2024. November 01. - 22:29:53
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Berkes Laci Felkészülése a 2008-as Arnold Classic-ra  (Megtekintve 90325 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

2008. Február 07. - 00:46:07
Válasz #120
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
Szia Laci!

Karban szerintem szépet fejlődtél! Respekt  (:-)

Szia Jana!

Köszi! A múltkori kutatásod gyümölcsét( a pólót) a Lurdiban átveheted!

d:)

2008. Február 07. - 00:53:48
Válasz #121
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
Köszönöm  :-):-)::
Csak én picit messze vagyok onnan  @-o
(Nyírtelek)  ;D De ha van rá mód megoldhatjuk máshogy is  :P

Kérlek küld el a címed privát üzenetbe és kipóstázom neked!!!  Ok?

2008. Február 07. - 08:18:40
Válasz #122
Nem elérhető

Beda

Király lesz ez Laci!Mindent bele!Pattogjanak az erek! @:-)
Az vagy,ami felszívódik abból,amit megeszel.

2008. Február 07. - 13:48:01
Válasz #123
Nem elérhető

L

Sziasztok!!!

Pár tegnapi képecske!!!  =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+'

Üdv Laci!

F@szán alakulsz  (:-) ! Mennyire van lent most a ch ill. meddig szoktad levinni? Mi lesz a verseny előtti taktika vele?
"-Pedig azt gondolják sokan, hogy egy ilyen  individuális sport inkább egy emberen múlik...
  -Nem igaz! Higgyétek el: a testépítés CSAPATMUNKA!"

2008. Február 07. - 14:01:03
Válasz #124
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Egy beépített emberem látott a napokban edzés közben és ma megjegyezte a "Berkes készül valamire? ...nagyon kemény!"  :-)!

A képek magukért beszélnek Laci! Arnoldnak azért majd add át üvözletem,és ha van egy kis ideje majd július magasságában átugorhatnak egy sörre hozzánk!  ;D

2008. Február 08. - 00:32:24
Válasz #125
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
Sziasztok!!!

Pár tegnapi képecske!!!  =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+'

Üdv Laci!

Szia L!

Már hiányoltalak! Köszi ez elismerést!
Tudod én nem számolgatok hanem érzem kb. mennyi kell. Annyira változóak a napjaim, hogy ezt nem lehet kikötni.
Teljesen soha nem veszem el, egy kis brokkoli a fehérjézés alatt is beugrik. Az anyagcsere x faktora miatt nem lehet pontos értéket meghatározni!
Egy biztos, foolyamatosan csökken a nulláig. A 0 ch csak fél napig van.

F@szán alakulsz  (:-) ! Mennyire van lent most a ch ill. meddig szoktad levinni? Mi lesz a verseny előtti taktika vele?

2008. Február 08. - 00:40:17
Válasz #126
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
Egy beépített emberem látott a napokban edzés közben és ma megjegyezte a "Berkes készül valamire? ...nagyon kemény!"  :-)!

A képek magukért beszélnek Laci! Arnoldnak azért majd add át üvözletem,és ha van egy kis ideje majd július magasságában átugorhatnak egy sörre hozzánk!  ;D

Szia Sztereó!

8-) Ezek szerint figyelnek!

Arnit meghivom nyárra a balcsira, akkor majd besörözünk!!!  #:-)
Persze megmondom neki. hogy akkor jöjjön ha már nincs versenyed!!!  Ok!!! Visszük egy karikát Siófokon a sétányon!!

2008. Február 08. - 19:50:39
Válasz #127
Nem elérhető

danybuilding

VIP Member
Szeva Vater!

Nem jutok szóhoz a minőség fejlődése miatt. Azt hiszem túl is szárnyaltad álmaid formályát, ha nem akkor szerintem bármelyikünk szeretne fele így kinézni is. ( Ja a haj még mindig szokatlan) (:-) (:-)

2008. Február 08. - 21:31:37
Válasz #128
Nem elérhető

Cressler

Szia Laci! Megkaptam a pólót a Lurdyban ma. Pistinek nagyon jó a szemmértéke telibe találta a hozzám illő pólót.
köszönöm szépen  :-oD  ;D

The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it's impossible to turn back.

"Tudnod kell, hogy a felhőkön túl mindig kék az ég!"

You want something? Go and get it!

2008. Február 08. - 22:40:22
Válasz #129
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
Szeva Vater!

Nem jutok szóhoz a minőség fejlődése miatt. Azt hiszem túl is szárnyaltad álmaid formályát, ha nem akkor szerintem bármelyikünk szeretne fele így kinézni is. ( Ja a haj még mindig szokatlan) (:-) (:-)

Köszi Dániel!

Nagyon kedves tőled ez a sok dícsére! Főleg azért mert tudom régóta kisérjük szemmel egymás versenyzését. Remélem lassan megszokod majd a hajat is!
Veled minden ok? Lassan beszélhetnénk! Holnap melózok, ha ráérsz ugorj le!

d:) Vater

2008. Február 08. - 22:43:39
Válasz #130
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
Szia Laci! Megkaptam a pólót a Lurdyban ma. Pistinek nagyon jó a szemmértéke telibe találta a hozzám illő pólót.

Szia Cressler!

Örülök, hogy megkaptad! Remélem hamarosen személyesen is találkozunk! És persze köszi a segítséget!  Łł= Łł= Łł= Łł= Łł= Łł= Łł= Łł=

2008. Február 08. - 23:03:11
Válasz #131
Nem elérhető

Cressler

Szia Cressler!

Örülök, hogy megkaptad! Remélem hamarosen személyesen is találkozunk! És persze köszi a segítséget!  Łł= Łł= Łł= Łł= Łł= Łł= Łł= Łł=

:-){
The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it's impossible to turn back.

"Tudnod kell, hogy a felhőkön túl mindig kék az ég!"

You want something? Go and get it!

2008. Február 08. - 23:36:14
Válasz #132
Nem elérhető

God Vazzeg

Szia Laci

Bár semmi közöm hozzá, de én a helyedben a hajat letolnám, valahogy cégér nálad a kopasz fej, meg szerintem neked jól is áll..  8-)

Üdv, és szurkolunk neked  (:-)

2008. Február 09. - 01:31:34
Válasz #133
Nem elérhető

tucibubba

#:-) to USA !!!! Kiralyul nezel ki!!! Jo a serod Laci!!!!  csak igy tovabb!!!!  Marti & Bubba

2008. Február 09. - 14:14:42
Válasz #134
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
Szia Laci

Bár semmi közöm hozzá, de én a helyedben a hajat letolnám, valahogy cégér nálad a kopasz fej, meg szerintem neked jól is áll..  8-)

Üdv, és szurkolunk neked  (:-)

Szia God!

Nyugi jól fog mutatni et is, mikor tök barna leszek!
Tudod a változatosság a túlélés titka!