2024. November 01. - 20:33:40
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Berkes Laci Felkészülése a 2008-as Arnold Classic-ra  (Megtekintve 90308 alkalommal)

0 Felhasználó és 7 vendég van a témában

2008. Február 14. - 11:00:08
Válasz #165
Nem elérhető

tucibubba

Nagyon jok a kepeid!!!!!! Kemeny munka van mogotte bizonyosan!!!!! :-)!
                          Marti & Bubba

2008. Február 14. - 13:13:27
Válasz #166
Nem elérhető

fastor

Egy kis illusztráció!

Ma a hátedzésem felhuzással kezdtem! Az utolsó négyes sorozatot 240-el csináltam! Tudom ez nem rengeteg de a diéta alatt nekem jó!
Ja és én ezt nem csak úgy mondom itt a kép is róla!  >:D

d:)
Łł= :-){
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2008. Február 14. - 13:27:25
Válasz #167
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
                          Marti & Bubba

Átforgatva a szavakat nagyon jóképű vagy!  ;D

Nekem motiválóak a képeid Laci! Jó a haj! Ne hagyd aki le akarja túratni!  :-)!

2008. Február 14. - 14:04:05
Válasz #168
Nem elérhető

God Vazzeg

Egy kis illusztráció!

Ma a hátedzésem felhuzással kezdtem! Az utolsó négyes sorozatot 240-el csináltam! Tudom ez nem rengeteg de a diéta alatt nekem jó!

Ezen a képen hasonlítasz Markus Rühlre  Łł=

2008. Február 14. - 14:15:10
Válasz #169
Nem elérhető

Ren

Egy kis illusztráció!

Ezen a képen hasonlítasz Markus Rühlre  Łł=

Łł=Basszus tényleg!!! !+"%

2008. Február 14. - 16:31:23
Válasz #170
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
LACI!!!!!!!!!!!!!!
Kíváncsi vagyok a kötelező pózaidra...és a pózoló kűrödre 8-)

Bocs Mester!

Élni sem volt most időm, te a hétvégén szombaton bent leszel esetleg?

Benn vagyok szombaton 9 és 11 között

Sajnos én szombaton kb. 08órakor fekszem le aludni meló után! Talán hétfő, mert ha nem alszom, edzeni sem tudok és ez most nagyon fontos lenne!
Amúgy a tanácsaid alapján gyakorolgatok, de szeretném ha párszor tudnál igazítani a történeten! Ne haragudj de még kicsit bezavartak a szabadságomba, nehogy jól érezzem magam!

Természetesen ezt én irtam, de nem vettem észre, hogy Eszti van belépve!
Azt hiszem, kicsit lestrapált vagyok!
Tehát ezután, ha  d:)-al írok alá Xéna bejelentkezéssel az is én leszek!
Bocsi!

2008. Február 14. - 16:43:08
Válasz #171
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
                          Marti & Bubba

Képzeljétek el, Márti & Bubba Columbusból írnak. IWIW-en jöttünk össze, kint élő magyarok, Bubba szintén gyúr és mindig ott vannak az AC-n.
Nagylelküen felajánlották, hogy segítenek nekünk kint!  ?:-/
Jó érzés, hogy vannak nagyszerŰ honfitársaink a tengeren túl is!  Łł= Łł= Łł= Łł= Łł=
Ezzel a tudattal nyugodtabban indulunk neki az útnak!  ;D

2008. Február 16. - 21:27:30
Válasz #172
Nem elérhető

ati75

Hello Laci

Több mint egy hete nem láttalak és a felhúzásos képen szinte meg sem ismertelek, tényleg mintha egy Markus Rühl-utánzatot láttam volna először a képen.... d:) =/+'

Remélem hétfőn azért találkozunk a teremben... :-/-

2008. Február 17. - 17:55:40
Válasz #173
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Laci! Látomásom volt! Első háromban benne vagy...de nem látom tisztán hogy hol állsz a színpadon. Lehet hogy középen?  @-o

2008. Február 17. - 20:03:26
Válasz #174
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
Laci! Látomásom volt! Első háromban benne vagy...de nem látom tisztán hogy hol állsz a színpadon. Lehet hogy középen?  @-o

Szia Sztereóóóóóó!

Remélem, nem a fitness formába láttál a háromban!?
Nekem is látomásom volt, talán holnaptól már el tudok menni szebadságra!!! Ma 24-órába diétázgatok itt a repülőtéren, már szóltak hogy reggel kicsit maradni kell 07-11:00-ig ráhúzok( nem gáz, így csak 27-óra lesz ˝=/, ) holnap megint készítek képeket az edzésemen!

ADDIG IS....MEGOSZTOM VELETEK AZOKNAK ATÁPKIEGEKNEK A LISTÁJÁT AMIKET AZ UTOLSÓ 2 HÉTBEN FOGYASZTGATOK!

Mass FX: az első héten 2/nap a másodiktól a negyedikig(a verseny hete) 4/nap
Hiperdrol: napi 4 szem az utolsó négy hétben
-a harmadik naptól, már éreztem, hogy az izmaim keményebbek, kiszabadult az alfahím, érzem az edzések alatt agresszívebb erősebb vagyok. :-/- :-/-- :-/-
Tegnap volt az utolsó guggolásom a Gilda-ba, mostmár csak lábgépezések lesznek! Eszti nem enged 240-nél feljebb menni, félt a sérüléstől, nyolcat könnyen guggoltam a 240-be a 6. szériába!

Novadex XT: napi 2 szem, nem engedhetem meg az ösztrogénesedés lehetőségét sem.

Thermogenic Thyrotabs:-1hét napi 1
                                 -2hét napi 2
                                 -3-4.hét napi 3
-az első két hét lement és láthatóan csökken a zsirréteg, tuti magasabb az alapanyagcserém!  :-O

Ternészetesen glutamin(ON), BCAA (Dymatize) edzés előtt és után. :-oD  =/+' :-oD

A Gaspari Plasmajet kétnaponta 10 szemmel úgy érzem egész nap vérbőség van az izmaimban ;D!

ISO 100 kiegészíteni a marhahúsom, de az utolsó két hétben már elhagyom, és ezzel együtt növelem a glutaminbevitelem.(tegnap előttől, ez a renkívüli finomság is kiesik, de mem sajnástatom magam  mert a verseny után újra ehetem a finomságokat.  /7% /7% /7% ))=/ ))=/ ))=/ <:-) <:-) <:-))

A vitamin, és ásv. anyag kiegészítes renkívül fontos ezért napi 2 csomag Animal Pack-ot is megeszek!

2008. Február 17. - 21:24:47
Válasz #175
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
Hello Laci

Több mint egy hete nem láttalak és a felhúzásos képen szinte meg sem ismertelek, tényleg mintha egy Markus Rühl-utánzatot láttam volna először a képen.... d:) =/+'

Remélem hétfőn azért találkozunk a teremben... :-/-

Szia Ati!

Este 20:00 körül lesz az erőedzésem! Eőtte alszom egyet az aerob edzésem után {-)
Remélem talizunk!

2008. Február 17. - 22:27:30
Válasz #176
Nem elérhető

danybuilding

VIP Member
Köszönöm Vater! Azt hiszem nem kell indokolni mit is köszönök!

Dániel

2008. Február 18. - 06:43:54
Válasz #177
Nem elérhető

ati75

Oks, én ott leszek és remélem egy Arnold-győztest látok majd élőben...!!!!!!!

2008. Február 19. - 01:07:41
Válasz #178
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
Sziasztok!

Ahogy igértem pár kép a mai mell -kar edzésemről! (vagyis tegnapi, mert hajnal van)

2008. Február 19. - 01:10:05
Válasz #179
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member