2024. November 01. - 22:37:20
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Berkes Laci Felkészülése a 2008-as Arnold Classic-ra  (Megtekintve 90332 alkalommal)

0 Felhasználó és 12 vendég van a témában

2008. Február 09. - 14:18:05
Válasz #135
Nem elérhető

God Vazzeg

Viszont ami bevált, azon kár változtatni..

Értettem Mester, haj marad, kívánok neked pengeéles formát, és jó szereplést  ;-oo-;

2008. Február 09. - 14:21:30
Válasz #136
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
#:-) to USA !!!! Kiralyul nezel ki!!! Jo a serod Laci!!!!  csak igy tovabb!!!!  Marti & Bubba

Sziasztok Márti & Bubba!

Nagyon kedvesek vagytok, hogy beregisztráltatok a kedvemért! Nagyon fogy az idő, hamarosan ott leszek a diétától bezonbisodva nálatok! Már nagyon vájuk és köszi, hogy ennyit törődtök velünk!!!

d:)

2008. Február 09. - 21:58:33
Válasz #137

X fuell

Vendég
helló laci
látom jól haladsz a felkészüléssel!
képzeld ahova járok edzeni az egyik plakáton
Te szerepelsz Mlo-s terméket "reklámozva"!
 @:-)

2008. Február 10. - 12:17:44
Válasz #138
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
helló laci
látom jól haladsz a felkészüléssel!
képzeld ahova járok edzeni az egyik plakáton
Te szerepelsz Mlo-s terméket "reklámozva"!
 @:-)

Szia!

A plakát egy régi korszak emlékét örzi, kissé elvesztette az aktualitását.
2002.-ben, megnyertem a Mr MLO OLIMPIÁT. Abban az évben voltam újonc(én azóta nem válok azzá kétévente, ahogy azt páran teszik) Tulajdonképpen ez volt akkor az újonc magyar bajnokság! Ezt akkor súlyomba, abszolútban is megnyertem, olyan neveket magam mögé utasítva mint: Rodé Péter, Vörös Zoli, Priskin Gyuszi! A verseny szponzora, az azóta megszünt MLO volt.
A győzelemmel fotózás és szponzoráció is járt, ami két évig tartott. Akkor készült a plakát is! Megjegyzem, hálás vagyok a támogatásért, de egy évre kaptam annyit mint most az extremefittől két hónapra. Utánna nyertem Superbodyt versenyen is, ők is támogattak. A verseny megnyerése után fotózás, és kaptam egy egyszeri összeget, persze tápkiegbe.
2006. év elején a Biotech felkért egy egyszeri fotózásra, ezért szintén kaptap egy kevés tápkieget ami 2 hónapig tartott, így egyszerűbb mint valakit folyamatosan támogatni!
Azonban 2006 nyarán megismerkedtem Nagy Zolival az Extremefitben vásárlás közben. Szerencsére Ő látott bennem fantáziát, és 2006 év őszétől az EXTREMEFIT TEAM tagja lettem. Az álltaluk forgalmazott tápkiegjeikkel készülök.
Ennek a gyümölcsöző kapcsolatnak az első szürete Ausztráliában volt a World Police&Fire Games-en volt, ahonnan 4arannyal és egy világcsúccsal tértem haza. 2005-ben(ezt a versenyt kétévente rendezik meg) Két aranyat és egy ezüstöt hoztam haza!
Az eredmények magukért beszélnek. Hatalmas változást hozott a felkészülésembe, hogy a világ legjobb táplálékkiegészítői segítík a felkészülésem!
Remélem mostmár tiszta minden, a sportpályám támogatásának korszakaival kapcsolatban!

Berkes Laci
EXTREMEFIT TEAM

2008. Február 10. - 12:49:55
Válasz #139
Nem elérhető

danybuilding

VIP Member
Sajna a tegnapi talit elcsesztem vater, mert edzenem kellett, de ezt be kell még pótolni úgy is! Ja meg ne is számíts arra, hogy le nem viszek fényképezőt, mert úgy mint legutóbb, most is lesznek képeim a penge formádról!!!!

Ja és hogy ne feledjük ezt sem egy 2007-04-04-ei forma!!!!

2008. Február 10. - 13:36:04
Válasz #140
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
Szia!

2002.-ben, megnyertem a Mr MLO OLIMPIÁT. Abban az évben voltam újonc(én azóta nem válok azzá kétévente, ahogy azt páran teszik) Tulajdonképpen ez volt akkor az újonc magyar bajnokság! Ezt akkor súlyomba, abszolútban is megnyertem, olyan neveket magam mögé utasítva mint: Rodé Péter, Vörös Zoli, Priskin Gyuszi!
Hékás!

2002-ben többek közt engem is megelőztél az abszolútban! Már el is felejtetted... :'( :-Đ :)

Ezt az utolsó 2-2.5 hetet nyomd meg Laci!!!  :-/- =/+'

Mindent bele!!! DRUKKOLOK!!!

@:-) @:-) @:-)
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2008. Február 10. - 14:29:58
Válasz #141
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
Szia!

2002.-ben, megnyertem a Mr MLO OLIMPIÁT. Abban az évben voltam újonc(én azóta nem válok azzá kétévente, ahogy azt páran teszik) Tulajdonképpen ez volt akkor az újonc magyar bajnokság! Ezt akkor súlyomba, abszolútban is megnyertem, olyan neveket magam mögé utasítva mint: Rodé Péter, Vörös Zoli, Priskin Gyuszi!
Hékás!

2002-ben többek közt engem is megelőztél az abszolútban! Már el is felejtetted... :'( :-Đ :)

Ezt az utolsó 2-2.5 hetet nyomd meg Laci!!!  :-/- =/+'

Mindent bele!!! DRUKKOLOK!!!

@:-) @:-) @:-)

Bocs Pisti! 

Ezen a versenyen még azt sem tudtam hol vagyok úgy izgultam, csak a Mr Ironmanra emlékeztem utánna.
Szép emlékek voltak!!!

2008. Február 10. - 16:37:55
Válasz #142
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
Sajna a tegnapi talit elcsesztem vater, mert edzenem kellett, de ezt be kell még pótolni úgy is! Ja meg ne is számíts arra, hogy le nem viszek fényképezőt, mert úgy mint legutóbb, most is lesznek képeim a penge formádról!!!!

Ja és hogy ne feledjük ezt sem egy 2007-04-04-ei forma!!!!

Szia Dani!

Remélem jól vagy!? Gyere nyugodtan e héten, majd megszülöm mikor fényképezünk, úgy is kell a kép a topic-ba!
Tudom, hogy imádsz fotózni, sajna akkor is ha nyitott szájjal alszom  :-OO  :-OO  :-OO  :-OO  :-OO!

d:) Vater

2008. Február 10. - 17:21:30
Válasz #143
Nem elérhető

Kola

Már nem sok van hátra!!!!

kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44 ;-oo-; :-){
A lehetetlen méltatlan az emberhez...

2008. Február 10. - 18:05:38
Válasz #144
Nem elérhető

szantik

Szia Laci!Drukkolunk nagyon!Sok Sikert! Łł= Łł= :-! :-){

2008. Február 11. - 08:41:36
Válasz #145

X fuell

Vendég
Köszönöm a tájékoztatást!
Gratulálok ez eddig elért eredményekhez,és remélem minnél többet fogsz
még begyüjteni!! (:-) Jó edzéseket a felkészüléshez  =/+'  ;)

2008. Február 13. - 01:19:00
Válasz #146
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
Sziasztok!  :-<

Pár képkocka 2008.02.12.  =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+'

2008. Február 13. - 01:21:26
Válasz #147
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member

2008. Február 13. - 01:23:34
Válasz #148
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
Még kettő!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2008. Február 13. - 12:27:00
Válasz #149
Nem elérhető

Raymond

Lacikám az a hát csipő póz nagyon komoly........főleg az alsóhát...... @:-) :-){ :-){