2024. November 02. - 00:35:08
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Berkes Laci Felkészülése a 2008-as Arnold Classic-ra  (Megtekintve 90363 alkalommal)

0 Felhasználó és 9 vendég van a témában

2008. Február 03. - 15:00:11
Válasz #105
Nem elérhető

Splint

Nem tudtam hogy van amatőr arnold classic is ! Bocsi ! Sok sikert !!!!! =/+' /:-)

2008. Február 03. - 15:20:08
Válasz #106
Nem elérhető

Bugyi János

.... Hajráááá Vater!

Ja és szimpatikus mosolyt kérünk!  ;D
Idézet
Igen, valóban mindenki mellette van. Vagyis hát majdnem mindenki  ...  elkellne még mellé néhány szponzor, hogy a felkészülés ebben a stádiumában már ne arra kelljen koncentrálnia, hogy honnan teremtse elő az utazás költségeit.

Hajrá Laci !!!

Birom ezeket a beírásokat, amik teljesen téves információkat terjesztenek. >:D

Most hívtam fel telefonon Berkes Lacit, mint az egyik főszponzora, a bodybuilding.hu  nevében, és döbbentem kérdeztem tőle, hogy igaz-e, hogy nincs még repülőjegye, mivel szerintem erről én is tudnék.

Bár Laci reggel 7 -kor feküdt le, mivel dolgozott éjszaka, most fel is ébredt erre rögtön.(nem baj, úgy is ennie kell mostmár ;D). Szóval Eszti és az ő repülőjegye már decemberben le volt foglalva és rég ki van fizetve.(hála a Delta Airlines segítségének is és aki majdnem a teljes költségét állta: a KHELL-FOOD ).
Tehát, már régen leszervezte ezeket a dolgokat Laci.

Az egészhez csak annyit, hogy a francnak kell hülyeségeket írni a fórumon olyan embernek, aki nincs tisztába a dolgokkal...

Berkes istván, upssz, bocsánat  >:D, Berkes Laci helye biztos az idei Arnold Classic-on, az amatőr vonalban!!!  :-oD

Bocsánat Efitmaster, ha bárkit is megbántottam volna.

Én az utazás költségein nem feltétlenül a repülőjegy árát értettem, mint ahogy nem is említettem semmi ilyesmit. Elsősorban a kinttartózkodás költségeire gondoltam - ami valószínűleg szintén nem kevés. Arra gondoltam, hogy például ne kelljen Lacinak a verseny előtt 4 héttel 24 óráznia, mert az bizony igen kimerítő.

Természetesen minden tiszteletem a Tiéd, illetve mindenki másé, akik már támogatják Lacit. De elkellne még ilyenből egy pár. Ezzel ugye egyetértesz ?

Még egyszer bocsánat, ha félreérthető voltam

És még egyszer, még ezerszer:  HAJRÁ LACI !!!

2008. Február 03. - 17:58:19
Válasz #107
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
Hello János, ;)

Igen, a testépítés egy bizonyos szint felett drága dolog, főleg az élmezőny számára, de ezt a legtöbben tudják és semmi újdonságot nem mondunk ezzel, és ha erre rájön még az amerikában történő versenyzés egy európai számára, akkor az mégdurvábbá teszi ezt. Az egészet tetézi, hogy egy olyan sportról van szó, amit a köztudatban nem is tartanak sportnak még a mai napig sem, ráadásul a verseny részére egy viszonylag kis emberközösség kiváncsi csak. Ha az egészet összeadja valaki, akkor elég rosszul néz ki a dolog a versenyzők szemszögéből. Az olyan cégeknek, akit erős szponzornak nevezhetnénk a bodybuilding a legutolsó dolgok között lenne a listáján, amit szponzorálnának, megelőzve több ezer más terület és több tízezer más sportoló által a földön. Hát ez a kiindulása ennek.
Innen kezdődne még csak a "profi testépítés", amibe szerintem nem is érdemes belemenni...
Berkes Laci azok közé az amatőr testépítők közé tartozik, aki messze kiemelkedik szervezési képességekben, önmenedzserlésben, akaratban és kitartásban is az amatőr sportolók közül.
Viszont az is igaz, hogy nemhogy Magyarországon, de még a világon is kevés olyan testépítőt mutatsz, akinek nincsennek anyagi problémái a felkészülése közben, legyen az ilyen bajnok vagy olyan bajnok. Úgyhogy szerintem ezen a kérdésen nem érdemes lovagolni...Több tízezer sportoló készül különböző versenyekre borzalmas körülmények között...Máshogy volt? Nem. Máshogy van? Nem. Máshogy lesz? Nem úgy néz ki ez a bolygó.

És így van, akkor is, Hajrá Laci!!!
"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"

2008. Február 04. - 13:10:45
Válasz #108
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
Sziasztok!
Valóban rengateget dolgozok januártól február közepéig, mert lesznek ennek életre szóló élménynek költségei rám nézve is!
Ne értsetek félre, nem panaszkodni akarok, szerencsés fickó vagyok amiért itt indulok. Persze kell a "málna"de azért is sok a meló, mert a szabadnapjaim, szabadságom február 17-töl veszem ki! Akkor igyekszek csak a mi versenyünkre koncentrálni. A január durva volt, eddig a február is, ennek ellenére látjátok alakulok. Most semmi más nem létezik az életembe, minden háttérbe szorul!
Eddig mindig a tengeren túlon értem el életem legjobb formáit, eredményeit mint a 7 aranyérem a World Police&Fire Games-ről! Remélem ez a tendencia marad erre vonatkozóan! Az Extremefittől rengeteg segitséget kapok, mint még egy szponzortól sem. A Khell-Food szintén rengeteget segít az utazásaim szponzorálásával!!! Köszönet Khelényi Zolinak!!!!!! A Fitdress varrja a rucinkat, és tavaszra már az IFBB válogatottét is. A Bodybuilding.hu szintén hatalmas segítség, mivel veletek, ennyi nagyszerü emberrel hozott össze, akik emberfeletti edzésekre motiváltok! Tudom ez nektek is érdekes és ez marha jó érzés ám!
Köszönet Esztinek aki  mindenben melettem van!
MINDENKINEK KÖSZI!!!!!!
 d:)

2008. Február 04. - 13:17:20
Válasz #109
Nem elérhető

God Vazzeg

Sziasztok!
Valóban rengateget dolgozok januártól február közepéig, mert lesznek ennek életre szóló élménynek költségei rám nézve is!
Ne értsetek félre, nem panaszkodni akarok, szerencsés fickó vagyok amiért itt indulok. Persze kell a "málna"de azért is sok a meló, mert a szabadnapjaim, szabadságom február 17-töl veszem ki! Akkor igyekszek csak a mi versenyünkre koncentrálni. A január durva volt, eddig a február is, ennek ellenére látjátok alakulok. Most semmi más nem létezik az életembe, minden háttérbe szorul!
Eddig mindig a tengeren túlon értem el életem legjobb formáit, eredményeit mint a 7 aranyérem a World Police&Fire Games-ről! Remélem ez a tendencia marad erre vonatkozóan! Az Extremefittől rengeteg segitséget kapok, mint még egy szponzortól sem. A Khell-Food szintén rengeteget segít az utazásaim szponzorálásával!!! Köszönet Khelényi Zolinak!!!!!! A Fitdress varrja a rucinkat, és tavaszra már az IFBB válogatottét is. A Bodybuilding.hu szintén hatalmas segítség, mivel veletek, ennyi nagyszerü emberrel hozott össze, akik emberfeletti edzésekre motiváltok! Tudom ez nektek is érdekes és ez marha jó érzés ám!
MINDENKINEK KÖSZI!!!!!!

:-){  (:-)

2008. Február 04. - 13:54:51
Válasz #110
Nem elérhető

Beda

Sziasztok!
MINDENKINEK KÖSZI!!!!!!

:-! (:-)
Az vagy,ami felszívódik abból,amit megeszel.

2008. Február 04. - 14:42:47
Válasz #111
Nem elérhető

Kris

Szerintem eleg szornyu es kiabrandito ,hogy az elsportban ,legyen szo barmelyik sportagrol at embernek 130% -kell itthon teljesiteni ,hogy meglegyen a sportban a 100%.

Szinte mindenkinek ,dolgozni kell ,valamilyen szinten ,vagy naponta ,vagy heti 1-2 alkalommal( porta )

Kivancsi lennek a indulok hany szazaleka dolgozik. Erosen kozelitiheti a 0-at.

Ezert nagy tisztelet mindenkinek aki ilyen szep eredmenyeket tud elerni!

2008. Február 04. - 15:07:33
Válasz #112
Nem elérhető

fastor

Sziasztok!
MINDENKINEK KÖSZI!!!!!!
:-! :-)! (:-)
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2008. Február 04. - 15:47:09
Válasz #113
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
Sziasztok!!!  :-< :-< :-< :-< :-< :-< :-< :-< :-<

Holnap 15-16óra közt valamikor fogok beszélni élőben a Cool Tv-ben az AC-röl, felkészülésről, rólatok is akik elismeritek ezt a sportot és bíztattok 1000-el

Aki tudja nézze!!!!![/color]

2008. Február 04. - 16:28:59
Válasz #114
Nem elérhető

endre66

Kommandós cuccban menj, mert a műsorvezetők elég kelekótyák... [:-o]

2008. Február 04. - 16:41:31
Válasz #115
Nem elérhető

Jordan

Kommandós cuccban menj, mert a műsorvezetők elég kelekótyák... [:-o]
Nemárt egy gépfegyver sem!!!
 :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/-
Drugs Bunny Edző Válaszol
Szia Bunny! A Sárga kapszula olyan lett nekem, mint a Szent Grál, egy Szentírás, maga a Szent Biblia :)

2008. Február 04. - 17:53:10
Válasz #116
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
...és előre beszéld meg velük hogy hülyeséget ne kérdezzenek mert akkor nem kell többet repülniük...és igen kínos de változatos szituációkat fogsz kitalálni nekik amikor áthaladnak a biztonsági kapukon.  d:) ;D

2008. Február 04. - 18:43:03
Válasz #117
Nem elérhető

fastor

...és előre beszéld meg velük hogy hülyeséget ne kérdezzenek mert akkor nem kell többet repülniük...és igen kínos de változatos szituációkat fogsz kitalálni nekik amikor áthaladnak a biztonsági kapukon.  d:) ;D
;D 8-) d:)
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2008. Február 07. - 00:35:26
Válasz #118
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
Sziasztok!!!

Pár tegnapi képecske!!!  =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+' =/+'

2008. Február 07. - 00:40:22
Válasz #119
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member