2024. November 02. - 00:21:07
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Berkes Laci Felkészülése a 2008-as Arnold Classic-ra  (Megtekintve 90356 alkalommal)

0 Felhasználó és 14 vendég van a témában

2008. Február 02. - 11:51:23
Válasz #90
Nem elérhető

L

Na még pár a maiakból 2008.01.31.

Hali Laci!
Minden elismerésem...nagyon komoly esélyekkel indulsz  (:-);-oo-;
"-Pedig azt gondolják sokan, hogy egy ilyen  individuális sport inkább egy emberen múlik...
  -Nem igaz! Higgyétek el: a testépítés CSAPATMUNKA!"

2008. Február 02. - 19:51:24
Válasz #91
Nem elérhető

Bugyi János

Lacinak egyre jobb a formája, igaz csak ritkán látom, de szemmel láthatólag alakúl! Ami a legfontossabb, hogy mindenki mellette van! Szóval már csak a többieket kell legyőzni! Hajráááá Vater!

Ja és szimpatikus mosolyt kérünk!  ;D

Igen, valóban mindenki mellette van. Vagyis hát majdnem mindenki  ...  elkellne még mellé néhány szponzor, hogy a felkészülés ebben a stádiumában már ne arra kelljen koncentrálnia, hogy honnan teremtse elő az utazás költségeit.

Hajrá Laci !!!

2008. Február 03. - 03:00:21
Válasz #92
Nem elérhető

fastor

Lacinak egyre jobb a formája, igaz csak ritkán látom, de szemmel láthatólag alakúl! Ami a legfontossabb, hogy mindenki mellette van! Szóval már csak a többieket kell legyőzni! Hajráááá Vater!

Igen, valóban mindenki mellette van. Vagyis hát majdnem mindenki  ...  elkellne még mellé néhány szponzor, hogy a felkészülés ebben a stádiumában már ne arra kelljen koncentrálnia, hogy honnan teremtse elő az utazás költségeit.

Hajrá Laci !!!
ebben van logika!
nem a focistáknak kéne akkora fizetés, hanem valami normláis sponzor az ilyen szintü bajnokoknek!
vagy megint naív vagyok?:S:$
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2008. Február 03. - 11:20:40
Válasz #93
Nem elérhető

sasa

Hajrá Laci !!!

Utazási költség?
Szerintem ha tényleg szívből akarunk segíteni, akkor dobjunk össze fejenként egy-két ezer forintot. Tudom, mindenki nehezen keresi meg a proteinre valót, de ez egy nemes cél lenne. Ez nem könyöradomány hanem támogatás. Mint Laci írta, ezt értünk is teszi. Nekünk nagyon fontos lenne a jó szereplése.
Sokan vagyunk a fórumon, így mindenkitől egy ezres is elég lenne. Ha nem mindig is értünk eggyet és vannak vitáink, de most mutassuk meg, hogy vannak jó oldalaink is.

2008. Február 03. - 11:37:28
Válasz #94
Nem elérhető

L

Hajrá Laci !!!
ebben van logika!
nem a focistáknak kéne akkora fizetés, hanem valami normláis sponzor az ilyen szintü bajnokoknek!
vagy megint naív vagyok?:S:$

Sajnos igen Fastor!
De valószínűleg lennénk egy páran akik szívesen támogatnánk valamilyen formában a Lacit!
"-Pedig azt gondolják sokan, hogy egy ilyen  individuális sport inkább egy emberen múlik...

2008. Február 03. - 12:58:04
Válasz #95
Nem elérhető

Splint

2008. Február 03. - 13:10:03
Válasz #96
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
.... Hajráááá Vater!

Idézet

Hajrá Laci !!!

Birom ezeket a beírásokat, amik teljesen téves információkat terjesztenek. >:D

Most hívtam fel telefonon Berkes Lacit, mint az egyik főszponzora, a bodybuilding.hu  nevében, és döbbentem kérdeztem tőle, hogy igaz-e, hogy nincs még repülőjegye, mivel szerintem erről én is tudnék.

Bár Laci reggel 7 -kor feküdt le, mivel dolgozott éjszaka, most fel is ébredt erre rögtön.(nem baj, úgy is ennie kell mostmár ;D). Szóval Eszti és az ő repülőjegye már decemberben le volt foglalva és rég ki van fizetve.(hála a Delta Airlines segítségének is és aki majdnem a teljes költségét állta: a KHELL-FOOD ).
Tehát, már régen leszervezte ezeket a dolgokat Laci.

Az egészhez csak annyit, hogy a francnak kell hülyeségeket írni a fórumon olyan embernek, aki nincs tisztába a dolgokkal...

Berkes istván, upssz, bocsánat  >:D, Berkes Laci helye biztos az idei Arnold Classic-on, az amatőr vonalban!!!  :-oD

"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"

2008. Február 03. - 13:17:11
Válasz #97
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
Egyébként, az viszont nagyon rendes dolog, hogy rögtön elindult a szervezés és segítő szándék itt a fórumon Laci támogatására, mint összel Németh Istvánnál is.
"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"

2008. Február 03. - 13:22:45
Válasz #98
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member

Hajrá Laci !!!
Szia János!

Nagyon kedvesek vagytok, hogy izgultok értem, de a repcsijegy már nálam van. A KHELL-FOOD kifizeti a jegyem árát, amit én már megvettem.
Az EXTREMEFIT a tápkiegem biztosítja, ami nem kevés szintén. Már csak a kinttartózkodás költségein dolgozom, mivel Esztivel ketten megyünk, ö kisér, leken, támogat mikor a vizmegvonástól kileszek, meg fényképez persze.
Nagyom köszi, mégegyszer, de ha repjegy nem lenne már most késő is lenne megvenni, szörnyü ára lenne most per pillanat biztosan.
Jól esik, hogy ennyi kedves, rendes ember vesz körül ebbe a topicba.
 d:)

2008. Február 03. - 13:23:33
Válasz #99
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
Mikor lettél profi Laci?

Laci úgy tudja, hogy reggel 7-kor, mikor lefeküdt, még nem volt profi, de most mikor felkeltettem a telefonhívásommal, már úgy gondolta, hogy profi.  ;D  O0  d:)

2008. Február 03. - 13:30:24
Válasz #100
Nem elérhető

L

Mikor lettél profi Laci?

Az Arnold Classic Amateurre készül. Idén másodszor van amatőr verseny is az AC weekenden.

2008. Február 03. - 14:14:17
Válasz #101
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
Köszi L!

Akkor tehát nem vagyok profi, nem a sportból élek! Rendőrsrác a fő profilom még mindig!!!  d:) d:) d:) d:) d:) d:) d:) d:) d:)  :-/- :-/- :-/- :-/- :-/-
Bár reggel félálomba majdnem elhittem én is!!!  :-\    ˝=/

2008. Február 03. - 14:15:56
Válasz #102
Nem elérhető

Kola

mindent bele laci!!!! szurkolunk :-):-)::

és tudod a mondást: Ne törődjél semmivel egyél kiflit zsemlével Łł= !+"% ˝=/ 8-}
A lehetetlen méltatlan az emberhez...

2008. Február 03. - 14:17:42
Válasz #103
Nem elérhető

BrianB

Akkor tehát nem vagyok profi, nem a sportból élek! Rendőrsrác a fő profilom még mindig!!!  d:) d:) d:) d:) d:) d:) d:) d:)
A Ronnie is így kezdte, aztán... ::) ;D

2008. Február 03. - 14:24:00
Válasz #104
Nem elérhető

L

Köszi L!

Akkor tehát nem vagyok profi, nem a sportból élek! Rendőrsrác a fő profilom még mindig!!!  d:) d:) d:) d:) d:) d:) d:) d:) d:)  :-/- :-/- :-/- :-/- :-/-
Bár reggel félálomba majdnem elhittem én is!!!  :-\    ˝=/

Brian beelőzött ;D én is Ronniet akartam felhozni példaként!