Laci! Látomásom volt! Első háromban benne vagy...de nem látom tisztán hogy hol állsz a színpadon. Lehet hogy középen?
Szia Sztereóóóóóó!
Remélem, nem a fitness formába láttál a háromban!?
Nekem is látomásom volt, talán holnaptól már el tudok menni szebadságra!!! Ma 24-órába diétázgatok itt a repülőtéren, már szóltak hogy reggel kicsit maradni kell 07-11:00-ig ráhúzok( nem gáz, így csak 27-óra lesz
, ) holnap megint készítek képeket az edzésemen!
ADDIG IS....MEGOSZTOM VELETEK AZOKNAK ATÁPKIEGEKNEK A LISTÁJÁT AMIKET AZ UTOLSÓ 2 HÉTBEN FOGYASZTGATOK!
Mass FX: az első héten 2/nap a másodiktól a negyedikig(a verseny hete) 4/nap
Hiperdrol: napi 4 szem az utolsó négy hétben
-a harmadik naptól, már éreztem, hogy az izmaim keményebbek, kiszabadult az alfahím, érzem az edzések alatt agresszívebb erősebb vagyok.
Tegnap volt az utolsó guggolásom a Gilda-ba, mostmár csak lábgépezések lesznek! Eszti nem enged 240-nél feljebb menni, félt a sérüléstől, nyolcat könnyen guggoltam a 240-be a 6. szériába!
Novadex XT: napi 2 szem, nem engedhetem meg az ösztrogénesedés lehetőségét sem.
Thermogenic Thyrotabs:-1hét napi 1
-2hét napi 2
-3-4.hét napi 3
-az első két hét lement és láthatóan csökken a zsirréteg, tuti magasabb az alapanyagcserém!
Ternészetesen glutamin(ON), BCAA (Dymatize) edzés előtt és után.
A Gaspari Plasmajet kétnaponta 10 szemmel úgy érzem egész nap vérbőség van az izmaimban
!
ISO 100 kiegészíteni a marhahúsom, de az utolsó két hétben már elhagyom, és ezzel együtt növelem a glutaminbevitelem.(tegnap előttől, ez a renkívüli finomság is kiesik, de mem sajnástatom magam mert a verseny után újra ehetem a finomságokat.
)
A vitamin, és ásv. anyag kiegészítes renkívül fontos ezért napi 2 csomag Animal Pack-ot is megeszek!