted Kecskemétett ill. Gerda nevében meg persze a magaméban. Vigyázatok kint egymásra hozzatok haza minnél több jó élményt és rengeteg képet.

UI: Ha kell a Harmadik műszak 1 évad. Akkor nyerd meg!!!!!!!!! :-):-):: Mindent Bele!!!!!!!!!

2008. Február 25. - 23:56:20
Válasz #224
Nem elérhető

Cressler

Nagyon ütős képek.  :-)!
 :-):-):: Mindent bele Laci!  :-){ 
Reszkess Amerika :-}
The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it's impossible to turn back.

"Tudnod kell, hogy a felhőkön túl mindig kék az ég!"

You want something? Go and get it!